Първоначално изпратено от pumpkin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взимане на ипотечен кредит и пускане на апартамента под наем
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениев този момент, лорда реши да си спести чиваса, дето щеше да те черпава
Коментар
-
Двустайни апартаменти – защо са най-търсени на пазара на недживими имоти?
Поради известни икономически и финансови предпоставки от началото на 2016 година търсенето на апартаменти постепенно нарасна. Това предизвика повишаване на цените на наличните имоти на пазара за продажба, защото се оказа, че те са недостатъчни за потока от купувачи.
За последните десет години двустайният апартамент е най-предпочитан за българина, от гледна точка на разпределение, възможност за покупка и последващо управление на имота. Продължителния интерес към малките жилища е и заради това, че поддръжката му изисква по-ниски разходи, а когато се купува такъв имот с инвестиционна цел, се знае, че малките жилища се отдават по-лесно под наем.През последните години на имотния пазар, при новото строителство трайно се наложи под двустаен апартамент да се разбира дневна с кухненска част и спално помещение. Това определено напомня разпределението на гарсониера в панелното строителство, само че с преустроени по предназначение помещения.Силното раздвижване на имотния пазар проличава и в сериозния ръст на вписаните ипотеки в Агенция по вписванията в края на 2015 и началото на 2016 год.
В наши дни се оказва, че инвестициията в недвижим имот се счита за все по–привлекатална.
http://alfaagents.bg/tursene-dvustaini-apartamenti/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНа теб вече вярвам за ателиетата, ама на такъв смешник с такъв речник, а пък отдруга страна и надут, че произвеждал продукт, изобщо не вярвам. Той се е набил в най-големите шитове на БФБ като м+с хидравлик и петрол, а тук за имоти поучава какво трябва и какво не трябва.
Останалите глупости, които си писало няма да коментирам.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедокато не покажат НАТУРАЛНИЯ акт на такива им ги невервам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеМечтиии мечти. Ако беше така щеше поне един от тях да споделиш къде е. Или и ти като Чичо ще се изплякаш сега, че до римската стена имаш 5 апартамента.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеКретенче,
ГПР по принцип доста варира, защото в момента българските банки свалят лихвите по кредитите, ако погасиш предсрочно, лихвата ти пада допълнително.
Ти ще почиваш ли това лято или си решил да ни хапеш нареед тук,
Българска банка не може да гарантира лихви за мин. 10 години напред, за капак са им тройни на нормалното. Е-бал съм ги аз българските банки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеМечтиии мечти. Ако беше така щеше поне един от тях да споделиш къде е. Или и ти като Чичо ще се изплякаш сега, че до римската стена имаш 5 апартамента.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеПишещия има няколко имота, включително НЯКОЛКО ваканционни. Него не го мисли. Тея имоти не са наследствени, а са купени с мозък, който генерира няколко по 1000.
А ти мисли как да минеш заветната сума от 1000лв месечно. и какво беше, ааааа мечтаеш да имаш втори имот, който да даваш под наем, че ако го няма децата ще те забравят веднага след погребението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеВажното е имота да е налице, щото при горепишУщия май не е
А ти мисли как да минеш заветната сума от 1000лв месечно. и какво беше, ааааа мечтаеш да имаш втори имот, който да даваш под наем, че ако го няма децата ще те забравят веднага след погребениетоЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеВсичко се слага в кошницата.Разбира се,че предпочитам наемателите,но винаги следя и пазара.Ако видя имот,който считам за много атрактивен и нямам в момента пари да го купя,а имам апартамент с наематели от 10-тина години веднага ще го продам за да купя другия.При 10 г. наем и при всички случай със цена по-ниска от сегашната продажна няма да се замисля.
успех от мен.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеИ после надлъж и шир ще се хвалиш, че веднъж в годината си дал 25лв за лодка.
1000лв ти гарантират салам кучешка радост, возене гратис в рейса, домашнярка и саморъчна смяна на датчика на хол на 20 годишния кошник.
И такива хора ще се имат за инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеДури, първо да ти кажа, че се радвам, че реши да пишеш.
не бързай да бягаш сега.
ти говориш за инвестиция в имот, като покупка с цел отдаване под наем, или друго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеКолко си мъдър само.... къде по-просто е човек да сравни ГПР с дохода от наем, да остави мин. 30% резерв и да не се занимава с мисли като предсрочно погасяване, продажби на асетс и т.н.
ГПР по принцип доста варира, защото в момента българските банки свалят лихвите по кредитите, ако погасиш предсрочно, лихвата ти пада допълнително.
Ти ще почиваш ли това лято или си решил да ни хапеш нареед тук,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеЗа София при доход около 1500-1700лв., съвсем спокойно можеш да заделяш за ипотека до около 30-35% от заплатата.
...
1000лв ти гарантират салам кучешка радост, возене гратис в рейса, домашнярка и саморъчна смяна на датчика на хол на 20 годишния кошник.
И такива хора ще се имат за инвеститори.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
Коментар