IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Съни,
    мисля ,че няма да могат да се преборят с банковото лоби при тази ситуация...
    Може с енергииното да се справят донякъде ,но с банковото ..не знам..
    Референдумите са начин да решат много проблеми....в бъдеще..
    Системата за гласуване е много тегава..
    Винаги съм бил за мажоритарна ,но тогава ще избираме такива като БорисоФ...
    Практиката е доказала че мажоритарния избор бетонира двуполюсната система, и политиците стават доживот ....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      От тук пишещите не забелязвате ли че някои хора плюят от по два , че може и повече профила.

Найвник и shpono според мен е едно и също лице......последните снимки качени във форума са хостнати на едно и също място, това не вярвам да е съвпадение.
      Eй, не се научихте къде се слага Й
      Не само защото сте неграмотни, не само защото не искате да работите
      https://www.youtube.com/watch?v=SHn6nDd6_5Y

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Тоя се казва Стоян Стоянов-Златния. Питате ли се защо ги покрепя? Четете тук >http://www.ostavkaoresharski.com/?p=3665
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Аз съм от тези 20 % за избори през май ,2014 г.
          Бях обвинен за агент на Позитано ,стар Болшевик и не знам какъв...
          Идеята ме е Орешарски ако се провали тази година , дае може да се създаде друга конфигурация или друг обект за гласуване....
          Соросоидите ме слагат в свойте редици ... а тука платените им мишки ме опреличават на комунист и враг че опреличавам 3К за мухи без глави...
          Няма нормален човек 44 дни да протестира пред празни държавни учреждения с балабани ,маски ,свирки и фарсове...н...
          Голяма каша.. или Голям Цирк..
          Абе кой те иска тебе бе,плоско парче!!!Какво се самопредлагаш!!!КукАвица си ти!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Погледни от веселата страна ))
            все повече хора ще проумеят кой стои реално зад тези "интелигентни" протести

Кой е против приемането на Закон за фалита на ФЗ и ограничаване на дирибейството на банките --хората, останали не само без домове, но и превърнали се в роби на банките като вечни длъжници - никак не са малко

Кой е против промяна на Изборния кодекс - беше започнало разглеждане и вместо Уличният натиск да е в посока Максимално добри условия за избори За гаржданите, не за политиците...

Всичко това се саботира, с една думичка - Оставка -> Стани, да седна аз!

Верно са големи талибани т.н. синьо-десни

Последното нещо в главите им е Демокрацията, за ПРЯКА - изпитват по-голям ужас и от т.н. комунисти
            Съни,
            мисля ,че няма да могат да се преборят с банковото лоби при тази ситуация...
            Може с енергииното да се справят донякъде ,но с банковото ..не знам..
            Референдумите са начин да решат много проблеми....в бъдеще..
            Системата за гласуване е много тегава..
            Винаги съм бил за мажоритарна ,но тогава ще избираме такива като БорисоФ...

Коментар

• От тук пишещите не забелязвате ли че някои хора плюят от по два , че може и повече профила.

Найвник и shpono според мен е едно и също лице......последните снимки качени във форума са хостнати на едно и също място, това не вярвам да е съвпадение.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Това обида ли ти се стори!? Ако държиш на собственото си мнение и оценка за себе си, защо не зачиташ чуждото такова!? Всеки има право да мисли и казва каквото му и на сърцето. Това все пак са само едни думи...
                Ти си с объркани морални ценности...
                Ти си идиот и докажи че не си...щом държеш за моралната оценка
                Това е перифразирано смисъла на това което си написъл...
                Разбирам ,че си ме разбрал...

Коментар

• Плана Орешарски е по смъртоносен от всички планове на всички бивши премиери!

!! да се води политика, която кара чуждестранните инвеститори да изчакват или заобикалят страната, докато тук – вследствие на неразумното управление – активите поевтиняват, народът обеднява, управлението затъва в непрозрачност и популизъм.

http://offnews.bg/index.php/225334/k...ot-misiyata-mu
                  НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    "Етническо чистене в СССР спрямо българите.
                    Репресии по "национални линии" в СССР :
                    1 февруари 1938 година. - Директива на НКВД "национална операция" срещу българите. ( хиляди ОСЪДЕНИ И РАЗТРЕЛЯНИ, защото са българи живящи в СССР !!! )
                    Комисариат на вътрешните работи (НКВД): Ръководители: евреи - 53 неевреи - 6, не е ясно. - 8.
                    България се гордее, че спасила своите евреи от смърт, а обърнала гръб на сънародниците си в Бессарабия и позволила на комунистите (ЕВРЕИТЕ-КОМУНИСТИ) да извършат геноцид спрямо българите !!!
                    1946-1947 години, 1/3 ( 100 000 ) от българите на Украина са били насилствено убити- с масов ГЛАД ! "

пп сМОНТИ , лисицо дръта,
                    къф референдум кви 5(пет)лв
                    няма такъв, тъй като е невалиден!!!
                    Защото Българите изразиха своя
                    протестен(отрицателен) вот негласувайки
                    Във Варна гласуваха 25 %... и той ли нее валиден за кмет...
                    Ако съм на комунистите за АЕЦ ще направя нов референдум заедно с Евроизборите....

Коментар

Аз съм от тези 20 % за избори през май ,2014 г.
                      Бях обвинен за агент на Позитано ,стар Болшевик и не знам какъв...
                      Идеята ме е Орешарски ако се провали тази година , дае може да се създаде друга конфигурация или друг обект за гласуване....
                      Соросоидите ме слагат в свойте редици ... а тука платените им мишки ме опреличават на комунист и враг че опреличавам 3К за мухи без глави...
                      Няма нормален човек 44 дни да протестира пред празни държавни учреждения с балабани ,маски ,свирки и фарсове...н...
                      Голяма каша.. или Голям Цирк..
                      Погледни от веселата страна ))
                      все повече хора ще проумеят кой стои реално зад тези "интелигентни" протести

Кой е против приемането на Закон за фалита на ФЗ и ограничаване на дирибейството на банките --хората, останали не само без домове, но и превърнали се в роби на банките като вечни длъжници - никак не са малко

Кой е против промяна на Изборния кодекс - беше започнало разглеждане и вместо Уличният натиск да е в посока Максимално добри условия за избори За гаржданите, не за политиците...

Всичко това се саботира, с една думичка - Оставка -> Стани, да седна аз!

Верно са големи талибани т.н. синьо-десни

Последното нещо в главите им е Демокрацията, за ПРЯКА - изпитват по-голям ужас и от т.н. комунисти

Коментар

Като свършат доводите ,почват обидите..
                        Стара максима ,още от Древна Елада...
                        Това обида ли ти се стори!? Ако държиш на собственото си мнение и оценка за себе си, защо не зачиташ чуждото такова!? Всеки има право да мисли и казва каквото му и на сърцето. Това все пак са само едни думи...

Коментар

• Valentin Georgiev
                          http://pik.bg/бивш-финансов-министър...news89813.html
                          Бивш финансов министър: Няма как да се открадне и лев от този 1 милиард
                          pik.bg
                          Няма как да бъде откраднат този 1 млрд. лева, повтори няколко пъти проф. Христина Вучева, бивш финансов министър и...

САМО МУТРИТЕ КАТО ЧУЯТ ЗА ПАРИ И МИСЛЯТ , ЧЕ СА ЗА КРАДЕНЕ

Коментар

• "Етническо чистене в СССР спрямо българите.
                            Репресии по "национални линии" в СССР :
                            1 февруари 1938 година. - Директива на НКВД "национална операция" срещу българите. ( хиляди ОСЪДЕНИ И РАЗТРЕЛЯНИ, защото са българи живящи в СССР !!! )
                            Комисариат на вътрешните работи (НКВД): Ръководители: евреи - 53 неевреи - 6, не е ясно. - 8.
                            България се гордее, че спасила своите евреи от смърт, а обърнала гръб на сънародниците си в Бессарабия и позволила на комунистите (ЕВРЕИТЕ-КОМУНИСТИ) да извършат геноцид спрямо българите !!!
                            1946-1947 години, 1/3 ( 100 000 ) от българите на Украина са били насилствено убити- с масов ГЛАД ! "

пп сМОНТИ , лисицо дръта,
                            къф референдум кви 5(пет)лв
                            няма такъв, тъй като е невалиден!!!
                            Защото Българите изразиха своя
                            протестен(отрицателен) вот негласувайки

Коментар

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
                              жалък си!
                              Като свършат доводите ,почват обидите..
                              Стара максима ,още от Древна Елада...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ХА- ХАААААААААААААААА

Коментар

Working...
                                X