IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
    Тя мира радева откъде да знае, че БСП и ДПС ще направят компромат в деня преди изборите - с помощта на прокуратурата, направо съм изумен от липсата на елементарна логика в червените фенове.
    Стряскащо ниско ниво, аз се отказвам от какъвто и да е диалог! За съжаление тези хора ходят и гласуват чинно!
    Веднъж ни е..... 45 г., след това 1992г.1 след това 1997г. след това тройната коалиция и отново искат
    Или са достааа ограничени или просто взимат трохички и си вярват, че са в играта
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Сидеров наистина трябва да се подкрепи. Никой психичноболен не може да се справи сам със заболяването си. Трябва да се подкрепи, но ако не се лекува, просто трябва да се приложи член 155 и следващи на ЗЗ.

Коментар

• Там е работата че не са грабили и всички го видяхме - цветанов големия грабител с два купени апаратмента - това ли му е грабенето, за Борисов дори не можаха да измислят по-голямо нарушение от полета на ония селски отбор - всичко това на фона на откраднатите милиарди от червените е капка в морето

Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
        Каквото и да си дуднеш по прости хора от Борисов и Цветанов не са ни грабили

Коментар

• Макс

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Мастъре поздравления, напипал си пулса.... Не може 3-4 хиляди умни и красиви протестиращи, барабар с кучетата и децата да НЕ зачитат и си налагат мнението на 3,5 млн гласували
          Точно тъй! Абсолютно вярно! 3 540 000 гласували, от които 2 500 000 са гласували против турско-комунистическата клика.

Коментар

• Какви са тия глупави теми??
            vrati монтаж врати пощенски кутии

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
              Може би тази снимка отговаря на въпроса ти, какво мислят избирателите на Атака.
              Единственото което говори е че не мислят То всъщност това е ясно и без доказателства. Самия факт че гласуват за Волен е достатъчен.

Но пък добро шоу прави. Все така да продължава - аз поне много се забавлявам. Всеки ден очаквам с нетърпение какво ново е подготвил този пазител на най-доброто в българската душевност и култура.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                Не е нужно човек да е социолог, за да схване че повечето от хората в България подкрепят протестите срещу правителството на Орешарски. То това е повече от ясно на всички.
                Пропускаш само факта че позицията си е трябвало да я заявят на изборите преди по -малко от 2 месеца. Ако ги провериш тия на площада няма да се учудя ако повече от половинате изобщо не са гласували .....
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Като чуя заглавието и ми се повръща. Звучи ми като да подрепим Доган и Местан! Подкрепяйте си го. Но ние булшинството от хора ще го свалим!!!
                  vrati монтаж врати пощенски кутии

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                    След Вас и Вашата светлина,която разпръсквате,сме г-н Кer4ev!!!!Венсеремос!!!!

Мамка му!Мастиката си е сериозно пиене...,особено след няколко бири....

Не е мастика, ами е монсанто.

Черкезов се е регнал с нов ник. Да му е честит!

Но уврежданията от продуктите на "Монсанто" са трайни. Понякога до живот.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тя мира радева откъде да знае, че БСП и ДПС ще направят компромат в деня преди изборите - с помощта на прокуратурата, направо съм изумен от липсата на елементарна логика в червените фенове.

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Бе то според социологическите проучвания на Мира Янева и ГЕРБ щеше да спечели втори мандат с над 10% пред БСП ма видяхме кво стана .....
                      Не говори за социолози, там ситуацията е яко корумпирана

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                        Специално за теб какво значение има интелекта на хората, които те грабят?
                        Щото за мен няма никакво значение - и едните, и другите искам да се разкарат.
                        Има значение, разбира се... буцата обеща да бъде робин худ, а се оказа долнопробна мутра, дето крадеше от пенсии, социални и детски

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Волен - за чиста и свята република.

Интересно ми е как мислят избирателите на Атака, че би реагирал Левски на това което прави Волен.
                          Може би тази снимка отговаря на въпроса ти, какво мислят избирателите на Атака.
                          Attached Files
                          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                            Специално за теб какво значение има интелекта на хората, които те грабят?
                            Щото за мен няма никакво значение - и едните, и другите искам да се разкарат.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                              Хахахахаха рядко срещата глупост. Имам няколко въпроса към теб:
                              Защо твоите хора се страхуват от избори - моя отговор, защото и те като теб лъжат нагло и знаят, че народа ще ги накаже и ще върне ГЕРБ или айде да не е ГЕРБ да е друг
                              Защо главния прокурор се занимава само с ГЕРБ и с нищо друго - моя отговор - защото е подкупен от БСП и ДПС и се опитва да спре ГЕРБ с всякакви нечестни средства - това се вижда от всеки поне средно интелигентен човек
                              Мислиш ли че партия провалила изборите с компромати ще мисли за народа - отговор - абсолютно не
                              Защо най-компрометираното според теб правителство спечели изборите - след управление в най-голямата криза и след безброй компромати и оплюване - отговор - защото доста хора - към 30% и повече бяха доволни от него
                              Толкова сте смотани червенушките, че няма повече накъде иначе сте с големи претенции - трябва да знаеш, че тръгне ли лавината няма спиране - отвори новините само отпреди няколко дни и виж колко хора имаше на първия протест срещу орехчето и виж вчера колко бяха

Коментар

• Не разбрах , какво да направим ?- Да спасим демокрацията или да подкрепим Орешарски ?

Коментар

Working...
                                X