IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И Сомони, БенчМарк и ОББ с актове заради Трейс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е Камене проявата на лошо възпитание май не е в кобосите а на твойте колеги ИП що аз не пуснах за 22 милиона и сега да ги развържа на 300 лв а за треиса щом отмине шоуто ще си купя на 100 лв но малко не много

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
      Първоначално изпратено от M&A
      Първоначално изпратено от kif
      в Събота просто беше очевадно какво са направили БенчМарк на ипо-то - глупаците бяха наредили маса оферти от по 135 акции.

поне засега се вижда, че лидери по простотиите станаха ОББ и Бенча - срамното в случая е поведението на СОМОНИ
      Лидер по простотии е Елана и ще си остане лидер. После ги нареждай както си искаш.
      аз съм клиент на ЕЛАНА и си ги поплювам от време на време ама след днешната информация е редно да свалиш малко черните очила - не мислиш ли?
      Елана ги мразя още от ИПОто на МОНБАТ, никога няма да ми се промени мнението за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
        Първоначално изпратено от kif
        в Събота просто беше очевадно какво са направили БенчМарк на ипо-то - глупаците бяха наредили маса оферти от по 135 акции.

поне засега се вижда, че лидери по простотиите станаха ОББ и Бенча - срамното в случая е поведението на СОМОНИ
        Лидер по простотии е Елана и ще си остане лидер. После ги нареждай както си искаш.
        аз съм клиент на ЕЛАНА и си ги поплювам от време на време ама след днешната информация е редно да свалиш малко черните очила - не мислиш ли?
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от kif

Коментар

• в Събота просто беше очевадно какво са направили БенчМарк на ипо-то - глупаците бяха наредили маса оферти от по 135 акции.

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Все пак тези посредници, са все още бледи сянки, пред други посредници, участвали за Трейса за 22 млн. , Дали ще стигне КФН до тях, едва ли щото са техни хора......... /виж. 168/

Добре , че бъде КФН, да напише в съобщението си имали съставени актове на брокери и инв. консултанти, а пък да започне с отнемане на инд. им лицензи, защото те наистина са заплаха за стабилността на кап. пазар, а после може и на някой ИП, щото скоро не го е правила и взе да става скучно.
              Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• не съм сигурен, че глобите са малки.

Носят се слухове за сериозни глоби, като 2 х 20к. , но само слухове А после има право на обжалване и не е ясно дали някой ще бъде глобен наистина.

Лично според мен, за всеки глобен служител на посредника трябва да бъде съставен и акт на посредника. Причината е, че не са спазени правилата за контрол и оценка на риска.

Коментар

• Като знам манталитета на българите, че всичко трябва да става с връзки и под масата, докато не вземат някой и друг лиценз няма да се опраят нещата.
                  Да видим дали тогава ще си го вадят там, където си изкарват хляба.
                  Как може да се случват такива неща в силно регулирани сектори като банково дело и инвест. посредничество не ми го проумява акъла!

Първоначално изпратено от blah blah
                  Всички посредници, на които съм имал доверие вече са глобени за Трейс. Клиент съм на Карол, а единствени от големите, които са сухи (засега) са Капман. Нооо, и при тях има едно Но, макар и за други неща. Та на кои от ИП-тата да имам доверие? Хората са имали вътр. инфо, сметнали са с колегите си колко ще излезне презаписването, ясно им е било че ще се правят пари и са си пуснали заявките на макс. Клиентите им кучетата ги яли.
                  Докато няма жестоки глоби и отнемане на лиценз, няма да се въдвори ред и няма как да се има доверие на системата.
                  изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoinokunev
                    Работодателят най-добре знае финансовото състояние на служителите си и най-малко трябва да го проучва. Така че, може да се спори дали са ощетени клиентите на ИП, ако условията по проспекта са такива.
                    Та значи викаш хората са милионери /22 и кусур "мильона"/ и само ей така за кеф работят в ИП...

Коментар

• Всички посредници, на които съм имал доверие вече са глобени за Трейс. Клиент съм на Карол, а единствени от големите, които са сухи (засега) са Капман. Нооо, и при тях има едно Но, макар и за други неща. Та на кои от ИП-тата да имам доверие? Хората са имали вътр. инфо, сметнали са с колегите си колко ще излезне презаписването, ясно им е било че ще се правят пари и са си пуснали заявките на макс. Клиентите им кучетата ги яли.
                      Докато няма жестоки глоби и отнемане на лиценз, няма да се въдвори ред и няма как да се има доверие на системата.

Коментар

• Работодателят най-добре знае финансовото състояние на служителите си и най-малко трябва да го проучва. Така че, може да се спори дали са ощетени клиентите на ИП, ако условията по проспекта са такива.

Коментар

• То е видно, че не ги интересува. Тях ги интересува да не са "аутсайдери"!?
                          Ако искат да печелят да си подават молбите за напускане и да стават трейдъри.

Първоначално изпратено от driller
                          Алъне прав си , но е наивно е да очакваме сами да се регулират при положение че глобите са само част от печалбите от неправомерно действие.Явно все още доверието на клиентите не ги интересува , и така си работят без проблеми.
                          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktorio
                            Пълни глупости. Поне за един от тях мога да кажа, че хората са страхотни, просто нямаха избор. Кучето скача според тоягата, или иначе казано ставаш аутсайдер ако не последваш пазара. На никой не му е приятно да се чувства аутсайдер....
                            viktorio, не се чувстам аутсайдер затова че съм останал верен на принципите си и мога да те уверя, че и клиентите ми са доволни от това.

Коментар

• abe като си платат глобите че идат да си хапнат пържени картофки с рестото

Коментар

• Алъне прав си , но е наивно е да очакваме сами да се регулират при положение че глобите са само част от печалбите от неправомерно действие.Явно все още доверието на клиентите не ги интересува , и така си работят без проблеми.

Коментар

Working...
                                X