Първоначално изпратено от Веско
Разгледай мнение
Ще стане дума за кинти - "уекичко", ама ти си пачкосан и кат' чуеш премията няма да се притесниш хич, щот' си баро
П.П. Иначе продължаваш да не прайкаш разлика между общо и живото.
Ако нямаше медицински застраховки в БГ-стан, означава, че до преди няколко години ( а и сега - зависи от дестинацията ) - нямаше как да излезе някой чиляк извън граница/или да влезе турист в БГ-стан!! Как да ти го обясня по-просто?!
Ще ти го обясня още по-простичко кат' за тИбя, белким ме чатнеш: Няма как от точка А, до точка Б да стигне някакъв субект, без значение дали е чиляк, стока, товар, услуга и без значение с какъв транспорт се придвижва ( самолет, кораб, влак, автобус, автомобил и т.н. ), ако ........ няма застраховчица.
Кат' проумееш т'ва някой ден, може да ти помогна и за после. Ама, да ме вкарваш в твоите "прозрения", дет' само ти си вярваш ... нЕма как да стане, братле?
Твоя типаж ми е жалък, само конспирации и филми, световни заговори и гледане на филми как било по свИтЪ. В БГ-стан има продукти с осигурен превоз, който се фактурира до определен лимит, може да е сухопътен или с хеликоптер ( демек и с хвърчило могат да извозват някой кат' стане белята ), ама да ти кажа честно ми писна - просто си безнадежден
Ай, със здраве и да не ти се налага да пробваш компаниите как изплащат покритите си рискове
Коментар