Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
ето ти и малко коментри от там
цитат:,,
14 юни 2011 | логично
Сред многото тъпи мисли на Цецо физкултурника има малка логика и тя е, че всеки кандидат на Алексей Петров и Пешо Сумисти би бил по-добър от съдията Янева, тъй като те са значително по-умни и уравновесени от него. Има една приказка: Каквито са ти приятелите - такъв си и ти! А ти, Цецо просто си тъп!
14 юни 2011 | Кр.Кабакчиев, дфн
Майтап! "Ако баба ми беше дядо, ..." Само че, когато такъв майтап се сътворява от политик, става ЦИРК!
Но сега сериозното. Дами и господа юристи - преобладаващи тук, а не Ви ли се струва, че това лице нямаше днес да говори тези неща по медиите, ако в тази "държава" имаше прокуратура? Защото, ако в тази "държава" имаше прокуратура, Цветанов отдавна щеше да бъде обект на досъдебно производство във връзка с имотите на тъщата.
А междувпрочем какво става с досъдебното производство срещу тъщата? Откъде са нейните пари? Спечелила от тотото? Намерени на пътя? Ако този случай беше в САЩ или в Германия, досега всичко щеше да е ясно! Но САЩ и Германия са държави, а това нещо тук е една кочина. Абсолютна!
И да питам ли още дали има разследване срещу премиера Борисов заради даденото от него на Танов противозаконно нареждане във връзка с Мишо Бирата? Питам!
14 юни 2011 | имотен ценз
Ако нямаше толкова имоти, колкото има благодетеля й, никога нямаше да се изигне.
14 юни 2011 | Чопър
Ръси,ръси само глупости и защо, въобще се публикува?Единствено,защото води войва срещу съдебната власт и е Вице и Министър.
Дали на редови член от съдебната система някоя медия, ще си направи труд поне да го изслуша и камо да го запише и пусне в ефира.Мисля ,че е невъзможно.
14 юни 2011 | съдия
Цецко, хубавец мамин,дано да се кандидатираш за президент.Тогава ще падне голям смях.И ако може някой да обясни каква е връзката между Пешо Сумиста, Алексей Петров и избора на председател на СГС.Може би иска да каже , че някой от другите кандидати е зависим от тях?Извинявам се много на колегите пишещи и четящи в този форум, но умственият ми капацитет е недостатъчен да анализирам тези гениални мисли на още по гениалния ВИФ-аджия.
14 юни 2011 | българин
Браво, Цецко, велик си! Изказването ти за пореден път те представя в светлината на голям държавник! Пожелавам ти по-скоро капацитета ти да бъде оценен на международната сцена, щото ми се струва, че тук вече ти е тясно и не успяваш да се изявиш пълните си възможности, пък и някакви корумпирани съдии ти и пречат, на това отгоре!!!....
Коментар