Първоначално изпратено от nedev75
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАми, радвам се - ама не говори простотии на 'орицата за нулеви доходности по години и т.н. - каквато практика се забеляза при новата ти компания.
Преди това ми надуваше главата по цял ден за едни словенци, дет' ги купиха вече - а ся за разни немци. Дори напротив докато беше при словенците по цял ден плюехте немците, дет' ся си при тях
П.П. И да ти казвам, че Русото, когато е предлагало новата ти компания в БГ - ти още не си я била чувала е безсмислено.
Дръж се малко по-профи - 'орицата задават въпроси - па ти кат' лешояд за мърша се лепна веднага.
Виж, че шпрехам фундаментално - има ли пазар - няма ли? То, ако има пазар - щеше да пишеш заявления и нямаше да гледаш у форумо ко ста'а ....
Как па се появи баш сега
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИма но конретни оферти няма да правя тук.
В заключение аз проявявам интерес и с една скормна сума съм готов да се разделя, а и жената ще е доволна доста време от жеста
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеТака и аз в конкретика вече навлизам.
Каква сума трябва да платя (направя вноска) ако недай си боже нещо стане с мен (злополука, болест) и отида на онова по доброто място жената и детето да получат поне 300 000лева.В същото време искам тази вноска която внеса, да ми е обвързана с индекс и ако взема че доживея пък да взема парите с доход.Има ли такъв продукт?Допълнително искам към този пакет, застраховка здраве ако се наложи сърдечна трансплантация да ми правят да се плати от застраховката.Или това последното трябва да е отделно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеТака и аз в конкретика вече навлизам.
Каква сума трябва да платя (направя вноска) ако недай си боже нещо стане с мен (злополука, болест) и отида на онова по доброто място жената и детето да получат поне 300 000лева.В същото време искам тази вноска която внеса, да ми е обвързана с индекс и ако взема че доживея пък да взема парите с доход.Има ли такъв продукт?Допълнително искам към този пакет, застраховка здраве ако се наложи сърдечна трансплантация да ми правят да се плати от застраховката.Или това последното трябва да е отделно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПак ти го обяснявам като на блондинка за 3-ти път и повече няма да има.
Някои компании вкарват гарантираната доходност от 3% ( техническа лихва ) по партидите на клиентите си в откупния план ( респективно математическия резерв ).
Други компании нямат тази практика и си я дава отделно и начисляват всяка божа година.
П.П. Затова понятие нулева година - може да има само в твоето болно съзнание. Няма такава - понеже сте урегулирани като продукт от Европейско закодателство и има държавна защита на тия средства.
Поограмоти се малко повече и ела пак да те изпитам
Има освен гарантираната 2% включена в ЗС и откупните стойносто, доходност(допълнителна лихва, която се начислява допълнителни всяка година върху договорите. Тя се изплаща с откупната стойност, при фатално със ЗС и при края на договора със ЗС.
Коментар
-
Така и аз в конкретика вече навлизам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеНещо не можем да се разберем.
На всички е ясно, че ако си направя ЗЗ за примерно 10 000лв., ще ми възстановят данъци в размер на 1000лв. (приемаме, че годишният ми доход е над 100 000лв.)
Въпросът е дали при изтичане на застраховката ще трябва да ги платя тези 1000лв.
Според моето тълкуване на ЗДДФЛ трябва (с уговорката, че ако срокът е 15г. и нагоре сумата ще е 700лв.).
Според други хора имало начин (законен) да не ги плащам.
Според теб Ако може и подробности при отрицателен отговор
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНе кълвете, като риба на захранка на висока доходност или гарантирана такава.
Има общи условия към договора, четете и питайте.
Някои компании вкарват гарантираната доходност от 3% ( техническа лихва ) по партидите на клиентите си в откупния план ( респективно математическия резерв ).
Други компании нямат тази практика и си я дава отделно и начисляват всяка божа година.
П.П. Затова понятие нулева година - може да има само в твоето болно съзнание. Няма такава - понеже сте урегулирани като продукт от Европейско закодателство и има държавна защита на тия средства.
Поограмоти се малко повече и ела пак да те изпитам
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАми, радвам се - ама не говори простотии на 'орицата за нулеви доходности по години и т.н. - каквато практика се забеляза при новата ти компания.
Преди това ми надуваше главата по цял ден за едни словенци, дет' ги купиха вече - а ся за разни немци.
П.П. И да ти казвам, че Русото, когато е предлагало новата ти компания в БГ - ти още не си я била чувала е безсмислено.
Дръж се малко по-профи - 'орицата задават въпроси - па ти кат' лешояд за мърша се лепна веднага.
Виж, че шпрехам фундаментално - има ли пазар - няма ли? То, ако има пазар - щеше да пишеш заявления и нямаше да гледаш у форумо ко ста'а ....
Как па се появи баш сега
Успех!
Дразни се, мен ми е кеф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНаписах за данъчните облекчения, данък може да скътаваш до 10% от облагаемият ти доход, дори и да имаш 1 милион облагаем доход 10% може да вкараш по застраховка, и спестяваш 10 000 лв. данък.
На всички е ясно, че ако си направя ЗЗ за примерно 10 000лв., ще ми възстановят данъци в размер на 1000лв. (приемаме, че годишният ми доход е над 100 000лв.)
Въпросът е дали при изтичане на застраховката ще трябва да ги платя тези 1000лв.
Според моето тълкуване на ЗДДФЛ трябва (с уговорката, че ако срокът е 15г. и нагоре сумата ще е 700лв.).
Според други хора имало начин (законен) да не ги плащам.
Според теб Ако може и подробности при отрицателен отговор
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеОт години не съм агент, но съм на пазара и уча хората, също така и съветвам клиентите , така, че да вървят напред и да им се увеличават парите дори и по време на криза.
А това , че те дразня е супер.
Преди това ми надуваше главата по цял ден за едни словенци, дет' ги купиха вече - а ся за разни немци. Дори напротив докато беше при словенците по цял ден плюехте немците, дет' ся си при тях
Как па се появи баш сега
Успех!Last edited by marandi; 08.02.2014, 20:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеНе каза нищо за скатаването на данъците (да не се бърка с данъчно облекчение) и не потвърди дали мога да си направя сам всички сметки по откупуването, въоръжен с полица и компютър. Т.е. примерно ако ме интересува откупната стойност след 5 години дали мога да я сметна сам или това може да стане само "като му дойде времето" и "от упълномощеното за това лице"
Относно откупната стойност, може да изискаш да я видиш в офертата, ако е коректен застрахователя, трябва да ти я предостави. Но по закон имате 30 дни срок през който може да се откажете от застраховката, ако е сключена и не сте я подписали, трябва да Ви върнат парите.
Коментар
Коментар