IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пенсионни Фондове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    При първото ходене по някакъв случай до НАП, ще си менкам партидата !!!

пп От 1 година се каня и все не остава време !
    Записвам си го в задачите за месеца !
    Аз си мислех, че си пенсионер

Коментар

• При първото ходене по някакъв случай до НАП, ще си менкам партидата !!!

пп От 1 година се каня и все не остава време !
      Записвам си го в задачите за месеца !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Какво е дипломиран финансов консултант?

Нещо като "ебаси пича" ли?

Това са високо образовани младежи, дето не са губили и един лев на борсата....

пп Демек, всички загуби са или ще бъдат за сметка на клиентите им ....

Коментар

Не бе, преди 12-13 години в офиса ми бяха едни пичове от пенсионен фонд. Бяха силно впечатлени, като видяха двата ми пикливи екрана, на които щъкаха котировки. Чудя се, дали се е променило нещо
          да, със сигурност
          станали са още по-голямата работа от тогава.....
          видях ги няколко пъти по ОС ........... повече не искам да им гледам надутите фасони.....

Коментар

• Първоначално изпратено от LChristoff Разгледай мнение

Може и да е вярно. ГРЕШКА ще стане, ако осигурените в тези фондове си мислят, че това е доходност, която са получили те. Не е - това е доходност на фондовете - както е указано коректно в заглавието на колонките - но не и на осигурените в тях.

Осигурените в УПФ са получили средно следната годишна доходност за 2002-30.06.2016 (сметната върху брутни вноски, т.е. преди отчисляване на таксите):

Номинална +1.74 %
            Реална +0.40 %

http://bit.ly/2gKKd4l
            Какво е дипломиран финансов консултант?

Нещо като "ебаси пича" ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

има много ясно, на картинка......
              Не бе, преди 12-13 години в офиса ми бяха едни пичове от пенсионен фонд. Бяха силно впечатлени, като видяха двата ми пикливи екрана, на които щъкаха котировки. Чудя се, дали се е променило нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от LChristoff Разгледай мнение

Може и да е вярно. ГРЕШКА ще стане, ако осигурените в тези фондове си мислят, че това е доходност, която са получили те. Не е - това е доходност на фондовете - както е указано коректно в заглавието на колонките - но не и на осигурените в тях.

Осигурените в УПФ са получили средно следната годишна доходност за 2002-30.06.2016 (сметната върху брутни вноски, т.е. преди отчисляване на таксите):

Номинална +1.74 %
                Реална +0.40 %

и за тези никакви +0,4% на година, плащам 1% от активите и на входа 5%???????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????

Коментар

Дрън дрън.
                  Какво се правиш, че знаеш какво са мислили да правят
                  Абе много ми е интересно имат ли вече великите ни пенсионни фондове зали с екрани на които да следят акциите.
                  Нещо таквоз
                  О
                  има много ясно, на картинка......

Коментар

Ей го сдъвкано. Последните 2 години са лесни.
                    Номинална доходност е това. Ако някой смята, че е грешно - да казва.

Номинална +1.74 %
                    Реална +0.40 %

Коментар

• А че защо иначе направили това което направили?
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ами нали има ограничения по класове активи... а и нашите тоже вярваха на световните анализатори (проклетидаса), че пазарите ще се сринат, ако Доналд победи. Заложиха на Доналд, разпродадоха всичко-всичко в Америка и държаха към 20-25% в кешовица, та като паднат пазарите, да се нагувичат. Ама те не паднаха. Ако бяха играли срещу Доналд и/или срещу анализаторите, можеха да напечелят и повече.
                        Дрън дрън.
                        Какво се правиш, че знаеш какво са мислили да правят
                        Абе много ми е интересно имат ли вече великите ни пенсионни фондове зали с екрани на които да следят акциите.
                        Нещо таквоз
                        О

Коментар

Знам ли....
                          DAX в същото време е около 6% нагоре. Дау около 12-13%, SOFIX гони 25%.

Та кво кайш за доходността?
                          Ами нали има ограничения по класове активи... а и нашите тоже вярваха на световните анализатори (проклетидаса), че пазарите ще се сринат, ако Доналд победи. Заложиха на Доналд, разпродадоха всичко-всичко в Америка и държаха към 20-25% в кешовица, та като паднат пазарите, да се нагувичат. Ама те не паднаха. Ако бяха играли срещу Доналд и/или срещу анализаторите, можеха да напечелят и повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение

Точно!!!
                            Само като помисля някои хора колко пари харчат за търканици... все едно Дебелият им е пръв приятел и другар, `начи, а парите ги ринат с лопати...

Коментар

Тази година доходността ни на ДПФ-енцето е 3.9%, въпреки че годината не беше добра - ного воатилство и тежък спад в началото. Мисля, резултатът е добър. Освен това сам си казвал, че тия вноски ти ги прави работодателят. Сам ти си неинвеститор - би ли могъл да си направиш по-добра доходност?
                              Знам ли....
                              DAX в същото време е около 6% нагоре. Дау около 12-13%, SOFIX гони 25%.

Та кво кайш за доходността?

Коментар

Кои са тия ного-ного хора? - Малцина са. Масовият човек - дори една КБ да спечели от някоя търканица, след две години макс пак няма да има нищо и само ще се държи за тимберицата и ще се чуди и мае де е дянал толкова пари !!!
                                Точно!!!

Коментар

Working...
                                X