IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И Сомони, БенчМарк и ОББ с актове заради Трейс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
    Остави колко са спечелили - ти би ли си доверил парите на такива банкови служители и ИП. За всеки ИП и банка най-голямата печалба е доверието на техните клиенти, спокойствието че парите ти са при почтени и надеждни хора.
    КФН казва, че те са поставили в неравностойно положение своите клиенти и им налага глоба за това.
    За мен най-неприятното усещане е, че всъщност в тези банки и ИП не работят почтени хора! И съм си направил съответните изводи.
    Пълни глупости. Поне за един от тях мога да кажа, че хората са страхотни, просто нямаха избор. Кучето скача според тоягата, или иначе казано ставаш аутсайдер ако не последваш пазара. На никой не му е приятно да се чувства аутсайдер....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      To ще се види надявам се скоро.Когато клиенти им останат само служителите им.
      Знаеш ли как искам да стане тва ,а един ден ставало .

Коментар

• Глобите наистина не са кой знае какви, но да изчакаме наказателните постановления и евентуално други административни мерки.
        Мен ме притеснява потъпкването на принципи, правила и закони от някой ИП. Разклащат сериозно доверието в себе си, а от там и в целия пазар. Да се надяваме че КФН ще намери начин да стабилизира нещата, защото ми се струва че излизат от контрол.
        Трябва повече диалог и най-важното да не остават неизказани неща.
        Видяхме какво се случи днес със ZHBG. Как да участва човек в IPO или SPO, като равнопоставеността се потъпква от някой ИП, които нарушават законовите разпоредби угаждайки на клиентите /служителите/ си?

Коментар

• [quote="Alan Greenspan"]Остави колко са спечелили - ти би ли си доверил парите на такива банкови служители и ИП. За всеки ИП и банка най-голямата печалба е доверието на техните клиенти, спокойствието че парите ти са при почтени и надеждни хора.
          КФН казва, че те са поставили в неравностойно положение своите клиенти и им налага глоба за това.
          За мен най-неприятното усещане е, че всъщност в тези банки и ИП не работят почтени хора! И съм си направил съответните изводи.

[quote="blah blah"]

Пълни глупости. Поне за един от тях мога да кажа, че хората са страхотни, просто нямаха избор. Кучето скача според тоягата, или иначе казано ставаш аутсайдер ако не последваш пазара. На никой не му е приятно да се чувства аутсайдер....

Коментар

• To ще се види надявам се скоро.Когато клиенти им останат само служителите им.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Остави колко са спечелили - ти би ли си доверил парите на такива банкови служители и ИП. За всеки ИП и банка най-голямата печалба е доверието на техните клиенти, спокойствието че парите ти са при почтени и надеждни хора.

Първоначално изпратено от blah blah
              Първоначално изпратено от Nikola
              Идеята да пуснеш поръчка за 1000 лв применро като имаш само 10 лв ми се струва малоумна, а това да го допуснеш (Сомони) ми се струва още по-малоумна защото явно не си чел ЗППЦК, а извършваш такава дейност. Глобите са ми интересни къде можем да ги разберем?
              Във всеки случай не са от онези хубавите за по 25-50K. Като си продадат акциите, които имат благодарение на това че са извършили нарушение на закона, ще си платят глобите, ще имат и за коледни подаръци, за ски на Пампорово и още печалба ще остане.
              изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Тука служители пускат космически заявки,при Енемона служители на Ебана получават 50% удоволетворение а за другите е 30%.....дали пък не е време някой и друг лиценз да хвръкне?
                Enemona i Elana sa next on the list spored men...i tam shte ima razsledvane, kakto se e pochnalo. Kolchev niama nachin da izleze suh
                NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                  Идеята да пуснеш поръчка за 1000 лв применро като имаш само 10 лв ми се струва малоумна, а това да го допуснеш (Сомони) ми се струва още по-малоумна защото явно не си чел ЗППЦК, а извършваш такава дейност. Глобите са ми интересни къде можем да ги разберем?
                  Във всеки случай не са от онези хубавите за по 25-50K. Като си продадат акциите, които имат благодарение на това че са извършили нарушение на закона, ще си платят глобите, ще имат и за коледни подаръци, за ски на Пампорово и още печалба ще остане.

Коментар

• Тука служители пускат космически заявки,при Енемона служители на Ебана получават 50% удоволетворение а за другите е 30%.....дали пък не е време някой и друг лиценз да хвръкне?
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Недопустимо е служители на банки да подават заявки, използвайки служебното си положение, неотговарящи на реалните им финасови възможности. По този начин са ощетили своите клиенти и са ги поставили в неравностойно положение. Тия КФН да ги пердаши серийно с актове, докато разберат същността на своята професия - честност и печелене на доверие.

Първоначално изпратено от Nia
                      Sila, sila ) niamashe nachin da se razminat toia put....dosta se naigraha, ama taka e, ne moje vsichki prostotii da sa beznakazani.
                      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Идеята да пуснеш поръчка за 1000 лв применро като имаш само 10 лв ми се струва малоумна, а това да го допуснеш (Сомони) ми се струва още по-малоумна защото явно не си чел ЗППЦК, а извършваш такава дейност. Глобите са ми интересни къде можем да ги разберем?

Коментар

• 100 пъти си избиха глобите.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• И колко е глобата по тези членове....

Nikola , трейсианците пък кво ги бърка тази работа.

Коментар

• Sila, sila ) niamashe nachin da se razminat toia put....dosta se naigraha, ama taka e, ne moje vsichki prostotii da sa beznakazani.
                              NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• WoW. Евалата на комисията. Само така. Наиграхте ли се трейсианци?

Коментар

Working...
                                X