IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Явно, времето е спряло за тази физика

Много здрави, яки и добре окосмени 63-годишни ръце.
    Здрава нация сме, браво
    Ама и мацката жилава .....

А тоя иначе явно го гони простотията....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      а като им кажеш, червени булуци, се сърдят
      друго си е - "Сини плочкаджии"

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        ...Но тези обиди не са нищо повече от думи изказани от едната страна, които реално не би трябвало да означават нищо за отсрещната. Нищо освен някакво мнение, с което ти имаш правото да се съобразиш или да отхвърлиш, но не и да се засягаш и да го смяташ за обида Всичко е въпрос на гледна точка, на убеждения и на отношение към нещата...
        Странно, защо винаги, това ти мнение(не е за 1ви път) е все насочено към хора с негативно отношение към герберастите...
        Към обратната страна - никога
        Както казваш, въпрос на гледна точка ...к'во значи тук ....някакво си елементарно уважение
        Last edited by съни(тя); 27.07.2013, 23:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Точно за това казах ,че си с объркани морални ценност..
          Ако допускаш в спора лични обиди ,защо аз да спирам до там...мога да те пребия или да платя на някой да го направи...
          това не е спор а наказателно престъпление... личната обида също..
          Може да пребиеш тялото ми, да сломиш духа ми, но да ме накараш да се откажа от убежденията и от мнението си едва ли би могъл, ти или който и да е друг. Това е най-съкровеното нещо у всеки човек, и то е с него до края на физическото му съществуване, а и след това, так че дерзай...

Между другото в този ти пост вече ясно си проличаха типичните комунистически методи и приоми, заразата срещу която се борят все повече и повече хора не само в България, но и по целия свят!

Коментар

• а като им кажеш, червени булуци, се сърдят
            Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
            Ха познайте коя снимка от къде е

Коментар

В Симеоново.... нали след 5 години в милицията...
              Тц!!!В АОНСУ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Могли са могли,за разлика от някои тъпунгери!!!
                И ти ли си с тен завещан от родителите си...
                П.П. Да подкрепяш герберите е все едно да подкрепяш СИК и полувината клиенти на Прокуратурата..
                Last edited by Монти; 27.07.2013, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                  праиш са ти на умрела лесица амаааа
                  нЕ знаеш лЕ, че законът за референдумите
                  е друк бря , мискинино
                  При 20 % и за .... Парламена решава...
                  Правителството беше подало оставка и нямаше морално право да решава...
                  Сегашния има право да го преразгледа ....засега...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    Тоя се казва Стоян Стоянов-Златния. Питате ли се защо ги покрепя? Четете тук >http://www.ostavkaoresharski.com/?p=3665
                    Явно, времето е спряло за тази физика

Много здрави, яки и добре окосмени 63-годишни ръце.
                    Здрава нация сме, браво

Коментар

Аз на герберасти не им се обиждам ,толкова им е акъла и не са могли да се изучат....
                      Могли са могли,за разлика от някои тъпунгери!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Абсолютно те разбирам и приемам мнението ти. Но то за мен не значи нищо, нищо повече от мнение на някого, което в случая не съвпада с моите лични убеждения и нагласи. Но в това няма нищо лошо, дори напротив - в това е чара и красотата на всяка една дискусия - сблъсъкът на гледни точки и изказването на различни мнения, дори и понякога с цената на обиди. Но тези обиди не са нищо повече от думи изказани от едната страна, които реално не би трябвало да означават нищо за отсрещната. Нищо освен някакво мнение, с което ти имаш правото да се съобразиш или да отхвърлиш, но не и да се засягаш и да го смяташ за обида Всичко е въпрос на гледна точка, на убеждения и на отношение към нещата...
                        Точно за това казах ,че си с объркани морални ценност..
                        Ако допускаш в спора лични обиди ,защо аз да спирам до там...мога да те пребия или да платя на някой да го направи...
                        това не е спор а наказателно престъпление... личната обида също..

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Абе кой те иска тебе бе,плоско парче!!!Какво се самопредлагаш!!!КукАвица си ти!!!

Аз на герберасти не им се обиждам ,толкова им е акъла и не са могли да се изучат....

Коментар

Ти си с объркани морални ценности...
                            Ти си идиот и докажи че не си...щом държеш за моралната оценка
                            Това е перифразирано смисъла на това което си написъл...
                            Разбирам ,че си ме разбрал...
                            Абсолютно те разбирам и приемам мнението ти. Но то за мен не значи нищо, нищо повече от мнение на някого, което в случая не съвпада с моите лични убеждения и нагласи. Но в това няма нищо лошо, дори напротив - в това е чара и красотата на всяка една дискусия - сблъсъкът на гледни точки и изказването на различни мнения, дори и понякога с цената на обиди. Но тези обиди не са нищо повече от думи изказани от едната страна, които реално не би трябвало да означават нищо за отсрещната. Нищо освен някакво мнение, с което ти имаш правото да се съобразиш или да отхвърлиш, но не и да се засягаш и да го смяташ за обида Всичко е въпрос на гледна точка, на убеждения и на отношение към нещата...

Коментар

• праиш са ти на умрела лесица амаааа
                              нЕ знаеш лЕ, че законът за референдумите
                              е друк бря , мискинино
                              Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Във Варна гласуваха 25 %... и той ли нее валиден за кмет...
                              Ако съм на комунистите за АЕЦ ще направя нов референдум заедно с Евроизборите....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Eй, не се научихте къде се слага Й
                                Не само защото сте неграмотни, не само защото не искате да работите
                                https://www.youtube.com/watch?v=SHn6nDd6_5Y
                                Понеже те хванах по бели гащи пробваш разсеиваща маневра .... еи голем си тарикат От теб манупулатор не става .....лесно се ловиш....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X