IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложението на Allianz

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ми OFFROAD-арите
    гражданска няма ли да плащат ??
    ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
      ...Да не би да са отметнали в някое квадратче, или да са написали със ситни букви, че застраховката важи само за населеното място, сиреч Стара Загора. Подобни точно Алианц продавт в едно село в региона, като цената е по-малко от 40 лева, но с тази "особеност", че е само за селото. Никой от "застрахованите" обаче не го знае. Дано не правят ПТП, че ще се стига до съд, ама ще плащат те, а не Алианц.
      Настина, виж за какво иде реч в полицата...
      Това са пълни глупости! Извинявай много, но като тръгнеш да пътуваш някъде извън града в който живееш, трябва да сключваш ГО във всяко населено място през което преминаваш? Ами като караш по магистралата или по околовръстното? Това е пълно безумие!

Коментар

• Уупсс, Зелен, погледни добре полицата си. Да не би да са отметнали в някое квадратче, или да са написали със ситни букви, че застраховката важи само за населеното място, сиреч Стара Загора. Подобни точно Алианц продавт в едно село в региона, като цената е по-малко от 40 лева, но с тази "особеност", че е само за селото. Никой от "застрахованите" обаче не го знае. Дано не правят ПТП, че ще се стига до съд, ама ще плащат те, а не Алианц.
        Настина, виж за какво иде реч в полицата. И отивай да се разправяш. Това за малкото катастрофи е блъф.

П.С.
        Аз съм малко по-голям от теб е вече казах колко ми искат. Живея в малко по-голям град, но, както стана ясно не ми предлагат с 5-10 лева повече от теб.

Коментар

• В Алианц е най-изгодно. 1800 кубика, без ПТП в Ст. Загора платих 64лв. При нас имало по-малко произшествия и застраховките са по-евтини от градове като Разград, Търговище, Силистра и др., но разликата не е голяма- за София, Пловдив, Варна при сходни на моите показатели ще е с 5-10лв. по-скъпо.

Коментар

• http://zastrahovki.start.bg/?article=3130

Коментар

• Някой има ли инфо за ГО на "Български имот"

Коментар

• Офертата на ЕВРОИНС е 138 лв за всички коли до 7 места. Не гледат нито от колко години имаш книжка, нито дали имаш произшествия, нито каква е кубатурата на колата.

Честно казано незнам дали тези персонални критерии са приложими за всички. Например как ще се оценяват премиите за служебните автомобили? Тези коли не се карат от един човек. Пък и едно семейство може да има кола, която я карат всички. Та в този ред на мисли, май трябва да се прави застраховка на водач, а не на автомобил.

Коментар

• Всъщност, аз вече "проучих" офертата на инициатора на индивидуалните застраховки ГО - Алианц България. Мога да кажа, че съм "малко" разочарован. Независимо от широко прокламираните седем-осем критерия за оценка с не знам колко си възможни комбинации между тях, в крайна сметка всичко опира до вдигането на медиен шум около името на компанията и, естествено, реклама.
                  "Индивидуалните" критерии, по които определят цената на застраховката са: дата на раждане /точна, не просто годината/; кубатура на двигателя на колата; пол; претърпяни ПТП през последните 4 години по вина на водача.
                  Това е. Индивидуално нали? Никой не проверява дали наистина си бил виновен за дадено ПТП, не те питат колко стаж имаш като шофьор /да не говорим за притежавани категории/; не се интересуват дори дали си глобяван за превишена скорост и колко пъти за последните поне една-две години; не проверяват колко точки имаш в талона... Изобщо, всякакви "индивидулности" могат да се възползват от офертата.
                  Така например, според тези критерии аз трябваше да платя 136 лева /за автомобил до 1800 куб. см/, при положение, че колата ми е с двигател от едва 1400 куб. см.; при положение, че съм шофьор /кат. В и М/ от 12 години, професионален шофьор /с кат. С/ от 9 години, притежавам още кат. А и Т, също от 9 години; нямам нарушения, фишове, актове, глоби, ПТП /да чукна на дърво!!!/ през последните 4 години. Преди това имам само една глоба за превишена скорост - 50 лева през 1999 година.
                  Та, тези 136 лева би ги платил и някой /ако е "някоя" ще бъдат по-малко както ми обясниха?!?.../, който е на моята възраст, но кара като бесен по улиците; има десетина ПТП /никое не е по негова вина.../ и т.н., и т.н. Да не говорим, че може вчера да е взел книжка и днес да ме натресе на заледеното кръстовище, щото си мисли, че колата като има АБС, кове на място! Да чукна на дърво!!!

Ще се радвам, ако някой сподели конкретни оферти от други застрахователи. Идва сезонът на ГО и трябва да изберем най-доброто!

Ще се радвам

Коментар

• В твоя случай - изхождайки само от кубатурата без други данни , 69 лева е немислима цена

Коментар

• PLM , колкото си по-млад , колкото по-голяма е кубатурата на автомобила ти , в колкото по-голям град е регистрацията на автомобила ти , ако си виновен за произшествия три години назад - толкова е по-висока цената на твоята Гражданска отговорност .

Коментар

• Първоначално изпратено от creative
                        ve4e znam i za ceni ot 69 lv.
                        Благодаря ти за изчерпателната информация.

Коментар

• ve4e znam i za ceni ot 69 lv.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero
                            Интересно ми е някой сключи ли вече застраховка ГО, след като Алианц ни накараха да "пуснем спирачката"?
                            И на мен ми е интересно :-)

По-специално ме интересуват офертите за коли над 2500. Зесега знам, че ЕВРОИНС предлагат за 138 лв за всички коли до 7 места. Това, в моя случай, е най-изгодната оферта, за която знам. Някой, ако има повече инфо ще е много хубава да го сподели.

Успех.

Коментар

• Интересно ми е някой сключи ли вече застраховка ГО, след като Алианц ни накараха да "пуснем спирачката"?

Коментар

• sha stane USA_today

shte se stigne do absurdnoto polojenie sled 5 godini da nastignem shtatite v edno otnoshenie zastraxovkata na mesec tam v nqkoi ot shtatite za mladi vodachi ( kato men) e po visoka ot vnoskata ti za kolata( govorim za mesechna stavka)!
                                puk i kato padnat mita za evropeiskiq Aiaznca si pravqt smetkata che shte ima nogo mladi novi vodachi vseki shte si kupi nqkoe GOLF 3 za 1000 EUR i karai !
                                chakani golqm NOJ ako se prieme predlojenieto na alianza tova e sigurno!!!
                                po losho ot neznanieto e gluposta!

Коментар

Working...
                                X