IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли парцели в радиус 15-20 км. от Варна?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bordo_77
    В Близнаци и Приселци няма турци и цигани?
    Та тези села скоро ще станат като Игнатиево. Май грешиш нещо...

svemar
    А стръмен терен не е ли опасен заради свлачища?

Ivetka
    Как изглежда по това лошо време Генерал Кантарджиево? Много ли има сняг, има ли път до Варна, има ли ток, вода, телефон?

Благодаря на всички,
    С уважение, Валери.

Коментар

• Проверих по сайтове за имоти, има доста парцели за продан във вашето село.
      Само още малко информация:
      1. Има ли покритие на GSM-ите?
      2. Има ли стационарни телефони на БТК?
      3. Има ли вододайни пластове за да изкопая кладенец?

С уважение, Валери.
      1. Има покритие на всички оператори.
      2.Наскоро подмениха аналоговите апарати със стационарни със сим карти, но предполагам питаш заради интернета и за съжаление за сега няма да ти се покрие този критерии ( и за мен е кофти).
      3.Има вододайни пластова и за това доказателство са всичките чешми и кладенци в селото.

Допълнението от мен е да си търсиш парцел със изглед. Даже в момента се сещам, че съм виждал табелки по пътя в селото, но е добре да го разгледаш и да си решиш. Пътя от Варна до разклона за селото е първокласен и разстоянието се взима и за 15 мин.
      П.С. Тъй като селото е като "Велико Търново" има възможност за изграждане на уникална къща на стръмен терен. Пускам един линк http://www.erdhaus.ch/main.php?fla=y...ont=earthhouse с проекти от които може да се взаимстват идеи:
      Да подкрепим работещите във България фирми. Да се борим срещу контрабандата с протекционизъм. [ur

Коментар

• Разбира се че има все още такива места без цигани, но незнам какви пари си заделил за парцел. Като пример ще ти дам села и квартали, Звездица, Галата, Константиново, и малко по далеч на 20-25 км., Близнаци и Приселци, все нормални места с комуникации и асвалтов път, някои от тях с училища, детски градини и т.н. Ако решиш пиши на лични, мога да се опитам да ти помогна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
          Виж Генерал Кантарджиево. Препоръчвам силно, близо е до Албена, 21км от Варна ,има дивеч и не съм видяла цигани досега. Населението е предимно гагаузи (свестни хора са ), в смисъл че не крадат и да правят мизерии. Мисля са ОК за съседи. Имам къща там и всичко е супер
          Благодаря, Иветке!
          Проверих по сайтове за имоти, има доста парцели за продан във вашето село.
          Само още малко информация:
          1. Има ли покритие на GSM-ите?
          2. Има ли стационарни телефони на БТК?
          3. Има ли вододайни пластове за да изкопая кладенец?

С уважение, Валери.

Коментар

• Виж Генерал Кантарджиево. Препоръчвам силно, близо е до Албена, 21км от Варна ,има дивеч и не съм видяла цигани досега. Населението е предимно гагаузи (свестни хора са ), в смисъл че не крадат и да правят мизерии. Мисля са ОК за съседи. Имам къща там и всичко е супер

Коментар

• Дали има такива места в България?

Благодаря на всички!
              Навреме живеех в едно село, където имаше само турци.
              Не са лоши хора, но предпочитам да живея сред българите, без да навлизаме в подробности.
              Значи разбрах, че няма да намеря българско село в близост до Варна?
              И като че ли най-близкото българско село е село Равногор, Пазарджишко?

А кой е Бисер Начев?
              Просто искам да знам, преди да досаждам на човека.

С уважение, Валери.

Коментар

• По-добре търси село да има основно турци, а и в регионът около него. Там като цяло хората са по-млади и циганите не смеят да барат, за да не ядат бой. А турци съседи не е лошо, покажи, че ги уважаваш и ще те приемат добре.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Re: Дали има такива места в България?

Първоначално изпратено от masik
                  Търся парцел 600 кв.м. в радиус 15-20 км. от Варна.
                  Обаче искам в това село да няма турци и цигани.
                  Дали още останаха такива?
                  С уважение, Валери.
                  звънни на 0899 109 544 и търсиш Бисер Начев - може да ти е полезен в случая

Коментар

Първоначално изпратено от Бате Пешо
                    С уважение, Валери.
                    Села без цигани почти няма да намериш и не само край Варна а в цялата страна.Нямаш друг избор освен да се научиш да живееш с тях.И нека повечко хора осъзнаят какво съм написал.Не са толко страшни мангалите не се плашете
                    Грешиш Бате Пешо,давам ти конкретен пример-село Равногор,Пазарджишко.

Коментар

С уважение, Валери.
                      Не съм сигурен дали са останали такива села, но могат да се направят ако повече млади хора се решат да се изнесат от гетото. Просто трябва да се избира шериф и да му се плаща заплата. Циганите ако не могат да краднат, сами ще си отидат.

Коментар

• Като гледам местоположението на Здравец, бих казал че е опасно близо до колониите на зергите. Нищо чудно вече creep-а да наближава селото.

Коментар

• С малки компромиси - Осеново

Коментар

С уважение, Валери.
                            Села без цигани почти няма да намериш и не само край Варна а в цялата страна.Нямаш друг избор освен да се научиш да живееш с тях.И нека повечко хора осъзнаят какво съм написал.Не са толко страшни мангалите не се плашете

Коментар

• Е то навсякъде ще има по малко!

На мен ми харесва Здравец.
                              Its only worth what someone else is willing to pay!

Коментар

• Последния път, когато обикалях селата около Варна, не чух българска реч.

Коментар

Working...
                                X