Първоначално изпратено от nedev75
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте изгоден застраховател за застраховка живот
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Няма как да има такива с 10-12% доходност, която да е "технически гарантирана".Това ще да е при "прогнозируемо движение на финансовите пазари".От думите ти разбирам, че едва ли не застрахователите крият изгодните си оферти.Но не се прав че е несгодно за него.Лично за мен несгодно е да съм лишен от макар и минимална технически гарантирана доходност, пред алтернативата да взема 10-12% при прогнозируемо ( разбирай розово) движение на финансовите пазари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеНаправи ми впечатление, че в едни примери които дават Алианц за стандартната си застраховка живот пише 2% гарантирана техническа лихва.Тоест тези застраховки имат гарантирана минимална доходност за 20-тте години примерно на срока или нещо се обърквам?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Застраховка "Живот"
Моят съвет, като Финансов консултант е да разгледате всички възможни варианти на най - добрите компании на пазара. Направете си труда да разучите компаниите, а след това продуктите им. Важно нещо, също така еи отношението към вас. То трябва да е изключително персонално, лично, откровено и дори приятелско. От прочетените коментари разбрах, че някак си се подценява застраховката "Живот". Тя може да покрива разнообразни рискове, в зависимост от спецификата на нуждите на отделния човек. Знаеш ли какво преследваш, знаеш ли как и кога ще го постигнеш...всичко друго е в твоите пари.Младостта е оръжие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеПонеже ценя твоето мнение във форума, бих желал да чуя твоите съображения относно застраховката. Може и да си кажеш и мнението за застраховката на Алианц. Извън вашите среди съм и ми трябва мнение за конкретните продукти. Благодаря.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kony Разгледай мнениеКогато прочетох това
http://insurance.profit.bg/news/rssfeed/nid-105852.html
изпаднах в потрес...имам същата застраховка Живот към Групама и при тая поледица ако ми се случи нещо недайси, накрая наследниците ще трябва да съдят застрахователя! УЖАС!
Полицая върви по колоната и раздава на всеки акт за НЕСЪОБРАЗЕНА скорост. Един човек му вика "ама аз карах с 1 км/ч"
А полицая отговаря "Ше караш с 0!"
Та.. ако застрахователя може да те врътне, ЩЕ те врътне. Щом закона е така направен, че щом си се ударил, значи си бил с НЕСЪОБРАЗЕНА скорост, значи СИ ВИНОВЕН! то.. какво да кажем?
Истината е че следва да се осъди общината че не е опесъчила ама МИСУИШ УИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКой пак плагиатства - уника ли - не трябва ли според името да са уникални?
Понеже ценя твоето мнение във форума, бих желал да чуя твоите съображения относно застраховката. Може и да си кажеш и мнението за застраховката на Алианц. Извън вашите среди съм и ми трябва мнение за конкретните продукти. Благодаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОт думите ти останах с впечатление, че покритието е по-широко.
Това е Бест доксторса на Алианц :
Кои заболявания са покрити?
Злокачествено новообразувание
Байпас на коронарната артерия
Смяна на сърдечна клапа
Неврохирургия
Трансплантация на органи от живи донори
Трансплантация на костен мозъкМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениетова са премиите на месец за тази застраховка, за всички болести е мисля над 100 еуро на месец
ето премиите, съизмери ми са с бест доктор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениеприкачам снимка с покритите рискове, трябва май и някой доктор да се изкаже
Това е Бест доксторса на Алианц :
Кои заболявания са покрити?
Злокачествено новообразувание
Байпас на коронарната артерия
Смяна на сърдечна клапа
Неврохирургия
Трансплантация на органи от живи донори
Трансплантация на костен мозък
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнениетова с 10-те критични болести е с лимит 2 242 300 еуро и за възраст 45-50 е към 18 еуро на месец. Региона е Европа включително Турция и Русия. Само декларация с 2 въпроса се попълва, гратисния период е 2 месеца и при нужда си избираш болница и застрахователя си договаря условията.
Някой знае ли има ли някакви "подводни условия" мисля цялото семейство да застраховам и е около 100 лв. на месец?
На Алианц Бест докторс-а е към 16-17 евро на месец, но е само с тежки заболявания?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеУНИКА имат нови застраховки, селект и селект + мисля се казват. Едното покрива само 10 критични болести с лечение по целия свят,, а другата си покрива абсолютно всяко болнично лечение пак в световен мащаб. Аз лично мисля да си правя втория вариант и за моята възраст идваше към 500лв год. премия.
Някой знае ли има ли някакви "подводни условия" мисля цялото семейство да застраховам и е около 100 лв. на месец?
Коментар
Коментар