Първоначално изпратено от toto 2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Частни здравно осигурителни дружества
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеоще 3-4 думи
твърда сума месечно или
% от заплатата
Разбира се, ние сме 300-400 човека фирма, така че отстъпката е огромна.
Завърти им една шайба и питай :
http://www.bulstradlife.bg/ccontacts.php?id=8
Централно управление
София 1301, ул. “Света София” 6,
тел.: 02 401 4000, 02 460 41 14
Продуктът се води застраховка "Здравна грижа".
Имам профилактика + извънболнична помощ + болнична помощ + здравни грижи.
За всяко покритие лимитът е различен. Нямам покритие за хронични заболявания, това по принцип доста оскъпява застраховката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАз съм в Булстрад Живот и съм много доволен.
твърда сума месечно или
% от заплататаhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАз съм в Булстрад Живот и съм много доволен.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Ами за покрития от порядъка на 1-2 млн. с 300-350 лв. годишна премия -просто забрави -това са само рекламни трикове . С такива вноски няма кой да ти плати такова обезщетениеПървоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, щом колеги от други компании идват при нас - смятайте.
Анди - знам за един случай, но клиентката се е отказала от претенция, защото е била близка с наш тукашен професор по медицина - и се е доверила на него, а не на нас - хахава работа, но така е решила. За друг не зная засега - ама може и да има някъде из България.
Тотов - до, какво "до"?
Аз като плащам тая застраховка съм на следният принцип на мислене - ако пипна рачец - да видя свят, ако за щастие това не се случи - дал съм няколко Б с цел благотворителство - за да се излекува някой болен - или някое детенце-клиент... аз така го разбирам благотворителството.
Също като застраховам моят дом - и нищо не се случва - подпомагам пострадалите от наводненията и свлачищата и пороищата...
Вярно - 94.8% от тях - незастраховани... ама това вече е техен проблем, не мой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеКажете за здравно осигурителни дружества
а не за застраховки
аз съм през месец тук
и нямам време да чакам,кога ще има направление
джипито ми
Коментар
-
Е, щом колеги от други компании идват при нас - смятайте.
Анди - знам за един случай, но клиентката се е отказала от претенция, защото е била близка с наш тукашен професор по медицина - и се е доверила на него, а не на нас - хахава работа, но така е решила. За друг не зная засега - ама може и да има някъде из България.
Тотов - до, какво "до"?
Аз като плащам тая застраховка съм на следният принцип на мислене - ако пипна рачец - да видя свят, ако за щастие това не се случи - дал съм няколко Б с цел благотворителство - за да се излекува някой болен - или някое детенце-клиент... аз така го разбирам благотворителството.
Също като застраховам моят дом - и нищо не се случва - подпомагам пострадалите от наводненията и свлачищата и пороищата...
Вярно - 94.8% от тях - незастраховани... ама това вече е техен проблем, не мой.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ей, това е, братче.Човек да не реши да прави онлайн продажби и ще го олетят 20 човека.
Между другото - работя в друга застрахователна компания, но съм направил въпросната застраховка на майка ми.
1. Относително малко на брой покрития, но са най-гадните и скъпите.
2. Има 180 дни период на изключване.Демек първите 6 месеца няма да ви бъдат уважени претенции.
3. Импе, я кажи от кухнята - има ли вече събития и как се случват нещата на практика?
4. Като цена е достъпна, но видях, че в Словакия е с едни 25-30-на % по-евтина. Импе, имаш ли идея що? Май е към 160 евро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАма осигуровка или застраховка е?
ПРИХОД Е !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДоброволна е, то се знай: ако беше задължителна, досега да съм ви строил всичките в четири редици.
Коментар
Коментар