IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    полУвината означава 50 % от нещо ...
    Хахаха, майтапиш ли се ...

Може ли да ми обясниш и защо всеки път пишеш "интересТ", да не би да иде от "протЕСТ"?
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ще падне и то скоро, и БСП ще вземат главата на Станишев, заради това че ги забърка почти еднолично в тази каша.
      Това ли ти е болката...Дясно Човече

Да подкрепите вътрешните борби в БСП в полза на Първанов??
      Да се върне отново агент Гоце....съвсем "забравихте" да говорите за него
      Първанов, Борисов и дружката им Вальо - Лукойла стоят зад сегашната ви
      ЕДНА- едниствена думичка - Оставка.

Затова не влизате и в смислен диалог какво искате, каква промяна очаквате, каква ще е ползата за мнозинството от народа...
      Кои закони ще се променят, каква е очакваната политика и каква посока на Икономиката

Пълно затъмнение....

Добре знаете, че времето не работи за вас, обратно на зимните избори....затова сега сте готови на всякакви ексцесии, за да се случат нещата бързо

Коментар

Дрън ,дрън ,дрън...
        не се намираме на поетична седянка на Орлов мост ...
        То на вас комунистите, ако може да ви угоди човек. Хем ни плюете, че сме прости, хем ни плюете, че сме интелигентни.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Къш!!!Спи ми се кукАвице!!

Не разбирам...
            къде си тръгнал да спориш а бягаш по трасето..
            Винаги по нощите и винаги без нито един довод...

Коментар

Трябва ли да го пишеш всеки път тогава, полУвината означава но 50 % от нещо ...
              За мен сивото вещество при теб , щом подкрепяш герберастите и се приравняваш на теб е в размер на една мозъчна гънка ....което означава ,дано си изучил да си го сметнеш колко е......
              Къш!!!Спи ми се кукАвице!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                изобщо не знам подобна мутра какво прави навън - в статията на Коки, естествено не става ясно кога точно бил излязъл...
                Но, все ми се ще да видим и физиономията към това 63-годишно тяло с тези яки ръце

а подобна мутра и при герберастки списък да беше се включила....не бих го коментирала, защото е видна ...провокацията - служи за най-ограничените маси...
                Елементарна монипулация от наи ниско ниво.

Вероятно Мажовците и десетки други верни авери от миналото са за ББ но какво от това ...... това в никакъв случай не може да бъде критерии лично за мен ...
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Пише се полО вината бе неграмотник!!!Не ти е за пръв път!!!
                  Трябва ли да го пишеш всеки път тогава, полУвината означава 50 % от нещо ...
                  За мен сивото вещество при теб , щом подкрепяш герберастите и се приравняваш с тях е в размер на една мозъчна гънка ....което означава ,дано си изучил да си го сметнеш колко е......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    а като им кажеш, червени булуци, се сърдят
                    Как няма да се сърдят, истината винаги по времето на бкп/бсп е забранена или изкривена или скрита

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Ама и мацката жилава .....

А тоя иначе явно го гони простотията....
                      изобщо не знам подобна мутра какво прави навън - в статията на Коки, естествено не става ясно кога точно бил излязъл...
                      Но, все ми се ще да видим и физиономията към това 63-годишно тяло с тези яки ръце

а подобна мутра и при герберастки списък да беше се включила....не бих го коментирала, защото е видна ...провокацията - служи за най-ограничените маси...

Коментар

И ти ли си с тен завещан от родителите си...
                        П.П. Да подкрепяш герберите е все едно да подкрепяш СИК и полувината клиенти на Прокуратурата..
                        Пише се полО вината бе неграмотник!!!Не ти е за пръв път!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Може да пребиеш тялото ми, да сломиш духа ми, но да ме накараш да се откажа от убежденията и от мнението си едва ли би могъл, ти или който и да е друг. Това е най-съкровеното нещо у всеки човек, и то е с него до края на физическото му съществуване, а и след това, так че дерзай...

Между другото в този ти пост вече ясно си проличаха типичните комунистически методи и приоми, заразата срещу която се борят все повече и повече хора не само в България, но и по целия свят!
                          Дрън ,дрън ,дрън...
                          не се намираме на поетична седянка на Орлов мост ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Може да пребиеш тялото ми, да сломиш духа ми, но да ме накараш да се откажа от убежденията и от мнението си едва ли би могъл, ти или който и да е друг. Това е най-съкровеното нещо у всеки човек, и то е с него до края на физическото му съществуване, а и след това, так че дерзай...

Между другото в този ти пост вече ясно си проличаха типичните комунистически методи и приоми, заразата срещу която се борят все повече и повече хора не само в България, но и по целия свят!
                            Фундаментално!!!Кефче,кефиш ме!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              друго си е - "Сини плочкаджии"

И жълти павенца ще им ходи ....
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• А бе ти ли ще ми говориш за морал, бре
                                виж само какъв оксиморон си написал,
                                Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                При 20 % и за .... Парламена решава...
                                Правителството беше подало оставка и нямаше морално право да решава...
                                Сегашния има право да го преразгледа ....засега...

Коментар

Working...
                                X