IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Застраховка със спестовен характер или не?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi
    "Резачката" е след изтичане срока на договора, а в животозастраховането няма 3 годишни срокове.

Засега споки

marandi, хубаво е накрая на мненията ти да фигурира поне едно малко съмнение о вида: "Изречено от собствената ми камбанария"...или нещо подобно. Никому не са от полза категорични изказвания, когато не си сигурен в написаното.

Няма да правя сега реклама - всеки може да си направи справката... ))
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• "Резачката" е след изтичане срока на договора, а в животозастраховането няма 3 годишни срокове.

Засега споки

Коментар

• Здравейте,

Питах Ви преди време, но нямам отговор засега... Извинявам се за нахалството
        Платил съм вече три годишни премии но не ми се занимаваше с опашки при данъчните и не съм ползвал облекчнията...
        Та въпроса ми е, какво ще стане сега при матюритито? Ще има ли 7% резачка? Тези 7% би трябвало да са върху доходността, а не върху натрупаната сума, нали не бъркам?

Коментар

• Я - Боримечков тоже ни бил колега....
          Имате добри продукти, драги, умело защитавате животецът и здравенцето на клиентите, но не и сухото им... ;-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
            Първоначално изпратено от Лили
            Първоначално изпратено от Боримечката
            Маранди, напълно си прав - всеки си има пристрастия към определена фирма, продукт и прочие ...

ето Разбирачи явно работи в Алианц ...

аз също работя в животозастрахователна компания, но това не значи, че казвам на черното - бяло! Административните такси са много високи, което оскъпява продуктите. Иначе и аз съм на мнение, че с течение на времето българина се научи да се застрахова срещу смърт, злополука, болести и т.н.
            И в коя компания работиш?
            ако кликнеш на Home Page, който съм дал ще разбереш ... той води към нашата компания майка
            но не съм агент, team manager, DSF или там каквото ги наричат ... по-скоро ме брой за част от back office-a
            Чудесно, ориентацията ми значи е добра, смятам че попаднах на точният човек, когото мога да помоля да ми каже нещо повече за тази компания като например възможности за работа и развитие, имидж на компанията, продуктова гама, коя услуга е най-търсена и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лили
              Първоначално изпратено от Боримечката
              Маранди, напълно си прав - всеки си има пристрастия към определена фирма, продукт и прочие ...

аз също работя в животозастрахователна компания, но това не значи, че казвам на черното - бяло! Административните такси са много високи, което оскъпява продуктите. Иначе и аз съм на мнение, че с течение на времето българина се научи да се застрахова срещу смърт, злополука, болести и т.н.
              ако кликнеш на Home Page, който съм дал ще разбереш ... той води към нашата компания майка
              но не съм агент, team manager, DSF или там каквото ги наричат ... по-скоро ме брой за част от back office-a

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                Първоначално изпратено от t_kalushkova
                Здравейте,отдавна следя мненията във форума и сега искам да питам, някой от вас чувал ли е нещо за новия брокер Eu Life - доколкото знам той е собственост на KD

Прегледай по-старите броеве на в-к Застраховател, там е описано кои са Eu life & KD, май бях дал линкове по-назад във форума с точните статии.

Благодаря за поканата, но едва ли ще успея да дойда, да се забавлявате добре!

П.П. Лили, тийм-менижър съм в един животозастрахователен брокер, дано любопитството ви е задоволено

Поздрави!
                Да благодаря за отговора!

Коментар

• Първоначално изпратено от t_kalushkova
                  Здравейте,отдавна следя мненията във форума и сега искам да питам, някой от вас чувал ли е нещо за новия брокер Eu Life - доколкото знам той е собственост на KD

Прегледай по-старите броеве на в-к Застраховател, там е описано кои са Eu life & KD, май бях дал линкове по-назад във форума с точните статии.

Благодаря за поканата, но едва ли ще успея да дойда, да се забавлявате добре!

П.П. Лили, тийм-менижър съм в един животозастрахователен брокер, дано любопитството ви е задоволено

Поздрави!

Коментар

• Тотов - ти прав и неправ едновременно. Застраховачите на таратайки често се пазарят като цигани, но при животозастрахователите не е така - в договорите абсолютно подробно е описано всичко и няма шест-пет. Ако си пукнал, ясно е, че си пукнал - спор няма, ако си се счупил, всичко тоже е описано подробно кое трайно увреждане с какъв процент се оценява - в нашите специално договори има даже и скалпиране, ако те хванат сиуксите и позабавляват с тебе... ;-) А при определяне на увреждането решаваща дума имат докторите в ТЕЛК-ът, над които застрахователят няма власт. За инвестициите - мислиш ли, че за 20-30 години няма да имаш печалба? Това е просто смешно.
                    Само чета - заповядай на сборището, запиши се... :-)

Коментар

• ...

Коментар

• ей големи Фалби за тез застрахователи ве!

ка'т земат парите големи обещания - ка'т тряя обаче да плащат - Майко мила ..., който е ходил за щета по колата знае ...

най-добре е с период 20-30 години, най-добре спестовна, че и инвестиционна - повече пари за необозримо дълъг период. Показват некви проценти доходност от инвестиции (които може бързо да се изпарят) и лапат парици.

мои познати се съдиха с едно дружество 3 години, накрая спечелиха, но го направиха заради спорта и щото имаха пари, иначе едва ли ...

така че не вярвайте на рекламни изречени и измислени проценти.

Аз си правя застраховки, но на минимум - все пак има задължителни неща, които разумен човек винаги прави в т.ч. и живот

Коментар

• Здравейте,отдавна следя мненията във форума и сега искам да питам, някой от вас чувал ли е нещо за новия брокер Eu Life - доколкото знам той е собственост на KD

Коментар

• Първоначално изпратено от Лили
                            Първоначално изпратено от melon
                            Направи си една спестовна да ти е мирна главата. Има пари които да са за спестовна з-ка, има пари и за други инвестиции...
                            Внимавай къде я правиш-има една Американска трибуквена компания-там недей Чети внимателно полицата преди да я подпишеш! Успех!
                            Не е ли тази Американска трибуквена компания с добър рейтинг? Ако някой знае повече за нея от самата кухня, ще се радвам да науча!
                            Спестовна? Да им дам на някакви десетки хиляди кинти и те да ми ги пущат в гувичник-касичка? А-а-а - не става. И в еврота да е - те тоже се обезценяват. Само ако ми ги спестяват в златце, тогава съм навит.

И аз мислех тази трибуквена, дето казваш, че не е лоша...

Коментар

• Първоначално изпратено от melon
                              Направи си една спестовна да ти е мирна главата. Има пари които да са за спестовна з-ка, има пари и за други инвестиции...
                              Внимавай къде я правиш-има една Американска трибуквена компания-там недей Чети внимателно полицата преди да я подпишеш! Успех!
                              Не е ли тази Американска трибуквена компания с добър рейтинг? Ако някой знае повече за нея от самата кухня, ще се радвам да науча!

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката

Коментар

Working...
                                X