IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    На протестите в защита на властта са 50 и то в добри дни.
    Кви протести, кви 5 лева? Срещу кого да протестират? Правителството няма нужда от защита? Има си полиция, има си изтрезвително, има си 4-ти километър...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
      Аз питам в какво е най- голяма партия ГЕРБ, но Стамболов не отговаря, защото е написал поредната герберска лъжа..
      1 100 000

97

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        1. За ГЕРБ гласуват предимно висшисти, хора с добро материално положение от големите градове. Ромите гласуват предимно за ДПС и БСП.

2. Гордеем се че сме в опозиция на Новата ОФ Тройна.

3. Можехме да постъпим както комунистите сега и да се вкопчим във властта. Но не вземаме пример от тях. А за ходенето на работа - защо да ходим, когато Мая Манолова демонстративно заяви, че нищо не зависи от нас Да легитимираме недотам бивши комунисти, етническа партия и други технни отрочета

4. Станишев постоянно като премиер ходеше в Кремъл, където Путин го заставяше да чака по няколко часа. Орешарски насърчи руснаците за искове срещу България. Какво очкваш от партия, която на два пъти предложи България за член на СССР?

5. Писъците срещу ЕС и НАТО са характерни само за комунистическия начин на мислене. За хора чиито гласоподаватели са ромите и играят кючек под зурлите на ДПС.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          А стига бе вече не се търпиш .... и ти почна да говориш от името на народа без да се те опълномощили.

На протестите средно дневно са 2000 души които при ексцесии стават до 3 500 .....
          Извън София на протестите среднодневно се събират напоследък 0 човека .......
          На протестите в защита на властта са 50 и то в добри дни.

Ами да се махат, да подават оставка и ще спре натиска. До тогава натиск до дупка.

Коментар

5 хиляди излизат всеки ден 41 дена под ред, подкрепяни от 6 милиона, срещу 1 милион, които си мислят че като са седнали на големите столове и могат да правят каквото си искат.

Как беше отбраната има преимущество докато нападателя я превъзхожда 3 към 1. В момента е 6 към 1. Никакъв шанс за тези управляващи, ще бъдат пометени.
            А стига бе вече не се търпиш .... и ти почна да говориш от името на народа без да се те опълномощили.

На протестите средно дневно са 2000 души които при ексцесии стават до 3 500 .....
            Извън София на протестите среднодневно се събират напоследък 0 човека .......
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

които си мислят че като са седнали на големите столове и могат да правят каквото си искат.
              Големите столове в държавата все още са окупирани от гербаджийските калинки, които умират от ужас, че ще останат без работа! Пък и доста гладни гърла хранят от държавната хранилка? Прави са... Не можем да ги успокоим. За бездарници с фиктивни или дори откровено фалшиви дипломи няма място в новата администрация.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Къде изчезна Цветанов?

http://pik.bg/%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%...news89549.html
                Провери ли в зоопаркът - в клетката на шебеците?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Къде изчезна Цветанов?

http://pik.bg/%D0%BA%D1%8A%D0%B4%D0%...news89549.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    А? Какво ще кажеш в твое оправдание, металов? Не намираш ли, че е трагикомично 2 хиляди човека да протестират срещу избора на 2 милиона и със сълзи на очи да се жалват, че никой не ги слуша? Ако никой не ги ебава в къщи, ами да се разведат. Къде са тръгнали да си избиват комплексите на обществено място? Доста дебилно е! А пък и като прибавим, че тези 2 хил. човека се имат и за най-ЕнтЕлЕгентните, най-красивите и цветът на нацията... доста е смехотворно цялото положение в държавата!?
                    5 хиляди излизат всеки ден 41 дена под ред, подкрепяни от 6 милиона, срещу 1 милион, които си мислят че като са седнали на големите столове и могат да правят каквото си искат.

Как беше отбраната има преимущество докато нападателя я превъзхожда 3 към 1. В момента е 6 към 1. Никакъв шанс за тези управляващи, ще бъдат пометени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      И Атака, металов... И Атака!

По странен начин се обръщаш към мен, при условия че ти самият си си избрал метален псевдоним...
                      А? Какво ще кажеш в твое оправдание, металов? Не намираш ли, че е трагикомично 2 хиляди човека да протестират срещу избора на 2 милиона и със сълзи на очи да се жалват, че никой не ги слуша? Ако никой не ги ебава в къщи, ами да се разведат. Къде са тръгнали да си избиват комплексите на обществено място? Доста дебилно е! А пък и като прибавим, че тези 2 хил. човека се имат и за най-ЕнтЕлЕгентните, най-красивите и цветът на нацията... доста е смехотворно цялото положение в държавата!?
                      Last edited by Forex Master; 26.07.2013, 13:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Членовете ли почнахте да си мерите другари комунисти?
                        Аз питам в какво е най- голяма партия ГЕРБ, но Стамболов не отговаря, защото е написал поредната герберска лъжа..

Коментар

• Това ли е "водещият финансов експерт на ГРОБ" - лицето, което се кефи на черешовата борса повече, отколкото на фондовата?

Каквато партията, такива са и експертите !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Горното е вопълът на СерГей, който взема желаното за действителност....

А фактите са следните:

1. За ГЕРБ са гласували 1 100 000 избиратели. Основно платени мангасари и мъртви души. От десетките хора с които комуникирам ГРОБ бе подкрепен от 5-6%.

2. Най-голямата парламентарна група с 97 депутати. За сведение БСП 84, ДПС 36, Юруш 23 Но в опозиция, защото никой не иска да има нещо общо с лица като Боко Кратуната, Цецо Маймуната и Фидосова Свинята.

3. ГЕРБ се отказа предсрочно от властта и това е нейно достойнство. Уважихме протестите на част от обществото, пострадало от кризата. Спазихме правилата на демокрацията. Отказахте се, защото Картофоглавият трепери от страх. Защо въобще участвахте в изборите щом се боите да поемете отговорност и дори депутатите ви не ходят на работа? Що за гавра с избирателите ви?

4. Това че БСП се е вкопчила с всички средства във властта само доказва нейната комунистическа същност. Както и нейният слугинаж на Путин. Как ще докажеш последното?

5. ГЕРБ като най-голямата партия ще продължи да защитава демокрацията и европейското развитие на България, чрез своята опозиционна дейност. Затова ли всеки еврочиновник и посланикът на САЩ си позволяваха да дават заповеди на картофоглавият ви вожд и той покорно изпълняваше? Никога преди България не е позволявала такъв външен диктат върху вътрешната и политика - дори и след унизителният Ньойски договор !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от metala Разгледай мнение
                              бях и видях .....малко над 900 х. за комунягите,400 х. за дпс....това няколко милиона ли са , чугуноглави ?
                              И Атака, металов... И Атака!

По странен начин се обръщаш към мен, при условия че ти самият си си избрал метален псевдоним...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Борисов : "Аз имам тен, не съм стъпвал на море, не съм стъпвал, моят тен, Бог да го прости, баща ми ми го е дал. И аз исках да съм рус, бял, синеок, ама баща ми ме е направил такъв. Тука гледам има и подобни колеги и от Самоков."
                                Борисов: Исках да съм рус, бял, синеок
                                dnes.dir.bg
                                Рус, бял, синеок - такъв призна, че искал да бъде лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. Той отрече да е бил на море и обясни тена си с ген.

УМНИ МИСЛИ ОТ БУЦИЛАН
                                Аз ви казвам, че бойкоборисов е мангал - вие не вярвате.

Коментар

Working...
                                X