IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли парцели в радиус 15-20 км. от Варна?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Веско
    Първоначално изпратено от masik
    Заделил съм 20 хилки, но това не означава, че ги дам лесно за схлупена къщурка с две липи отпред.
    Аз съм КУПУВАЧ С РЕАЛНИ ПАРИ и сега е моето време за да се пазаря, и да получа най-доброто, а не това което ми искат да пробутат.
    С уважение, Валери.

Не исках да се намесвам, ама тука вече предизвика бурен смях в публиката
    Четенето на форумни "герои" не води до корекции в цените на имотите!
    ... Но корекцията в цените на имотите води до появата на форумни "герои"
    ПП1 Надявам се да става въпрос за левове (иначе си е голямо набутване)
    ПП2 Искрено уважавам спечеленото от Вас и не то провокира весело настроение
    ПП3 И аз очаквам спад на цените, но все пак се опитвам да мисля трезво
    ПП4 Не съм брокер, нещо повече - алергичен съм към тях

Коментар

• Първоначално изпратено от masik
      Заделил съм 20 хилки, но това не означава, че ги дам лесно за схлупена къщурка с две липи отпред.
      Аз съм КУПУВАЧ С РЕАЛНИ ПАРИ и сега е моето време за да се пазаря, и да получа най-доброто, а не това което ми искат да пробутат.
      С уважение, Валери.

Не исках да се намесвам, ама тука вече предизвика бурен смях в публиката
      Четенето на форумни "герои" не води до корекции в цените на имотите!

Коментар

• За брокер bordo_77

С уважение, Валери.

Коментар

• Провадия.

Бях на гости там през лятото и много ми хареса.
          20 мин. с кола до Бизнес - парк Варна.

Коментар

• И все пак не би било лошо да ни кажеш какви пари си заделил за имот.

Коментар

bordo_77
              Сигурно си се убедил че идеален имот без минуси за без парички няма

А кой казал, че искам имот без парички?
              Давам реални пари изкарани не от наркотици а от тежек всекидневен труд, обаче срещу тях искам адекватен имот а не надут балон.
              Така че няма лошо, че тука пишат брокери. Нали и те трябва да хранят семействата си.
              Елате всички брокери и да ме омайвате с примамливи оферти
              Местността Боровец,над кв. Аспарухово. то си е като предградие на Варна има и градски транспорт. В с.Здравец няма цигани. Имаме вили и в Здравец, и на БоровецПробвай в Бенковски и Китка. Слагаш един СОД ако те е страх. Точно преди Бенковски,на разклона ДЕНОНОЩНО стои кола на СОД. И не съм брокер,не ме питай за цени
              Най-лесно е,отдели един ден и иди на оглед.

Коментар

• bordo_77
                Сигурно си се убедил че идеален имот без минуси за без парички няма

А кой казал, че искам имот без парички?
                Давам реални пари изкарани не от наркотици а от тежек всекидневен труд, обаче срещу тях искам адекватен имот а не надут балон.
                Така че няма лошо, че тука пишат брокери. Нали и те трябва да хранят семействата си.
                Елате всички брокери и да ме омайвате с примамливи оферти

Коментар

bordo_77
                  В Близнаци и Приселци няма турци и цигани?
                  Та тези села скоро ще станат като Игнатиево. Май грешиш нещо...

svemar
                  А стръмен терен не е ли опасен заради свлачища?

Ivetka
                  Как изглежда по това лошо време Генерал Кантарджиево? Много ли има сняг, има ли път до Варна, има ли ток, вода, телефон?

Благодаря на всички,
                  С уважение, Валери.
                  Турци не съм виждал в тези райони, а цигани в Приселци имаше преди 10 години, след това им изкупиха имотите за жълти стотинки и те се изнесоха от там, струва ми се че ти си в грешка, но както и да е. Сигурно си се убедил че идеален имот без минуси за без парички няма. А на колегата който спомена за някакви брекери без работа тук ще кажа че не съм брокер, но си имам достатъчно работа свързана с имотите.

Коментар

• Re: Има ли парцели в радиус 15-20 км. от Варна?

Търся парцел 600 кв.м. в радиус 15-20 км. от Варна.
                    Обаче искам в това село да няма турци и цигани.
                    Дали още останаха такива?
                    С уважение, Валери.
                    Турците пък какво ти пречат??? Няма такова чисто арийско край варна ако няма турци то поне гагаузи, арменци, евреи или англичани ще налазят
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от sagittarius
                      абе защо имам чувството, че тука се събрахте няколко брокера на НИ да се намирате на работа!
                      Ща стане по-забавно когато и безработните архитекти направят тема в Инвестор...

Коментар

• абе защо имам чувството, че тука се събрахте няколко брокера на НИ да се намирате на работа!
                        Its only worth what someone else is willing to pay!

Коментар

• Насочи се към селищно образувание Ален Мак.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BD%D0%B8%D0%B5

Коментар

bordo_77

svemar

Ivetka
                            Как изглежда по това лошо време Генерал Кантарджиево? Много ли има сняг, има ли път до Варна, има ли ток, вода, телефон?

Благодаря на всички,
                            С уважение, Валери.
                            Не само стръмният терен е предпоставка за свлачища. Към момента няма и доколкото знам никъде в района не е имало.
                            С комуналните услуги също няма значими проблеми, но все пак е село, понякога хората поливат през лятото и налягането на водата спада за няколко часа, но това са си нормални неща за селският пейзаж
                            Пътят се чисти, все пак е международен. Понякога около Кичево се получават навявания ,но няма закъсали коли и такива работи. Според мен мястото е много-добро и има потенциал за поскъпване на имотите (по-голям от средното за пазара)

Не знаех, че има и други пищещи от ген. Кантарджиево

Коментар

• [quote="oldy"]
                              Уважаеми Валери,
                              Изискванията Ви стресират !!!
                              В интерес на истината, провокиран от последния Ви пост, мога да напиша повечко, но ще прозвучи като заяждане ( не, че няма да е)
                              ==========================

Не разбрах какво толкова стресиращо има в моите изискванята?
                              Все пак искам да купя не чорапи и дори не кола, а имот за целия си живот.

Коментар

bordo_77

svemar

Ivetka

Благодаря на всички,
                                С уважение, Валери.
                                Уважаеми Валери,
                                Изискванията Ви стресират !!!
                                В интерес на истината, провокиран от последния Ви пост, мога да напиша повечко, но ще прозвучи като заяждане ( не, че няма да е)

Коментар

Working...
                                X