IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пенсионни Фондове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    ПФ на БДСК - Родина
    това не го ли знаеше?
    или пак нещо ще омоташ сега

чужд собственик, сравнително голяма банка, независимо управление - доколкото може да се нарече управление, он все пак, подобно е на Алианц
    И кой е тоя тъй могъщ чужд собственик? Говорим за бамката, защото пенсионното е собственост на бамката...

Нали се сещаш, че сравнението, което правиш, е доста комично - не казвам, че Патриотите са лоша поковска компания.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Нъ-нъ е добър фонд, но проблемът е в компанията-майка - компания без история, създадена на базата на фалиралата ИНГ.

Щом искаш могъщ фонд, с чужд мажоритар, то изборът е само един - Allianz.
      Този път аз съм на Тъмната страна - подкрепям Императора

Коментар

Защо - кое друго ПОД (ПОК) отговаря на долупосоченото условие? Цял ден чета само как се майтапя, обвинения в смехотворство, но нито един довод в защита на тия твърдения...
        ПФ на БДСК - Родина
        това не го ли знаеше?
        или пак нещо ще омоташ сега

чужд собственик, сравнително голяма банка, независимо управление - доколкото може да се нарече управление, он все пак, подобно е на Алианц

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
          Импе, ти се майтапиш нали?!
          Защо - кое друго ПОД (ПОК) отговаря на долупосоченото условие? Цял ден чета само как се майтапя, обвинения в смехотворство, но нито един довод в защита на тия твърдения...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
            а, не, не, не...
            това му е най-голямата сериозност

Коментар

Нъ-нъ е добър фонд, но проблемът е в компанията-майка - компания без история, създадена на базата на фалиралата ИНГ.

“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от creative Разгледай мнение
                Не му пиши така....първо ще ти каже ,че си невъзпитан и си лаик по темата.
                Много е докачлив.
                Не, ще го попитам ЗАЩО е смехотворно?

Впрочем: питам го.

Коментар

• Първоначално изпратено от МВеселинов Разгледай мнение
                  Смехотворно...
                  Не му пиши така....първо ще ти каже ,че си невъзпитан и си лаик по темата.
                  Много е докачлив.

Коментар

Смехотворно...
                    Младостта е оръжие.

Коментар

• Първоначално изпратено от bmlka Разгледай мнение
                      Препоръчайте кой ПФ да избера.
                      В момента съм се спрял на NN, но бих се радвал да чуя вашето мнение дали си заслужава да мина към тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от bmlka Разгледай мнение
                        Препоръчайте кой ПФ да избера.
                        В момента съм се спрял на NN, но бих се радвал да чуя вашето мнение дали си заслужава да мина към тях.
                        Насочи се към собствен бре!... Създай си го... ако ме разбираш!
                        Last edited by razbiratel; 28.02.2016, 23:34.

Коментар

• Препоръчайте кой ПФ да избера.

Коментар

винаги сравняваш с НОИ, но ПФ са на един вестник разстояние от тях - нещо такова
                            може да спреш сравненията с НОИ, защото законът ни ограничава да не валгаме парите си на друго място, ако имахме свобода - чао на ПФ !!!!!!!!!!
                            Не ти разбрах репликата. Защо да имаме свобода да не влагаме в ПФ, но да нямаме свобода и да сме длъжни да подаряваме пари на Ной?

И ако мислиш, че разликата между Ной и между ПФ е "един вестник", значи: срам за тебе.

Коментар

И аз не знам каква е логиката да си даваме парите на Ной, дето ни удържат направо 100%, ама нейсе.
                              винаги сравняваш с НОИ, но ПФ са на един вестник разстояние от тях - нещо такова
                              може да спреш сравненията с НОИ, защото законът ни ограничава да не валгаме парите си на друго място, ако имахме свобода - чао на ПФ !!!!!!!!!!

Коментар

при тези такси и резултати - незнам каква логика има да се държат пари в ПФ ако не е насила
                                И аз не знам каква е логиката да си даваме парите на Ной, дето ни удържат направо 100%, ама нейсе.

Коментар

Working...
                                X