IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пенсионни Фондове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Атаката срещу фондовете е тенденциозна, защото тя не е за подобряването им, не е за одялкването на многото им трески. Атаката не е и с цел, за съжаление, хората да си върнат парите в тях. А с цел да минат под управлението на Горанов.
    Но така от активи по индивидуални сметки, изведнъж ще станат пасиви за цялото общество след няколко години - защото срещу тях НОИ ще има задължение да изплаща пенсии, които и сега са непосилни за бюджета му

Коментар

• баба зайкова

Ето въздиханието на "експерта" баба Зайкова по горановите простотии...е нема такова тъпо животно

http://frognews.bg/news_110923/Mika-...sionni-fondove

Кратка извадка от мислите на баба по темата:

- А специално за пенсионните фондове отговаря г-жа Ралица Агайн....
      - Агайн отложи това нещо. Тази жена не е глупава...
      - Не го е направила, защото е глупава....
      - Не мога да докажа вищо, но съм бясна....
      - Този пулт ще се създаде, за който говори Горанов....

Синдикатииии да си ядете ушите да си ядете

Коментар

• Абе тоя няма ли да меряса!!
        Колкото повече смут вкарва толкова повече подкопава цялата система, на която той стои на върха !!

http://www.segabg.com/article.php?id=801549

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          Импе - сребърния фонд НАЦИОНАЛИЗИРАХА ли го?
          КТБ-то окрадоха ли го?
          Нали има КФН, съд, мъд - накрая голем .... вакуум
          Властимащите се чудят откъде да вземат кинти.
          Не им дават заеми - пък и взеха вече 20 млрд, спряха им евросубсидиите...
          Абе власт много, наши хора още повече а парите НАМАЛЯВАТ
          Не се притеснявай.Ше дигнат тока водата парното билета данъците ше сложат нови.Десните в българия са крадци и мошеници.Има един Прошко Прошков тоя тъпанар ако софиянци го изберат си заслужават участта.Аз досега винаги съм си дупчил билет дигнат ли цената директно ма фащат за желязото

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Не и ако хората кажат: не.

Нали се сещаш - това: национализация - всеки клиент на ПФ може да осъди държавата като стой та гледай.

Импе - сребърния фонд НАЦИОНАЛИЗИРАХА ли го?
            КТБ-то окрадоха ли го?
            Нали има КФН, съд, мъд - накрая голем .... вакуум
            Властимащите се чудят откъде да вземат кинти.
            Не им дават заеми - пък и взеха вече 20 млрд, спряха им евросубсидиите...
            Абе власт много, наши хора още повече а парите НАМАЛЯВАТ
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Нали се сещаш - това: национализация - всеки клиент на ПФ може да осъди държавата като стой та гледай.
              те и след 9-ти септември много съдиха държавата, ама после ги пратиха до Белене или нещо подобно

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Банките са ни свръх ликвидни
                Знам, видях КТБ. Кажи някой друг виц

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Кой тоя дето инвестира? Аз не се сещам нито за един
                  Банките са ни свръх ликвидни

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    И после защо нямало инвестиции в България. Ми как да има като тук няма права на собственост. Аз се чудя с какъв акъл и българите инвестират в България. Че то техните инвестиции днес са техни, утре са на Бойко. Дето няма корупция при министри, ама нищо не говори за себе си. Взели са да крадат вече и с гъзовете си.
                    Кой тоя дето инвестира? Аз не се сещам нито за един

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                      При тази УНИКАЛНА законова инициатива на повелителя на черешите трябва да отчетем няколко неща, в какъв момент се прави:
                      1. Почти цялата КФН е с изтекъл мандат;
                      2. На Мавъра изтича юни 2016 г., а парламента трябва да е избрал по закон НОВ до края на м.май.2016 г.;
                      3. Отложени СТРЕС тестове на ПЕНСИИ и ЗАСТРАХОВАТЕЛИ;
                      4. Предложенията не са обсъждани никъде - Калфин казва, че не знаел, професионалната общност също;
                      5. Законопроекта се качва на сайта петък вечер, няколко дни преди великденските празници.

Направо КРАСОТА?!
                      Нещо оплакваш ли се? Изненада тук няма, Любо го разтръби номера преди месеци. Ти как го виждаш някой да поеме отговорност за липсващите пенсии (щото те ВЕЧЕ липсват)?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                        Не е същото !
                        Със какъв процент си съсобственик !?
                        Традиционно - с 50 стинки. Или колкото там е една акция

Забавно ми е Импов как се гърчи, преди няма и месец му разправях че обира през КСО-поправките ще излезе на бял свят - а той отричаше кат партизан на разпит.

Коментар

• Малко по-различна гледна точка.

Според мен, цялата тази промяна се прави в услуга на фондовете. След няколко години предстои да започнат да се пенсионират първите, които са плащали за допълнителна пенсия и на фондовете ще им се налага да обяснят по някакъв начин отрицателната си доходност. Чрез този акт "така наречените законодатели" им дават чудесна възможност да свалят отговорността от себе си и отново да прехвърлят вината на някой друг. За мен е доста подозрително това "единодушно мълчание" от страна на всички ПФ.
                          Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                            Импе,
                            как са сметките на дяловете в пенсионните фондове?
                            Видя ли как горанката ще ги занули, и да не успее той след 10-20г друг политиквеник ще успее.
                            Причината е простичка - няма кинти а ще има много гладни

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              Количеството , Императоров , количеството !
                              Знам: количеството - но границата е къде?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• предлагам...национализация на мангизите и...примерно магистрали ще направим с париците или чешми,може и спирчици
                                или ще....бе майната му ще ги изхарчим някъде

кой не скача е червен ще ме уморите,капиталИСТИ
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X