IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пенсионни Фондове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прочети, за да разбереш, Императоре. Вярвам, че го правиш, но явно грешното четиво. Има отговор на всичките ти въпроси: защо се е преименувала, защо преди 14 - та година техни акции не са се търгували и т.н. И наистина, историята им може да се проследи 170г. назад. Всичко го знам от първоизточника(студентска програма в чужбина), не от тукашни консултанти и мениджъри. Също така чета достатъчно и не се оставям да ме манипулират. Не работя и в офис...свободен електрон.
    Последният път, когато си позволих да коментирам тук(и се зарекох повече да не го права) се мереха ... доходности. Сега се престраших пак....мерят се истории. Страшна работа сте! А за наказанията няма значение, че служителите са го правили...те са пофучени от мениджъри....те от по - главни....и така. Рибата се вмирисва от главата.
    Младостта е оръжие.

Коментар

• Аз ги купих от София на първично предлагане, на гише,а после допълнихБеше 1992, 3..забравих вечеИмпов засега не мога да се разделя с нито една, ако това се промени ти ще си първия на който ще дам

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Импов, аз имам акции на нашия АлианцСъбирам ги от 22г.Дивидента е колкото е номинала на акцията 5 лева.Това са велики акции и никога няма да ги продам.Първите купих още когато беше ЗПАД БЪЛГАРИЯ
        А-а-а-а, баси якото, дай една, бе !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Импов, аз имам акции на нашия АлианцСъбирам ги от 22г.Дивидента е колкото е номинала на акцията 5 лева.Това са велики акции и никога няма да ги продам.Първите купих още когато беше ЗПАД БЪЛГАРИЯ
          Че в Плевен имало ли е продавачи на такива книги ?

Коментар

• Импов, аз имам акции на нашия АлианцСъбирам ги от 22г.Дивидента е колкото е номинала на акцията 5 лева.Това са велики акции и никога няма да ги продам.Първите купих още когато беше ЗПАД БЪЛГАРИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Импе,а бе там пише,че тия са от 170 години на пазара, бря!!!
              Не знам, човек - може да са на пазарът от 170 години, може да са и от 1738 години. Странно защо туканка:

http://en.boerse-frankfurt.de/stock/...#Master%20Data

...няма данни за търговия с техни акции отпреди октомврий 14-а година? Може да са били на пазарът за лалета, кой знае?

Иначе нашенските Нъ-нъ поковци не са лоши - имат хубав портфейл с поне едно важно преимущество пред нашит портфейл - имат акции на Allianz, а ние нямаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Нъ-нъ е добър фонд, но проблемът е в компанията-майка - компания без история, създадена на базата на фалиралата ИНГ.

Щом искаш могъщ фонд, с чужд мажоритар, то изборът е само един - Allianz.
                Импе,а бе там пише,че тия са от 170 години на пазара, бря!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                  Това означава ли че се е...ат с Вас?
                  Не означава - означава, че само им се облизваме.

Киро - аз си имам акции на големият Allianz, щото не мога да докопам акции от нашенският.

Коментар

• Първоначално изпратено от МВеселинов Разгледай мнение
                    Императоре, моите уважения, но даже няма да ти представям доводи. Без история казва....фалиралото ИНГ...е, по - добре да се гръмна. Колко пъти е наказвано ПОД Алианц от КЗК и други институции? Аз знам за 2 случая...а за колко не зная....
                    А - ами интересно защо правителството на Холандия частично национализира ИНГ и наля милиарди в него... а и защо после Инг стана Нъ-нъ? Нещо невярно? Allianz да е ползвал някога държавна помощ? За наказание от КЗК - говорим за нарушения от процедурата, извършвани от отделни служители на компанията - не от самата компания - ти сам знаеш, че няма как да контролираш прехвърляници на партиди - вършени по разни села в другия край на България. Подобни некоректни практики са вършени и от служители на други компании, при които Алианц е била потърпевша компания. Как ще докажеш, че и служители на Нъ-нъ не вършат същото?
                    Друга санкция (или заплаха за), за която се сещам, бе аферата Каолин, при която КФН абсолютно неправомерно подгони нас и Доверчивите, с абсурдното обвинение, че са "източвали" парите на клиентите, чрез инвестиция в поскъпващите акции на. Бих се радвал някой да обясни как точно "ощетяваш" клиентите си, инвестирайки парите им в акция, която междувременно поскъпва от 2.50 на 4 лева. Всъщност КФН ощети с милиони клиентите на двете компании - заради слугинажът си в междуолигархическите войни срещу Червенобузкото Прокопи. Лично аз имам четирицифрена сума пропуснати ползи заради това престъпно решение и съм гневен на нашето и на Доверчивото ръководство, че оставиха тая работа така, трябваше да попилеят палячото мавродиев и кликата му.

Коментар

Да Импов, много са редки и скъпи, но са супер секси
                      Това означава ли че се е...ат с Вас?

Коментар

• Да Импов, много са редки и скъпи, но са супер секси

Коментар

Импов , а знаеш ли колко е хубаво да си акционер в ЗПАД Алианц България АД и какви са там дивидентите
                          Ама не се продават, проклетите.

Коментар

• Императоре, моите уважения, но даже няма да ти представям доводи. Без история казва....фалиралото ИНГ...е, по - добре да се гръмна. Колко пъти е наказвано ПОД Алианц от КЗК и други институции? Аз знам за 2 случая...а за колко не зная....
                            Младостта е оръжие.

Коментар

• Импов , а знаеш ли колко е хубаво да си акционер в ЗПАД Алианц България АД и какви са там дивидентите

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                                Този път аз съм на Тъмната страна - подкрепям Императора
                                Ного ясно: това са фактите.

Коментар

Working...
                                X