Първоначално изпратено от ariman_007
Първоначално изпратено от Ordinary Man
Първоначално изпратено от ariman_007
Първоначално изпратено от Deripaska
Първоначално изпратено от dimilov
По-манипулативно заглавие ,съчетано и с препоръка не е имало и няма да има във форума.
Пазарната поръчка е очевадна форма на нетърпение и незачитане нито на тези след теб ,нито на собствените средства.И когато купуваш и когато продаваш,нямаш ли ясен отговор защо го правиш ,по-добре да не си на борсата.А ако някой има повечко пари за пилеене,мисля,че има по-добра алтернатива от пазарните поръчки.
Пазарната поръчка е очевадна форма на нетърпение и незачитане нито на тези след теб ,нито на собствените средства.И когато купуваш и когато продаваш,нямаш ли ясен отговор защо го правиш ,по-добре да не си на борсата.А ако някой има повечко пари за пилеене,мисля,че има по-добра алтернатива от пазарните поръчки.
в няколко акта на КФН като аргумент за нарушение се сочи, че сделките са станали след лимитирани поръчки.
Ха-ха-ха. То да не обърка човек нещо...Иначе КФН ако би глобявала за лимитирани, то би било само за такива манипулиращи търсенето или предлагането, когато с това се цели изплашване на стящите в ляво /съответно дясно/ с цел по-евтина покупка/продажба. Разбира се всичко това при условие, че може да бъде доказано по безпорен начин.
А иначе е вярно, че когато се срещат лимитирани поръчки, често пуснати през секунда-две след предварителна договорка, може и да се цели манипулация, а може и да не се цели. По-скоро последното, една такава сделка манипулация не прави.
Мен ме дразни простотията на изцепвания от рода на "КФН глобява за лимитирани поръчки." и на препоръки "Затова пускайте пазарни." Дразни ме и подкрепата, която такава простия получава чрез разни коментари, т.е. че простотията генерира простотия ...
Коментар