Първоначално изпратено от ivantcho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот
Collapse
X
-
Мога ли да взема нещо?
През август 2003год. си направих застраховка живот в AIG Life за период от 10 години на стойност 10000лв. Вноските бяха по 273лв. на всеки 3 месеца. Платих първите две вноски и спрях да плащам.В началото ме търсеха, но после се отказаха. И аз съм забравил за това. Преди няколко дни като си разчиствах бюрото открих полицата. Сега се чудя ако им се обадя и поискам официално да си прекратя взаимоотношенията с това застрахователно дружество, дали ще ми върнат някаква част от тези близо 550лв.., които съм им дал преди повече от 7 години? Някой може ли да ми каже има ли смисъл да им се обаждам? Благодаря.
Коментар
-
Малиии - ще ми пратиш една картичка от... де да знам - от о-в Пасха - с ония каменни пукъли, дето зяпат към моренцето...
Да - така убаво диверсифицира, че сухото ти ще се инвестира по четирите края на светът... е - и в средата му също...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Да не кажете, че импето си прави сам реклама - да се включа и аз.
Миналата година станах татко и започнах да гледам малко по-сериозно на нещата от живота, но все не намирах време да се запозная в детайли с условията по човекостраховките.
Тази година се замислих,че не е зле да диверсифицирам малко лудостта наречена БФБ и депозити в БГ- банки. Признавам си хич не съм вещ в застаховането и затова прецених, че мога да послушам съвета на колега вътре в нещата. Видях се с импето и ми ги обясни нещата. Всеки сам си преценява, но е добре да си поговори с някой познат преди да прави застраховки, а дали ще му се довери всеки си преценява.
Не ми трябваше много време да си направя една 'страховка' при импето. Избрах си балансиран фонд в ЕВРО (малко да диверсифицирам и валутния риск).
Общо взето е това. Дай боже - да съм жив и здрав, когато срока на застраховката изтече -- ше си спретна едно околсветско пътуване с кораб за пенсиониранетотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАрмеец - не човекозастраховател.застраховането НЕ Е занаят, а ПРОФЕСИЯ!
http://www.broko.bg/blog
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеармеец...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВсички компании покриват едни и същи критерии, така че въпросът ти за безсмислен намирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekov Разгледай мнениеНямах предвид това - става въпрос за кредитният рейтинг на всяка една компания!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА ако и двете ти носят гарантираната доходност, изчислена в швейцарски франк (напримерно), ти от кои ще си купиш?
Или Алианц (напримерно) плаща откупна стойност в златни кюлчета, а ние - във виетнамски донги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеНуше, защо говориш за фондовете на КД "Живление" в чужбина. Да не би в КД Живот -
България да работите с тях. Не съм против фондовете им в България, но това което внушаваш не е коректно. Хайде помисли малко.
Това е препоръка за коректни мнения по който и да е въпрос.
Казваш,че си чел всичко за нашата компания,а явно не си щом ми казваш,че нямаме право да предлагаме застраховка "Живот" с инвестиция на чуждите пазари...
Като препоръка мога да ти дам да се запознаеш с продукта на КД,който е насочен точно към чуждите пазари,а именно Фондполица пакет...
Коментар
Коментар