Първоначално изпратено от dessi_georgieva
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИ друго ще ти кажа, трябва да станеш положителен, за да имаш успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениегоспожичке, съвсем подцени форОма, ти ли се извъди най-знаещата та да ни отваряш на тема животозастраховане, тук не ти е място за реклама, както на тебе така и на сбръчканото сърдито старче
Второ много късно се включваш в темата, явно си от скоро.Трето чети и други теми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЛандлордов - не ти разбрах въпросът.
Наивников - погледнал си едно нещо и вече правиш изводи за всичко, това наистина е наивно - видиш ли, че си тотално незапознат.
А иначе аз лесно се лъжа)) Имал съм акции, като се почне от Лекс и Ийст уест, та се мине през Енрон и Уърлдком. Колко му е и във Фондче ваше да вкарам едни парици. Ама поне някакво обемче да има.
Коментар
-
Ландлордов - не ти разбрах въпросът.
Наивников - погледнал си едно нещо и вече правиш изводи за всичко, това наистина е наивно - видиш ли, че си тотално незапознат. Ние имаме близо 30 фонда, които инвестират по цял свят.
Алекс - ние специално не бяхме особено одрусани, за разлика от някои други, по-прочути компании. Например от моите клиенти НИКОЙ не се е отказал. И някои наши високодоходни фондове са донесли не по-малка доходност - казах ти - имаме такива с ръст над 50% само за ЕДНА година. Аз споменах нискодоходният ни фонд в България - с 30% за 4 години.
Най-малко ние сме виновни, че поради куцото управление на държавата ни БФБ зацикли на място, докато световните борси отдавна вървят нагоре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от alexjr Разгледай мнениеТвърде категоричен си, ама не е точно така - зависи от вида на застраховката, от застрахвателя и от още поне 5-6 неща))))
Обобщенията (в този случай) са неуместни)))
Пример - 20 годишна полица, внесени за 2.5 години 2000 долара, откупна стойност - 1300)))
Над половината е, повярвай)))
На теб няма да ти обяснявам къде са "изчезнали" останалите 700 долара, предполагам, че знаеш как се смята))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...а ти подири данни какво ще получиш, ако имаш договор за 30 години с друг човекозастраховател и се откажеш на петата година.. Ще си доволен и на половината от внесеното сухо.
Твърде категоричен си, ама не е точно така - зависи от вида на застраховката, от застрахвателя и от още поне 5-6 неща))))
Обобщенията (в този случай) са неуместни)))
Пример - 20 годишна полица, внесени за 2.5 години 2000 долара, откупна стойност - 1300)))
Над половината е, повярвай)))
На теб няма да ти обяснявам къде са "изчезнали" останалите 700 долара, предполагам, че знаеш как се смята))))
Коментар
-
деси и император
Обърнахте го на "минути за реклама" Всъщност нещата са доста по-прозаични - големите играчи успяха да минат през кризата с най-малки щети (очевидно е защо), по-малките - доста по-одрусани
Нямам нищо против конкуренцията, напротив - поощрявам я, защото дори само един застраховател да "даде фира" ще е лошо за целия пазар.
Но - моля ви - не се хвалете поне))))
Аз, както виждате, скромно премълчавам, че някои от нашите фондове донесоха над 60 % доходност за последните 5 години (сумарно), което ще рече 12 + % за година.
Иначе като цяло - поне в близките 9-10 години инвестицията във фондове ще е доста над доходите от депозити, това е ясно.
Коментар
Коментар