Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пенсионни Фондове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеСлед пенсионните фондове, идва ред и на влоговете. Че и там се понатрупа доста напоследък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТеглят, защото дори и един мишкуняк не вижда особена файда в 0.38% годишна лихва... теглят защото бамкерчетата ги подучват да инвестират в други работи - фондове, човешки застраховки, домове, депефенца и т.н.
Бамките не искат пасиви - под формата на сулюви депозити.
Ти дето имаш по 2 акции в пет компании, на инвеститор се правиш тук от години и не вдяваш нещата в нито един бизнес - тръгнал да нарича хората бамкерчета !!!!
Нали знаеш, че всяка година купувам акции за поне два пъти твоя портфейл ???
Спри да пишеш глупости - поне не много големи !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМай си объркал поста, но иначе в западните квартали е пича, а ти за какво гости си се приготвил.. с бъклица и дрян или само с дрян да те гощават
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеТо затова хората започнаха да ги теглят
Бамките не искат пасиви - под формата на сулюви депозити.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеСлед пенсионните фондове, идва ред и на влоговете. Че и там се понатрупа доста напоследък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБанките са ни свръх ликвидни
Палави ръчички виждат за крадене едни много парички
Ако Щатите и Русия са се разбрали за гео простотите, няма да им дадат пак да ни оберЪт за пореден път... Или поне така се надявам
Иначе ще сме жертва на конюнктурата, няма лоши мутри, само такива дето са или не са ни приятели.. , демокрация
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеИмпе, я си дай актуалния адрес за едно гости
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениене знам що се хабите да коментирате тази тема!
Ясно е че парите за втора пенсия ги няма и никога не ги е имало!
Само въртят сучат и ще намерят начин да не ги изплащат, като дойде времето!
размърдаха се по темата, щото скоро тези пари трябва да почнат да се дават пък... ги нямаааа ...
Коментар
-
Не ми се търси къде го видях, но вече и Калфин поставя въпроса дали ПФ могат да плащат пенсии, щото видите ли се намаляло и без това парите към НОИ. Колкото повече ударението се поставя върху "пенсии", а не върху "собственост", толкова по вероятно е, че няма да има нито пенсии, нито собственост
Коментар
-
Днес прочетох статия, в която се казва, че при голямо недоволство от страна на обществото ще се спре това безумие с пенсионната реформа. Искрено се надявам да е така. В противен случай ми се струва, че правителството доста ще се разклати. Недоволство при здравната реформа, в пенсионната реформа, до скоро при образованието и всъщност къде ли не!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениене знам що се хабите да коментирате тази тема!
Ясно е че парите за втора пенсия ги няма и никога не ги е имало!
Само въртят сучат и ще намерят начин да не ги изплащат, като дойде времето!
размърдаха се по темата, щото скоро тези пари трябва да почнат да се дават пък... ги нямаааа ...
Коментар
Коментар