Първоначално изпратено от Negramoten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Учителска стачка=22% ДДС....
Collapse
X
-
AfterDark
-
Negramoten
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от AfterDarkИ вземат по 13-14 заплати за 8-9 месеца работа на непълен работен ден.
Хубаво е обаче, като се раждат по-малко деца и много от тях учат в големите градове и по частни училища да се съкрати се риозно броят на учителите и училищата.
Същото важи и за болниците.
И за армията.
... и т.н.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от AfterDarkИ вземат по 13-14 заплати за 8-9 месеца работа на непълен работен ден.
Хубаво е обаче, като се раждат по-малко деца и много от тях учат в големите градове и по частни училища да се съкрати се риозно броят на учителите и училищата.
Същото важи и за болниците.
И за армията.
... и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътТова правителство заслужава не извиване на ръцете, а примки на шиите. Начело с президентът даже - всички би трябвало да бъдат съдени за държавна измяна.
От друга страна едни предсрочни избори или голям срив в доверието е много лошо за БФБ а това ме засяга и е лошо много лошо.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от AfterDarkИ вземат по 13-14 заплати за 8-9 месеца работа на непълен работен ден.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от marcyПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от marcyСтига с тези учители кой в момента наи много страда, според мен децата а техните права кои ще защити освен техните родители.
Не съм съгласен да се качват никакви данъци заради тях.
И аз съм бил учител преди 15 год. като не им харесва с тези възможности има свободен пазар да си търсят работа за повече пари.
За съденето според това кои ще провали годината...
А знаеш ли че почти всички вземат лекторски за часове над норматива, преподават и на второ място и се получава поне 350-400.
Коментар
-
Negramoten
А ти колко взимаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от marcyСтига с тези учители кой в момента наи много страда, според мен децата а техните права кои ще защити освен техните родители.
И аз съм бил учител преди 15 год. като не им харесва с тези възможности има свободен пазар да си търсят работа за повече пари.
А знаеш ли че почти всички вземат лекторски за часове над норматива, преподават и на второ място и се получава поне 350-400.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от STНе бъди сигурен, доста хора работят повече отколкото получават - ако това не беше така икономиката нямаше да дърпа нагоре.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от marcyСтига с тези учители кой в момента наи много страда, според мен децата а техните права кои ще защити освен техните родители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от STГ. Ганев вчера по БНТ го каза, че синдикатите точно са подбрали момента в който да стартират стачката - точчно преди местните избори. Целта е да извиват ръцете на правителството. И явно със сигурност няма да спрат преди датата на изборите. Нищо градивно няма в искане за удвояване на заплатите - защото след това ще скочат всички други за удвояване на техните заплати.
Това с горските е смешно, като се знае колко много си прибират в джоба. По-скоро правителстеото трябва да настоява да им вдигне заплатите на горските, за да спре кражбите им (ако взимат повече може да се замислят дали да рискуват да си загубят работата).
Коментар
-
Прав си prodigal, синдикатите много добре знаят, че в частния сектор техните номера въобще няма да минат и ще ги изритат на секундата. Единствените възможности са в сферата на обществения сектор. Иначе, много лесно да се въздейства на емоцията- та сигурно на поне 95% от хората в страната заплатите са има ниски - само че си има и икономическа логика.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от STГ. Ганев вчера по БНТ го каза, че синдикатите точно са подбрали момента в който да стартират стачката - точчно преди местните избори. Целта е да извиват ръцете на правителството. И явно със сигурност няма да спрат преди датата на изборите. Нищо градивно няма в искане за удвояване на заплатите - защото след това ще скочат всички други за удвояване на техните заплати.
Това с горските е смешно, като се знае колко много си прибират в джоба. По-скоро правителстеото трябва да настоява да им вдигне заплатите на горските, за да спре кражбите им (ако взимат повече може да се замислят дали да рискуват да си загубят работата).
Коментар
Коментар