Според мен ,необлагането на търговията с акции се прави ,за да се стимулира този вид дейност.Така ,че при добро желание ,това може да си остане така.И това няма нищо общо със сивата икономика,която евентуално искат да искарат наяве.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
10% облагане на доходите от 2008 година !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PerlaПървоначално изпратено от HeraclitusПървоначално изпратено от PerlaПървоначално изпратено от SpecНикой нищо не говори за облагането на търговията с акции, но ако отпаднат всички данъчни облекчения и всички доходи се облагат с 10% е логично да обложат и търговията с акции :-( Дано поне загубите могат да се отчитат, като разход.....
10% не са много нека ни облагат но да е от ИСТИНСКАТА печалба
А я виж изказването на Соф.Христова от ПОД Алианц --и тях не им се иска да отпадат привилегиите за ДПФ. Изобщо ЛОБИРАНЕТО по нещо дето не е факт вече е в ход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PerlaПървоначално изпратено от HeraclitusПървоначално изпратено от PerlaПървоначално изпратено от SpecНикой нищо не говори за облагането на търговията с акции, но ако отпаднат всички данъчни облекчения и всички доходи се облагат с 10% е логично да обложат и търговията с акции :-( Дано поне загубите могат да се отчитат, като разход.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от HeraclitusПървоначално изпратено от PerlaПървоначално изпратено от SpecНикой нищо не говори за облагането на търговията с акции, но ако отпаднат всички данъчни облекчения и всички доходи се облагат с 10% е логично да обложат и търговията с акции :-( Дано поне загубите могат да се отчитат, като разход.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от PerlaПървоначално изпратено от SpecНикой нищо не говори за облагането на търговията с акции, но ако отпаднат всички данъчни облекчения и всички доходи се облагат с 10% е логично да обложат и търговията с акции :-( Дано поне загубите могат да се отчитат, като разход.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Поздрави, Корк)))....почна се с...реалностите...тепърва ще изскачат още...че и оттук пишещите
))
Между другото, аз съм ЗА.Дори само, заради възможността да се администрират по-лесно данъците и да намалеят проявите на корупция...
то че живеем в олигархия си е ясно.ама тва безхаберие си е направо страшно. Чичо де блъска у производството да си го стрижат , а некви журналисти дето до сто не могат да преброят , а само сви----и да правят да си вземат хонорарчета..!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SpecНикой нищо не говори за облагането на търговията с акции, но ако отпаднат всички данъчни облекчения и всички доходи се облагат с 10% е логично да обложат и търговията с акции :-( Дано поне загубите могат да се отчитат, като разход.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistraПървоначално изпратено от korkhttp://www.dnevnik.bg/show/?storyid=364339
Съюзът на журналистите се обяви против плоския данък
Автор: Dnevnik.bg
днес, 13:02
Съюзът на българските журналисти е против въвеждането на плосък данък, се казва в декларация, изпратена до БТА.
СБЖ възразява срещу отпадането на облекченията, нормативно признатите разходи и необлагаемите доходи при въвеждането на плоския данък, се казва в документа.
Според СБЖ плоският данък би се отразил негативно върху финансовото състояние на журналистите и други представители на свободните професии.
Въвеждането на плосък данък ще принуди много от представителите на свободните професии да работят без договори.
СБЖ апелира за запазване на данъчните облекчения за журналистите.
и от какъв зор ще се признават р/ди на някой ибрикчииски журналист в р/р 35 % , за товна че е написал глупости по некой вестник?????
Коментар
-
То какво ли на побълтарихме та един плосък данък.
btw, всичко ще се обвърже с разширяване на базата за облагане и отпадане на необл. бази касто и преразпред на вонските м/у работн. и работодател както и здр. вноска като процент. Истерията около празната здравна каса ще продължи особенно към края на годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Поздрави, Корк)))....почна се с...реалностите...тепърва ще изскачат още...че и оттук пишещите
))
Между другото, аз съм ЗА.Дори само, заради възможността да се администрират по-лесно данъците и да намалеят проявите на корупция...,и аз съм ЗА ,може би защото съм любопитен да видя ,побългаряването на плоския данък
или по друг начин казано,като съм ЗА,за какво всъщност съм ЗА.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkhttp://www.dnevnik.bg/show/?storyid=364339
Съюзът на българските журналисти е против въвеждането на плосък данък, се казва в декларация, изпратена до БТА.
СБЖ възразява срещу отпадането на облекченията, нормативно признатите разходи и необлагаемите доходи при въвеждането на плоския данък, се казва в документа.
Според СБЖ плоският данък би се отразил негативно върху финансовото състояние на журналистите и други представители на свободните професии.
Въвеждането на плосък данък ще принуди много от представителите на свободните професии да работят без договори.
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=364339
Коментар
Коментар