IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ХА- ХАААААААААААААААА

Коментар

• Богомил Бонев: ГЕРБ, приберете си пастирката Плевнелиев!
      pik.bg
      Бившият вътрешен министър Богомил Бонев от правителствата на Стефан Софиянски и Иван Костов нападна остро...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Е това е много гут идея ...подкрепям с две ръце
        Я ...я

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          http://www.focus-news.net/?id=n1810650

А тези са десетките хиляди ...
          Преброих около 300 човека заедно с полицайте , репортерите , операторите и Мартин Димитров и още 10 сини....
          Не знам какво искаш да кажеш с некролозите ,но те са стигнали прилична възраст и трябва да живеят спокоен и осигурен живот...
          А гтези на жъртите павета хиляда лумпена парадират ,че го имат и пречат на другите ...
          жалък си!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            "Гответе се за най-голямото предателство срещу България
            и мечтата на българските комунисти за целия преходен период: АЕЦ «Белене».

От Москва «Правда» ви го казва директно в очите:

«НЯМА ДА ПОСЛЕДВА НИКАКВО ПОДОБРЯВАНЕ, ДОКАТО БЪЛГАРИТЕ НЕ ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАЛАГАТ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ СИЛИ И... НА РУСИЯ. БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ИМА ТАКЪВ ОПИТ, ТРЯБВА ПРОСТО ДА ИЗДИГНЕМ СЪТРУДНИЧЕСТВОТО НА НОВО РАВНИЩЕ»!

«Да залагат на собствените си сили» означава да не чакат от Европа. Това е целта на путинския пратеник Станишев, това е неговата кауза. Не би било етично да го наречем предателско куче, ако не приложим същия етичен стандарт и към неговия наемник Орешарски.

Да удържат властта до летните си отпуски е просто един начин да ви пратят по дяволите. Идва есен, но мотането около АЕЦ вече е започнало: заедно с преговорите с «Росатом» ще ви пробутват едновременно и ненужни анализи – Е-Д-Н-О-В-Р-Е-М-Е-Н-Н-О. Тоест, много им пука какво мислите вие!

Станишев има кауза, но вие не сте Грузия! Ако четете добре, вие сте една страхлива балканска страна, на която Путин е вдигнал мерника! Не подскачайте докачливо че сте страхливи – пред вас конфронтацията е неизбежна: имате си работа с комунисти, тоест мръсни, подли и гадни, точно такива, каквито ви взеха страха за цели петдесет години с безпощадност и жестокост, точно такива, каквито ви обраха до голо, за да могат и сега да ви лъжат.

Да, Станишев има кауза! Днес или утре, те ще ви вържат на шията и воденичния камък АЕЦ «Белене», преди да ви захвърлят на дъното, както подобава на всеки удавник, неспособен да разпознае враговете си.

Ако не можете да разпознаете какво ви казва руския цар, значи не заслужавате държавата си. За тези, които могат, конфронтацията е неизбежна."
            А престани с разните манипУлации... Имаше референдум и беше спечелен убедително в полза на АЕЦ...
            Аз съм гласувал за....
            Това че ти не си искал ,да си искал....и да си гласувал за БорисоФ или Костов...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Другари, тук един другар има идея да изпратим протестиращите да строят АЕЦ Белене. Подкрепям! Антон
              Е това е много гут идея ...подкрепям с две ръце

Но като ги гледам колко са малоброини днес / 1000 човека / , колкото свалиха Лешников толкова и другата работа ще свършат.......загубена кауза ще е тяхната помощ:
              Attached Files
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                хахаа, ама ти какво очакваш от протест....чието лице е Левон Хампарцумян
                Банката му е най-много загубени дела, въпреки лобистките поправки на седесари и герберасти
                Шубе го е да не се махнат и тия поправки, ако не се върне бат му Бойко
                Аз съм от тези 20 % за избори през май ,2014 г.
                Бях обвинен за агент на Позитано ,стар Болшевик и не знам какъв...
                Идеята ме е Орешарски ако се провали тази година , дае може да се създаде друга конфигурация или друг обект за гласуване....
                Соросоидите ме слагат в свойте редици ... а тука платените им мишки ме опреличават на комунист и враг че опреличавам 3К за мухи без глави...
                Няма нормален човек 44 дни да протестира пред празни държавни учреждения с балабани ,маски ,свирки и фарсове...н...
                Голяма каша.. или Голям Цирк..

Коментар

• "Гответе се за най-голямото предателство срещу България
                  и мечтата на българските комунисти за целия преходен период: АЕЦ «Белене».

От Москва «Правда» ви го казва директно в очите:

«НЯМА ДА ПОСЛЕДВА НИКАКВО ПОДОБРЯВАНЕ, ДОКАТО БЪЛГАРИТЕ НЕ ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАЛАГАТ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ СИЛИ И... НА РУСИЯ. БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ИМА ТАКЪВ ОПИТ, ТРЯБВА ПРОСТО ДА ИЗДИГНЕМ СЪТРУДНИЧЕСТВОТО НА НОВО РАВНИЩЕ»!

«Да залагат на собствените си сили» означава да не чакат от Европа. Това е целта на путинския пратеник Станишев, това е неговата кауза. Не би било етично да го наречем предателско куче, ако не приложим същия етичен стандарт и към неговия наемник Орешарски.

Да удържат властта до летните си отпуски е просто един начин да ви пратят по дяволите. Идва есен, но мотането около АЕЦ вече е започнало: заедно с преговорите с «Росатом» ще ви пробутват едновременно и ненужни анализи – Е-Д-Н-О-В-Р-Е-М-Е-Н-Н-О. Тоест, много им пука какво мислите вие!

Станишев има кауза, но вие не сте Грузия! Ако четете добре, вие сте една страхлива балканска страна, на която Путин е вдигнал мерника! Не подскачайте докачливо че сте страхливи – пред вас конфронтацията е неизбежна: имате си работа с комунисти, тоест мръсни, подли и гадни, точно такива, каквито ви взеха страха за цели петдесет години с безпощадност и жестокост, точно такива, каквито ви обраха до голо, за да могат и сега да ви лъжат.

Да, Станишев има кауза! Днес или утре, те ще ви вържат на шията и воденичния камък АЕЦ «Белене», преди да ви захвърлят на дъното, както подобава на всеки удавник, неспособен да разпознае враговете си.

Ако не можете да разпознаете какво ви казва руския цар, значи не заслужавате държавата си. За тези, които могат, конфронтацията е неизбежна."

Коментар

Тези тъпанари ще направят и когато действително има повод за протест никой да не излиза ,защото хората ще се обезверят ...
                    Не можеш да не поискаш 44 дни поне да не отидат обрластните шефове на Пловдив и София област, корекции за използване на дълга и т.н. и да спрат протестите до следващото искания..
                    Сега правителството ще стой на всяка цена и няма нищо да остъпва...
                    Наистина лумпени и слуги на чужди господари...
                    хахаа, ама ти какво очакваш от протест....чието лице е Левон Хампарцумян
                    Банката му е с най-много загубени дела, въпреки лобистките поправки на седесари и герберасти
                    Шубе го е да не се махнат и тия поправки, ако не се върне бат му Бойко

Монти, да не би да очакваш...точно тези "протестиращи" да искат промени в законите
                    Закон за фалит на ФЗ - табу
                    Изборен кодекс - табу, ако не е дирижирано от тях
                    Last edited by съни(тя); 27.07.2013, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение

Другари, тук един другар има идея да изпратим протестиращите да строят АЕЦ Белене. Подкрепям! Антон

Коментар

• Тези тъпанари ще направят и когато действително има повод за протест никой да не излиза ,защото хората ще се обезверят ...
                        Не можеш да не поискаш 44 дни поне да не си отидат областните шефове на Пловдив и София област, корекции за използване на дълга и т.н. и да спрат протестите до следващото искания..
                        Сега правителството ще стой на всяка цена и няма нищо да остъпва...
                        Наистина лумпени и слуги на чужди господари...

П.П. Това да плашиш един балансиран МВР министър е страшно....
                        Следващия път ще защищава семейството си с тяхната кръФ на протестиращите и няма да мисли много ,когато издава заповедта.....
                        Last edited by Монти; 27.07.2013, 22:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
                          Гледах видео от Бузлуджа и знам,защо не са тръгнали некролозите към София.Полувината ще умрът по пътя а другата полувина от страх!
                          http://www.focus-news.net/?id=n1810650

А тези са десетките хиляди ...
                          Преброих около 300 човека заедно с полицайте , репортерите , операторите и Мартин Димитров и още 10 сини....
                          Не знам какво искаш да кажеш с некролозите ,но те са стигнали прилична възраст и трябва да живеят спокоен и осигурен живот...
                          А гтези на жъртите павета хиляда лумпена парадират ,че го имат и пречат на другите ...

Коментар

Искам да ви предупредя...
                            Следващия път когато стане като на 40 ден от протестите ..
                            Ще видите 200 К комунисти и турци да дефилират по жълтите павета.. и след това ще пуснат полицията да ги примере из изтрезвителното 3К протестиращи...
                            Аз и днес се чудя че не го направиха....
                            Гледах видео от Бузлуджа и знам,защо не са тръгнали некролозите към София.Полувината ще умрът по пътя а другата полувина от страх!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                                Дано тази година да чистите повече и по добре от предните:

http://www.youtube.com/watch?v=T7nbRiBoSB4
                                Транспенис ми е кой къде ходи през уйкенда и какво прави - да не съм болен мозък?! Или мутро-милиционер..
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X