Първоначално изпратено от travelboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взимане на ипотечен кредит и пускане на апартамента под наем
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеПа не ме е вълнувало, ама ако ти е много важно - да проверя къде трябва да питаш за парици ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеАаа значи си в друга банка на социалката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеДойче банк не държи парите на социалните, тя е частна банка хахахаха, неграмотнико
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеТи пък си изтегли социалката от Дойче банк,че новините не са розови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеАйде докат си на тая вълна - продава всичко и раздай парите на бедните!
Или пак само празни приказки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНаправо не съм на себе си след загубата на близък роднина преди няколко дни.
Човекът работеше със замах, по големите неща, прави всичко "от....... до", черпи и не се стиска, даже и по крувите на младини.
И какво, замина си за едното нищо внезапно.Но го беше хванала грандомания преди 16г и големият стрес си каза думата. Така че не правете толкова сметка, кой купил по-евтино, кой по-скъпо,кой при пик и кой при бум. Пред смъртта и най-голямото богатство и имане губи смисъл.
Или пак само празни приказки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМай няма смисъл да се гледа този пазар - на имотите - особено апартаменти. В общи линии е като колата само обезценката става за по-дълъг срок. Дори на колата и се кефиш като караш, а апартамента отдаден под наем - друг се кефи. Няма как да се качат цените съществено - няма защо да се качват !!!!
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеАпартамента така ли се презентира пред чужденците, или по-просто Апартамент в Люлин 1?
То Младост и Люлин имат един и същ социалистически вид, ако гледаме частите със старо строителство. Но цените са различни. Има хора с по-малки възможности и ходят в Люлин,
И купуват и кола и апартамент, вместо само апартамент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМоже да няма Шератон, но все още чужденците използват това име.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениевидя ли линка?
има алтернативен начин да спестяваш пари - монетите по 1 лефче - в буркана. и след година си 1,5к напреде )
вади големия буркан и слагай вътре по 1 маркаЕдинствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНаправо не съм на себе си след загубата на близък роднина преди няколко дни.
Човекът работеше със замах, по големите неща, прави всичко "от....... до", черпи и не се стиска, даже и по крувите на младини.
И какво, замина си за едното нищо внезапно.Но го беше хванала грандомания преди 16г и големият стрес си каза думата. Така че не правете толкова сметка, кой купил по-евтино, кой по-скъпо,кой при пик и кой при бум. Пред смъртта и най-голямото богатство и имане губи смисъл.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениесамо за разбирачите да кажа е от доста години Шератон в БГ няма... ясно е колко разбирате от имоти... щом ходите до Шератон с Метро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ Сф са, единят е на 10 мин от Александър Невски, а другият на 10 мин от Шератон с метро.
Коментар
-
re
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеДа бе да, ама това леФче е било 2 леФа отначало, после са го праснали едни данъци и осигуровки - защо тогава да не пусна 2те левчета, вместо да чакам да станат 1?
Направо не съм на себе си след загубата на близък роднина преди няколко дни.
И какво, замина си за едното нищо внезапно.Но го беше хванала грандомания преди 16г и големият стрес си каза думата. Така че не правете толкова сметка, кой купил по-евтино, кой по-скъпо,кой при пик и кой при бум. Пред смъртта и най-голямото богатство и имане губи смисъл.
Коментар
Коментар