Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми избирай си застраховател.
И вчера мой клиент ми се оплака, че една Инсова компания го е измамила - тафили му колата, а мошшшениците не му платили нищо, проклети да са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми избирай си застраховател.
И вчера мой клиент ми се оплака, че една Инсова компания го е измамила - тафили му колата, а мошшшениците не му платили нищо, проклети да са.
е по кое да ги избирам. те са един дол дренки
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеза кое да съжалявам. то като се стигне до плащане те не плащат без съд. ударих си колата преди време и за 400 лева се стиснаха. кво остава за десетки и стотици хиляди
И вчера мой клиент ми се оплака, че една Инсова компания го е измамила - тафили му колата, а мошшшениците не му платили нищо, проклети да са.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПожелавам ти най-искрено някой ден да не съжаляваш злочесто за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеИмам си принцип. на застрахователи нито стотинка не давам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеМоите 2 стотинки за "застрахователите"
Това са мошеници които обещават съща като НОИ пенсия, ти само си внасяй по 100лв всеки месец 20+ години. Па ние ти обещаваме че МОЖЕ да ти платим 50к лв.
И един случай с колега - застраховка живот за 50к лв
Кара парапланер пада и си чупи 2-та крака.
От застрахователя взе един ГОЛЯМ СРЕДЕН КРАК.
От задължителната застраховка за екстремни спортове му дадоха 1000лв.
Каква е гаранцията че примерно при катастрофа (90% от случаите на преждевременна смърт) няма да кажат че се е правил на състезател и НИЩО няма да платят, или пък си пресичал неправилно какво 90% го правим и като стане ПТП да кажат че си искал да се самоубиеш. Присъствал съм на такова дело, блъска колежка отзад черен джиБ на Витошка през 90-те беше пак пешеходна зона, влачи я 30 метра, куките са на по 100метра и от двете страни пазеха с патрулки, спряха го и накрая я изкараха самоубийца (добре че оживя и е жива и здрава)
И още - мерят си пишките адвокатите на застрахователите и тези дето се хващат с/у 50% вземане на сумата която ти се полага и накрая я вземеш 2-3к лв от така наречената гражданска отговорност. Нали същите тези "застрахователи" я правят
Всяка компания си има изключени рискове и такива, за които се плаща значително повече, ако си решил да ги поемаш. Или мислиш, че и такива неща трябва да бъдат включени в покритието и практикуващите парапланеризъм, скално катерене и т.н. да се застраховат по общата тарифа, а на мен и на всички останали нерискови хора застрахователите да ни удържат повече за риск, за да покриват кефът на лудите глави?
Освен туй, повечето компании покриват и самоубийство след пръвата или втората година.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ryomma@abv.bg Разгледай мнениеДЗИ в момента развива животозастраховането си и има доста добра гъвкава индивидуална застраховка живот ,според нуждите на клиента , дали ще е само спестовна или само рискова си решава клиента,както и това колко може да заделя на месец . Аз работя от няколко месеца там и мога да гарантирам ,че са доста коректни в сравнение с останалите застрахователи и най-важното няма малки букви в общите условия ! Общо взето за нас клиентите са важни, когато те са доволни и ние сме .Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеМоите 2 стотинки за "застрахователите"
Това са мошеници които обещават съща като НОИ пенсия, ти само си внасяй по 100лв всеки месец 20+ години. Па ние ти обещаваме че МОЖЕ да ти платим 50к лв.
Каква е гаранцията че примерно при катастрофа (90% от случаите на преждевременна смърт) няма да кажат че се е правил на състезател и НИЩО няма да платят, или пък си пресичал неправилно какво 90% го правим и като стане ПТП да кажат че си искал да се самоубиеш. Присъствал съм на такова дело, блъска колежка отзад черен джиБ на Витошка през 90-те беше пак пешеходна зона, влачи я 30 метра, куките са на по 100метра и от двете страни пазеха с патрулки, спряха го и накрая я изкараха самоубийца (добре че оживя и е жива и здрава)
И още - мерят си пишките адвокатите на застрахователите и тези дето се хващат с/у 50% вземане на сумата която ти се полага и накрая я вземеш 2-3к лв от така наречената гражданска отговорност. Нали същите тези "застрахователи" я правят
Относно общото застраховане- не мога да коментирам нищо, защото не съм запозната.
Коментар
-
ДЗИ в момента развива животозастраховането си и има доста добра гъвкава индивидуална застраховка живот ,според нуждите на клиента , дали ще е само спестовна или само рискова си решава клиента,както и това колко може да заделя на месец . Аз работя от няколко месеца там и мога да гарантирам ,че са доста коректни в сравнение с останалите застрахователи и най-важното няма малки букви в общите условия ! Общо взето за нас клиентите са важни, когато те са доволни и ние сме .
Коментар
-
Моите 2 стотинки за "застрахователите"
И още - мерят си пишките адвокатите на застрахователите и тези дето се хващат с/у 50% вземане на сумата която ти се полага и накрая я вземеш 2-3к лв от така наречената гражданска отговорност. Нали същите тези "застрахователи" я правятLast edited by bota156; 12.08.2015, 20:55.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
МетЛайф се води един вид "бутикова" компания- работи се единствено по препоръки и затова няма реклама в БГ, такава е политиката. Относно коментари на други в интернет пространството- незнам, мое мнение си е , че повече се коментира от недоволни клиенти . Не ме разбирайте погрешно, не правя реклама. Относно рисковата част- и аз мисля, че цените са приблизителни, като МетЛайф са може би по- скъпи, в сравнение с останалите. За сметка на качеството- плащат се обезщетенията до 7мия ден, а законоустановения срок е 14. Преди да започна, бях само тяхна клиентка- т.е. мога да говоря от двете гледни точки. Сравнението на общите условия е трудоемко- трябват ви оферти от различните компании за горе долу еднакви покрития и условията, при които изплащат обезщетения за всяко от тях. Все пак ви трябва компания, която плаща- не дай си Боже се случи нещо. Освен това, ви съветвам, да помолите агента заедно да ги сравните- все пак той е професионалист и разбира повече от материята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТук е станало сборище на гладни брокери
Глад голям
Българинът застрахова тенекии, животецът не го застрахова
Аз съм в Метлайф застрахован. Кво ви интересува
Другото което ме интересува е до колко цената на рисковата част на застраховката е приблизително еднаква при различните компании (нещо в което ме убеждаваше брокера)? И още как се сравняват общите условия при различните? Едно такова проучване ще отнеме доста време.
Коментар
Коментар