Първоначално изпратено от Pivoley
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пенсионни Фондове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеА това със "стажа" е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
Ако аз съм един IT специалист, или лекар учил 10-15 години за да специализирам след гимназията и съм почнал да работя на 30 години, това значи, че ще трябва да бачкам до 70 години (65, ако СИ ПЛАТЯ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!! 5 години) и то ако нямам 1 ден пропуснат стаж!!!!!!
За 20 години работа на МАКС осигурителен доход, аз бих внесъл 3-4 пъти повече от дебили, които бачкат, като продавачки, чистачи, миячи или друг "пролетариат", ОБАЧЕ може да не получа НИЩО освен това мизерно подаяние "соц. пенсия", щото не съм бачкал 40 години, като дебила дето за нищо не става, обаче е почнал на 19 да събира кофите за смет!!!
Осигурителните вноски НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ, ако не ти стига един ден "стаж".
Коментар
-
Първоначално изпратено от LChristoff Разгледай мнениеЕй това доказва, че не стъпваш на земята Лети, си лети, няма лошо
Коментар
-
Искам да ми извадите статистика- колко инвалидни пенсии има, без 1 ден осигуряване
Колко са работили години наред в сивия сектор- и получават инвалидни пенсии.
Колко деца получават наследствени пенсии и колко съпруги(съпрузи) от починал съпруг.
Колко се осигуряват на минимална заплата?
Колко се осигуряват на максимална?
Колко е средната пенсия за страната?
Картинката е много ясна.
Ако мога няма да дам 1 лв. в НОИ, но за съжаление ми сдират кожата, и за съжаление си плащам и данъците до стотинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LChristoff Разгледай мнение
НОИ изплаща 111 000 наследствени пенсии в момента
От починал пенсионер от УПФ - на геврека средата
Или че децата са му малки и държавата ги" храни".
Пари немя и се чудят от къде да пълнят бюджета- и измислят само малоумни неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеНе съм манипулиран , аз съм от тези които знаят повече от теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LChristoff Разгледай мнениеИма данни, бе човек Иди провери
Не намираш ли че ти си манипулирания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМанипулираш
Не намираш ли че ти си манипулирания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LChristoff Разгледай мнение
НОИ изплаща 111 000 наследствени пенсии в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНаследниците взимат ли по 12000 или повече, ако е осигурявано лицето в ДЗПО.
ОТ НОИ- топки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеА какво частно има в ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТ ДЪРЖАВАТА! подаряване на пари мафиотитете???
При истинският частник, няма задължение (още повече налагано от държавата!).
Ако стоката му е добра и конкурентна, като цена/качество се харчи, ако не - Любо Пенев.
УПФ няма нищо общо с доброволната лична размяна на стоки и услуги, характеризираща свободния пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНяма да подскачаш.Нали ти скача по площада?Нали си умен и красив?Сега кат те таковат ше плащаш и ше мълчиш.И те така докато ти доде акъля.
Че досега не си ли плащал бе чичка? Плащал си цял живот за да хрантутиш милиционери и партийци, ама не ти увира главицата.
Коментар
Коментар