Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеОт тук пишещите не забелязвате ли че някои хора плюят от по два , че може и повече профила.
Найвник и shpono според мен е едно и също лице......последните снимки качени във форума са хостнати на едно и също място, това не вярвам да е съвпадение.
Не само защото сте неграмотни, не само защото не искате да работите
https://www.youtube.com/watch?v=SHn6nDd6_5Y
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз съм от тези 20 % за избори през май ,2014 г.
Бях обвинен за агент на Позитано ,стар Болшевик и не знам какъв...
Идеята ме е Орешарски ако се провали тази година , дае може да се създаде друга конфигурация или друг обект за гласуване....
Соросоидите ме слагат в свойте редици ... а тука платените им мишки ме опреличават на комунист и враг че опреличавам 3К за мухи без глави...
Няма нормален човек 44 дни да протестира пред празни държавни учреждения с балабани ,маски ,свирки и фарсове...н...
Голяма каша.. или Голям Цирк..
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПогледни от веселата страна ))
все повече хора ще проумеят кой стои реално зад тези "интелигентни" протести
Кой е против приемането на Закон за фалита на ФЗ и ограничаване на дирибейството на банките --хората, останали не само без домове, но и превърнали се в роби на банките като вечни длъжници - никак не са малко
Кой е против промяна на Изборния кодекс - беше започнало разглеждане и вместо Уличният натиск да е в посока Максимално добри условия за избори За гаржданите, не за политиците...
Всичко това се саботира, с една думичка - Оставка -> Стани, да седна аз!
Верно са големи талибани т.н. синьо-десни
Последното нещо в главите им е Демокрацията, за ПРЯКА - изпитват по-голям ужас и от т.н. комунисти
мисля ,че няма да могат да се преборят с банковото лоби при тази ситуация...
Може с енергииното да се справят донякъде ,но с банковото ..не знам..
Референдумите са начин да решат много проблеми....в бъдеще..
Системата за гласуване е много тегава..
Винаги съм бил за мажоритарна ,но тогава ще избираме такива като БорисоФ...
Коментар
-
От тук пишещите не забелязвате ли че някои хора плюят от по два , че може и повече профила.
Найвник и shpono според мен е едно и също лице......последните снимки качени във форума са хостнати на едно и също място, това не вярвам да е съвпадение.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТова обида ли ти се стори!? Ако държиш на собственото си мнение и оценка за себе си, защо не зачиташ чуждото такова!? Всеки има право да мисли и казва каквото му и на сърцето. Това все пак са само едни думи...
Ти си идиот и докажи че не си...щом държеш за моралната оценка
Това е перифразирано смисъла на това което си написъл...
Разбирам ,че си ме разбрал...
Коментар
-
Плана Орешарски е по смъртоносен от всички планове на всички бивши премиери!
!! да се води политика, която кара чуждестранните инвеститори да изчакват или заобикалят страната, докато тук – вследствие на неразумното управление – активите поевтиняват, народът обеднява, управлението затъва в непрозрачност и популизъм.
http://offnews.bg/index.php/225334/k...ot-misiyata-muНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение"Етническо чистене в СССР спрямо българите.
Репресии по "национални линии" в СССР :
1 февруари 1938 година. - Директива на НКВД "национална операция" срещу българите. ( хиляди ОСЪДЕНИ И РАЗТРЕЛЯНИ, защото са българи живящи в СССР !!! )
Комисариат на вътрешните работи (НКВД): Ръководители: евреи - 53 неевреи - 6, не е ясно. - 8.
България се гордее, че спасила своите евреи от смърт, а обърнала гръб на сънародниците си в Бессарабия и позволила на комунистите (ЕВРЕИТЕ-КОМУНИСТИ) да извършат геноцид спрямо българите !!!
1946-1947 години, 1/3 ( 100 000 ) от българите на Украина са били насилствено убити- с масов ГЛАД ! "
пп сМОНТИ , лисицо дръта,
къф референдум кви 5(пет)лв
няма такъв, тъй като е невалиден!!!
Защото Българите изразиха своя
протестен(отрицателен) вот негласувайки
Ако съм на комунистите за АЕЦ ще направя нов референдум заедно с Евроизборите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз съм от тези 20 % за избори през май ,2014 г.
Бях обвинен за агент на Позитано ,стар Болшевик и не знам какъв...
Идеята ме е Орешарски ако се провали тази година , дае може да се създаде друга конфигурация или друг обект за гласуване....
Соросоидите ме слагат в свойте редици ... а тука платените им мишки ме опреличават на комунист и враг че опреличавам 3К за мухи без глави...
Няма нормален човек 44 дни да протестира пред празни държавни учреждения с балабани ,маски ,свирки и фарсове...н...
Голяма каша.. или Голям Цирк..
все повече хора ще проумеят кой стои реално зад тези "интелигентни" протести
Кой е против приемането на Закон за фалита на ФЗ и ограничаване на дирибейството на банките --хората, останали не само без домове, но и превърнали се в роби на банките като вечни длъжници - никак не са малко
Кой е против промяна на Изборния кодекс - беше започнало разглеждане и вместо Уличният натиск да е в посока Максимално добри условия за избори За гаржданите, не за политиците...
Всичко това се саботира, с една думичка - Оставка -> Стани, да седна аз!
Верно са големи талибани т.н. синьо-десни
Последното нещо в главите им е Демокрацията, за ПРЯКА - изпитват по-голям ужас и от т.н. комунисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКато свършат доводите ,почват обидите..
Стара максима ,още от Древна Елада...
Коментар
-
Valentin Georgiev
http://pik.bg/бивш-финансов-министър...news89813.html
Бивш финансов министър: Няма как да се открадне и лев от този 1 милиард
pik.bg
Няма как да бъде откраднат този 1 млрд. лева, повтори няколко пъти проф. Христина Вучева, бивш финансов министър и...
САМО МУТРИТЕ КАТО ЧУЯТ ЗА ПАРИ И МИСЛЯТ , ЧЕ СА ЗА КРАДЕНЕ
Коментар
-
"Етническо чистене в СССР спрямо българите.
Репресии по "национални линии" в СССР :
1 февруари 1938 година. - Директива на НКВД "национална операция" срещу българите. ( хиляди ОСЪДЕНИ И РАЗТРЕЛЯНИ, защото са българи живящи в СССР !!! )
Комисариат на вътрешните работи (НКВД): Ръководители: евреи - 53 неевреи - 6, не е ясно. - 8.
България се гордее, че спасила своите евреи от смърт, а обърнала гръб на сънародниците си в Бессарабия и позволила на комунистите (ЕВРЕИТЕ-КОМУНИСТИ) да извършат геноцид спрямо българите !!!
1946-1947 години, 1/3 ( 100 000 ) от българите на Украина са били насилствено убити- с масов ГЛАД ! "
пп сМОНТИ , лисицо дръта,
къф референдум кви 5(пет)лв
няма такъв, тъй като е невалиден!!!
Защото Българите изразиха своя
протестен(отрицателен) вот негласувайки
Коментар
-
Първоначално изпратено от javor Разгледай мнениежалък си!
Стара максима ,още от Древна Елада...
Коментар
-
Коментар