IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Явно не си наясно с видовете животозастраховане- да за спестовните застраховки "Живот и рента"- доста трябва да почакаш за да се възползваш от положителният резултат на спестяванията си.

    Но при застраховката Живот обвързана с инвестиционен фонд- можеш още на 2 година (ако е бил добър пазара )да се възползваш от инвестираните си парички- само срещу 5% такса откуп, а след 5 година срещу 1 % такса.
    Да не говорим за другите предимства - като данъчни преференции, несеквестируемост на средствата- доста актуални днес.

    Коментар


    • Това съм го гледал вече-безплатно. Но, я ми кажи това инвестиция ли е или застраховка. Ако е инвестиция- как се излиза от нея, ако е застраховка- да разбирам ли, че 10 и повече ще се наслаждавам на цифри, от които не мога да се възползвам.

      Коментар


      • http://http://www.kd-skladi.si/

        Можеш да се запознаеш безплатно

        Коментар


        • Не ви познавам фондовете, но малко чудно ми се струва инвестиция в Далечния Изток и Латинска Америка. Хайде поразсъждавайте : какво дава една застраховка Живот и кога се печели от нея; и какво дава един взаимен фонд. Така, че колегата, който дава мнение за самостоятелна инвестиция във фонд е прав. Ей, хора инвестицията и печалбата са различни от защитата.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
            Ако един клиент желае да инвестира във фондове е по - добре да го направи самостоятелно , а не през някоя животозастрахователна компания . Може да си купи акции в съотношението , в което са подбрани и компаниите , влизащи във фонда . В противния случай - просто осигурява печалба за застрахователя и комисионна на агента ...

            Ти явно не разбираш смисълът на тази услуга. Първо - имаш ли достъп до пазарите в Далечният Изток, Латинска Америка и т.н. Познаваш ли ги и имаш опитът ли на нашите експерти? Второ - дори и да е да - ако нещо стане с тебе - да пукнеш или да останеш без рачички, с колко сухо ще разполагаш? - с колкото си инвестирал и евентуално ако имаш доходност... докато човекозастрахователят ти предлага обезщетение - десетки или стотици пъти по-голямо от това, което си снесъл до моментът.... защото това е не чиста инвестици, не само инвестиция - а ЗАСТРАХОВАТЕЛНА ЗАЩИТА.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Ако един клиент желае да инвестира във фондове е по - добре да го направи самостоятелно , а не през някоя животозастрахователна компания . Може да си купи акции в съотношението , в което са подбрани и компаниите , влизащи във фонда . В противния случай - просто осигурява печалба за застрахователя и комисионна на агента ...

              Коментар


              • Да, Рафал - ти би трябвало да знаеш - ако наш клиент пожелае сухото по човекозастраховката му да се инвестира в пакет фондове на външните пазари, няма никакъв проблем - имам не един клиент, избрал този вариант и дори вече сосно печелещ от решението си.

                Някои от тях присъстват туканка - в този форум.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Да разбира се , че работим и със Словенските фондове

                  Коментар


                  • Нуше, защо говориш за фондовете на КД "Живление" в чужбина. Да не би в КД Живот -
                    България да работите с тях. Не съм против фондовете им в България, но това което внушаваш не е коректно. Хайде помисли малко.
                    Това е препоръка за коректни мнения по който и да е въпрос.

                    Коментар


                    • Погледнете в сайта на словенската компания майка " КД Живление" и намерете доходността на фондовете ни по света за последните 12 месеца, при някои от тях са над 50 % .Въпреки кризата ,това беше много силна година за КД.


                      Мнението ми не е препоръка.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от divinesweet Разгледай мнение
                        Той и в София е на ново място. От агенциите са останали май две само… в Румъния бизнес май вече няма.. има доста интересни новини около нея. Чувам посредника е в ликвидация… много ново има. Импе не мълчи!

                        Не само, че не са останали само две агенции, но и напротив, разрастваме се. Пазарният ни дял също е нарастнал. Стига сте си измисляли небивалици за КД Живот - знаем, че с нашият продукт, който е НАЙ-ДОБРИЯТ на пазарът бъркаме в здравето на всички конкуренти.

                        ННС - какво става - ще седнем ли на маса, да сравним продуктите? Ако знаеш колко оплаквания съм чул от Алианц, бедна ти е фантазията... вярно е, че повечето са неоснователни.

                        А пари за доживяване не сме платили на никого досега, и би трябвало да си съвсем наясно защо - минималният срок на договорите при нас са 10 години, а ние сме на пазарът от Седма година... още на никой договорът му не е изтекъл.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Не, инвестиционния посредник. То си е стара новина това, май от преди доста месеци е
                          застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
                          http://www.broko.bg/blog

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от divinesweet
                            Той и в София е на ново място. От агенциите са останали май две само… в Румъния бизнес май вече няма.. има доста интересни новини около нея. Чувам посредника е в ликвидация… много ново има. Импе не мълчи!
                            На кое викаш посредник? Някой от брокерите, които работеха с техни продукти ли?

                            Коментар


                            • Той и в София е на ново място. От агенциите са останали май две само… в Румъния бизнес май вече няма.. има доста интересни новини около нея. Чувам посредника е в ликвидация… много ново има. Импе не мълчи!
                              застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
                              http://www.broko.bg/blog

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Императорът
                                Първоначално изпратено от nns
                                Първоначално изпратено от Императорът
                                Малко са им мътни фондовете или продуктът още не е "изчистен"... чудно и какви са тия борсови "примоции"... хм.
                                Майко мила, намерил се кой и от къде, алианц да обсъжда , айде изкарайте до края на годината , че тогава , и не бързай да се извиняваш за доходноста, за колко още неща може да ти се наложи преди това.
                                Майко, тате - това е. Искаш ли лично да се срещнем, защо не и со свидетели, да седнем на маса и да сравним двата продукта - нашият и на Алианц? Ако си техен служител или фен - приеми го като хвърлена ръкавица. ;-)
                                Ще изкараме не до краят на годината, а до краят на още много години, мене ако питаш. По мои наблюдения при нас най-тежките месеци сякаш отминаха - продажбите растат - само днес аз лично договорих три продажби.
                                Ми не знам ,дано да изкарате , аз чувам за празен офис в Бургас ,колите на бившите регионални се дават за ползване на агент направил 4 продажби. Ако пък можеш с документи да покажеш изплатена договорена сума /не щета а доживяване/ и добра доходност ?

                                Коментар

                                Working...
                                X