Първоначално изпратено от kubrat
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1000 лв. необлагаеми, 20% данък за богатите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от bgg_redЗдравейте
Имам конкретен въпрос и някои ,
ако знае конкретните числя моля
да сподели .
Колко са като броика заплатите
които надвишават 1000 лева на месец ??????
А кото процент от всички заплати ??????
Благодаря предварително
Мисля си , че са доста повечко, но..................
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от bgg_redЗдравейте
да сподели .
Благодаря предварително
Мисля си , че са доста повечко, но..................--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubratПървоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от kubratВсъщност става дума за заплатите над 3500 лв.
а те май са кът...
колко са , защото нали от тях ще
се събира подоходен данък уж ??????????????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПървоначално изпратено от kubratВсъщност става дума за заплатите над 3500 лв.
а те май са кът...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redПитам за заплатите над 1000 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redЗдравейте
да сподели .
Благодаря предварителноHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Не, разбира се, аз пиша по убеждение. Буквалното възприемане често е вредно.
По-скоро хората не очакват от нас икномически чудеса, а справедливост и законност.
Първоначално изпратено от meche_cveti93Очаквам отговор в тема "Политика" преди 17 часа, макар че ние от ГЕРБ може да работим и след този час, ако се налага
Знаеш ли ,че ако не оправите заплатите и пенсиите на хората за в бъдеще след една , две години максимално ще последвате светлия пример на Костов и Царя ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubratВсъщност става дума за заплатите над 3500 лв.
а те май са кът...
се събира подоходен данък уж ??????????????????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_redЗдравейте
да сподели .
Благодаря предварително
а те май са кът...
Коментар
-
Очаквам отговор в тема "Политика" преди 17 часа, макар че ние от ГЕРБ може да работим и след този час, ако се налага
Знаеш ли ,че ако не оправите заплатите и пенсиите на хората за в бъдеще след една , две години максимално ще последвате светлия пример на Костов и Царя ....
Коментар
-
Здравейте
да сподели .
Благодаря предварително--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Очевидно морала и интелекта ти, Г.Г., не са се издигнали над равнището лични нападки, но това не ме смущава. Толкоз си можеш...
А сега по същество на така наречените ти доводи:
1.Приветствие за решимостта си да се справи с корупцията, насърчение за ключовите реформи и кредит на доверие получи премиерът Бойко Борисов в четвъртък от председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу по време на първата си визита в Брюксел. Ако искаш още доказателства за доверието на Европа към ГЕРБ, имам ги в излишък. Но ти май си последния в този форум, който ще разбере този общоизвестен факт.
2. Гласуваното доверие на ГЕРБ от народа изобщо не е случайно. ГЕРБ най-добре и точно атакуваше тройната коалиция и ясно постави най-важния за България проблем - този за корупцията. Имаше и други опозиционни партии (с много от тях си сътрудничим в този парламент) и ти си можел ако искаш да гласуваш за тях. Между впрочем за кого гласува ти пропорционално?
3. Да отговорим първо на болднатия текст - ти май си последния в държавата, който твърди че ГЕРБ няма кадри. Напротив, експертния състав на правителството получи признание от гражданското общество. Това че Симеон Дянков сега уволнява стари кадри в митниците и НАП е отчетено днес като заслуга за борба с корупцията от "Файненшъл Таймс". Май отново си извън реалноста - тия стари нападки бяха при изборите. За корупцията в съда, която е същия проблем имаме грижата с план одобрен от Еврокомсията.
Но сега се досетих - да не би да имаш роднини в митниците или МФ. Тогава разбирам загриженоста ти, тъй като ние не само не сме против лова на корумпирани вещици, но смятаме да го разширяваме и задълбочаваме. Това е наша политическа позиция, затова сме получили подкрепа от българския народ и Европа и следователно това е основната задача на правителството!
Относно Спаска Митрова - това правителство единствено ясно и твърдо защити правата на жената чрез ултиматиуми към Македония. Да не цитирам Божидар Дичитров и МВнР. Не те ли срам да лъжеш?
И накрая - единственото, за което съм съгласен с теб е, че тази тема изобщо не е за това. Най-учтиво те моля да дойдеш в тема "Политика" за да продължим културната дискусия. Е, разгромът ти е сигурен, но куражът ти ме радва. Очаквам отговор в тема "Политика" преди 17 часа, макар че ние от ГЕРБ може да работим и след този час, ако се налага :P :lol:
А, току що видях пламенната поддръжка на твоите нападки от страна на най-известния комунист във този форум. Май че всичко си идва на мястото....
Първоначално изпратено от Грую Груев......
Груйо, има мнозина такива лапнишарани като стамболов, на които им се привиждат месии и спасители...
Коментар
-
триглавата ламя беше заменена от ... четириглава, при това 8 години гладувала, доста честолюбива и лакома... :-)
Груйо, има мнозина такива лапнишарани като стамболов, на които им се привиждат месии и спасители... :-)
в цели сектори им липсват кадри! лично си следя моя и не виждам нищо ново, даже некадърниците и търтеите ще останат да векуват с още и още по-тлъсти заплати...
Бойко няма хора за реформите - да, 100% от властта в страната е овладяна, но си трябват и кадърни хора, така че едната гола власт без стабилен мениджмънт нищо не е...
наистина се говори на всяко кюше за корупция , ама нещо няма върволица към съдилищата!!!
Коментар
Коментар