Първоначално изпратено от Alan Greenspan
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И Сомони, БенчМарк и ОББ с актове заради Трейс
Collapse
X
-
Глобите наистина не са кой знае какви, но да изчакаме наказателните постановления и евентуално други административни мерки.
Мен ме притеснява потъпкването на принципи, правила и закони от някой ИП. Разклащат сериозно доверието в себе си, а от там и в целия пазар. Да се надяваме че КФН ще намери начин да стабилизира нещата, защото ми се струва че излизат от контрол.
Трябва повече диалог и най-важното да не остават неизказани неща.
Видяхме какво се случи днес със ZHBG. Как да участва човек в IPO или SPO, като равнопоставеността се потъпква от някой ИП, които нарушават законовите разпоредби угаждайки на клиентите /служителите/ си?
Коментар
-
[quote="Alan Greenspan"]Остави колко са спечелили - ти би ли си доверил парите на такива банкови служители и ИП. За всеки ИП и банка най-голямата печалба е доверието на техните клиенти, спокойствието че парите ти са при почтени и надеждни хора.
КФН казва, че те са поставили в неравностойно положение своите клиенти и им налага глоба за това.
За мен най-неприятното усещане е, че всъщност в тези банки и ИП не работят почтени хора! И съм си направил съответните изводи.
[quote="blah blah"]
Пълни глупости. Поне за един от тях мога да кажа, че хората са страхотни, просто нямаха избор. Кучето скача според тоягата, или иначе казано ставаш аутсайдер ако не последваш пазара. На никой не му е приятно да се чувства аутсайдер....
Коментар
-
Остави колко са спечелили - ти би ли си доверил парите на такива банкови служители и ИП. За всеки ИП и банка най-голямата печалба е доверието на техните клиенти, спокойствието че парите ти са при почтени и надеждни хора.
КФН казва, че те са поставили в неравностойно положение своите клиенти и им налага глоба за това.
За мен най-неприятното усещане е, че всъщност в тези банки и ИП не работят почтени хора! И съм си направил съответните изводи.
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от NikolaИдеята да пуснеш поръчка за 1000 лв применро като имаш само 10 лв ми се струва малоумна, а това да го допуснеш (Сомони) ми се струва още по-малоумна защото явно не си чел ЗППЦК, а извършваш такава дейност. Глобите са ми интересни къде можем да ги разберем?изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamТука служители пускат космически заявки,при Енемона служители на Ебана получават 50% удоволетворение а за другите е 30%.....дали пък не е време някой и друг лиценз да хвръкне?NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaИдеята да пуснеш поръчка за 1000 лв применро като имаш само 10 лв ми се струва малоумна, а това да го допуснеш (Сомони) ми се струва още по-малоумна защото явно не си чел ЗППЦК, а извършваш такава дейност. Глобите са ми интересни къде можем да ги разберем?
Коментар
-
Недопустимо е служители на банки да подават заявки, използвайки служебното си положение, неотговарящи на реалните им финасови възможности. По този начин са ощетили своите клиенти и са ги поставили в неравностойно положение. Тия КФН да ги пердаши серийно с актове, докато разберат същността на своята професия - честност и печелене на доверие.
Първоначално изпратено от NiaSila, sila ) niamashe nachin da se razminat toia put....dosta se naigraha, ama taka e, ne moje vsichki prostotii da sa beznakazani.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Anton Chigurh
Идеята да пуснеш поръчка за 1000 лв применро като имаш само 10 лв ми се струва малоумна, а това да го допуснеш (Сомони) ми се струва още по-малоумна защото явно не си чел ЗППЦК, а извършваш такава дейност. Глобите са ми интересни къде можем да ги разберем?
Коментар
-
Anton Chigurh
WoW. Евалата на комисията. Само така. Наиграхте ли се трейсианци?
Коментар
Коментар