IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Къде са останали само те??
    При едни избори сега основните водещи ще са ГЕРБ и БСП....а за десните, наистина мисля, че нямат шансове - те дефакто не правят и нищо....освен да се включват в битката на ГЕРБ за стола
    Не можеш да разбереш, че ГЕРБ са същите комунисти като БСП ли. То аз разбрах дори. И като са от един червен дол дренки, какво значение има за теб, кои комунисти управляват временно докато им пием кръвта и отваряме пътя за гражданско общество и постепенно преминаване към пряка демокрация.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      ГЕРБ е бита карта, а Кев е умен човек. Ти ме обвиняваш, че наричам Монти комунист, а сама наричаш Кев герберист. Това не е ли двоен стандарт според вас обективистите.
      пак грешиш
      Кев го е казвал публично в спор с мен преди доста време...обясняваше и защо ги подкрепя

Коментар

Не ме (ни) интересуват вътрешните борби на БСП. ....
        Този, към когото съм отправила написаното, твърди, че точно това го интересува!
        тя, тази борба е от доста време...но сега се обединиха и публично....в агитки

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Като свършат доводите ,почват обидите..
          Стара максима ,още от Древна Елада...
          За офцата и комуниста доводите са безмислени,затова и приключвам!

Коментар

не видях да е плюл...грозно, реагира на предизвикателството на Кев, че всеки можел не само да си изразява мнението, но и да ....обижда, както му дойде

Естествено, това Кев го насочва към Монти, т.е. подкрепя формално страната, която ръси обиди, вместо....позиция по дискусия
            Същото мнение Кев беше отправил и към мен, когато реагирах на наглите квалификации на Вал, в отговор на мои въпроси за конкретна синя партия
            Наслаждаваше се на някакви според него - "мачове" заемайки предварително позиция, опитвайки се, да спира моето право на отговор - обявавайки, че кво толкова - някакви си думи - обиди-квалификации....все думи били

Толкова за него, не мисля да го коментирам повече

Но това е човекът, с най-противоречив образ за мен.
            Будизъм, Дзен ....Хилядолетието на добротата и разбирането....
            ...и герберизъм
            ГЕРБ е бита карта, а Кев е умен човек. Ти ме обвиняваш, че наричам Монти комунист, а сама наричаш Кев герберист. Това не е ли двоен стандарт според вас обективистите.
            tnm

Коментар

Не ме (ни) интересуват вътрешните борби на БСП. Искам вътрешните борби в БСП да станат толкова нищожни, колкото са нищожни и вътрешните борби в СДС към момента. Същото се отнася и за ГЕРБ - патерицата на БСП.

Защо се стремиш да легитимираш комунистите. Само те останаха, които успяват да заблуждават народа. Нали целта е такива да дискредитираме, за да не могат да тормозят повече хората и да ги манипулират грозно.

Какви десни вадиш от гроба, какви пет лева. Народа си каза думата за десните вече. ГЕРБ ги изгонихме зимата с камъни и нямат никакво доверие, освен парите които са откраднали. Единствено мръсните комунисти стоят на пътя на гражданското общество и пречат на извоюването на промени в избирателния закон.
              Къде са останали само те??
              При едни избори сега основните водещи ще са ГЕРБ и БСП....а за десните, наистина мисля, че нямат шансове - те дефакто не правят и нищо....освен да се включват в битката на ГЕРБ за стола

Коментар

А той как се обоснова, като плюеше грозно Кев.
                не видях да е плюл...грозно, реагира на предизвикателството на Кев, че всеки можел не само да си изразява мнението, но и да ....обижда, както му дойде

Естествено, това Кев го насочва към Монти, т.е. подкрепя формално страната, която ръси обиди, вместо....позиция по дискусия
                Същото мнение Кев беше отправил и към мен, когато реагирах на наглите квалификации на Вал, в отговор на мои въпроси за конкретна синя партия
                Наслаждаваше се на някакви според него - "мачове" заемайки предварително позиция, опитвайки се, да спира моето право на отговор - обявавайки, че кво толкова - някакви си думи - обиди-квалификации....все думи били

Толкова за него, не мисля да го коментирам повече

Но това е човекът, с най-противоречив образ за мен.
                Будизъм, Дзен ....Хилядолетието на добротата и разбирането....
                ...и герберизъм

Коментар

• Времената се менят, имперските амбиции остават,
                  рубладжиите също...
                  http://www.youtube.com/watch?v=SZZ3QYhbVDw
                  http://www.youtube.com/watch?v=Dd6IKcQYxds
                  http://www.youtube.com/watch?v=q3Zu3c7q8jk

Коментар

не си забелязал основното:

Да подкрепите вътрешните борби в БСП в полза на Първанов??
                    Да се върне отново агент Гоце...
                    ...
                    Първанов, Борисов и дружката им Вальо - Лукойла стоят зад сегашната ви
                    ЕДНА- едниствена думичка - Оставка.
                    Не ме (ни) интересуват вътрешните борби на БСП. Искам вътрешните борби в БСП да станат толкова нищожни, колкото са нищожни и вътрешните борби в СДС към момента. Същото се отнася и за ГЕРБ - патерицата на БСП.

Защо се стремиш да легитимираш комунистите. Само те останаха, които успяват да заблуждават народа. Нали целта е такива да дискредитираме, за да не могат да тормозят повече хората и да ги манипулират грозно.

Какви десни вадиш от гроба, какви пет лева. Народа си каза думата за десните вече. ГЕРБ ги изгонихме зимата с камъни и нямат никакво доверие, освен парите които са откраднали. Единствено мръсните комунисти стоят на пътя на гражданското общество и пречат на извоюването на промени в избирателния закон.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                      http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/0..._i_oresharski/

И после отведнъж ще зарежат Орешарски, ще го хвърлят на кучетата и ще тръгнат на избори, на които ще си вземат всичките гласове до абсолютно един – на членове, съмишленици, деца и внуци, а каквото падне отгоре на объркани хора, дето казват "По-добре БСП, отколкото Бойко Борисов и десните..." – добре дошло!
                      Еи такива като писателя на тая статия са най противни..... бил на хранилка при Първанов , и понеже после го натирили .....плюе ръката дето го е хранила......
                      Гнус.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Заемаш позиция без да се обосновеш.

Да наричаш Монти комунист е нелепо

Много от тук пишещите се десни са по-нагли и от бсп-арите

И откровено настроени против всякакви социални мерки.
                        Как това кореспондира с виждането ти, че сме най-бедната нация и е обидно това, което се случваше тези 20 години, включително последните 4...
                        А той как се обоснова, като плюеше грозно Кев.
                        tnm

Коментар

Съни, не могат никакви сини да вземат властта. И децата знаят, че сините сливи като са зелени са червени. Лъвът скъса синджиря. Оттук нататък хората ще стават все по осъзнати и по осъзнати, което е и целта.
                          не си забелязал основното:

Да се върне отново агент Гоце...
                          ...

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/0..._i_oresharski/

И после отведнъж ще зарежат Орешарски, ще го хвърлят на кучетата и ще тръгнат на избори, на които ще си вземат всичките гласове до абсолютно един – на членове, съмишленици, деца и внуци, а каквото падне отгоре на объркани хора, дето казват "По-добре БСП, отколкото Бойко Борисов и десните..." – добре дошло!
                            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

То на вас комунистите, ако може да ви угоди човек. Хем ни плюете, че сме прости, хем ни плюете, че сме интелигентни.
                              Заемаш позиция без да се обосновеш.

Да наричаш Монти комунист е нелепо

Много от тук пишещите се десни са по-нагли и от бсп-арите

И откровено настроени против всякакви социални мерки.
                              Как това кореспондира с виждането ти, че сме най-бедната нация и е обидно това, което се случваше тези 20 години, включително последните 4...

Коментар

Това ли ти е болката...Дясно Човече

Да се върне отново агент Гоце....съвсем "забравихте" да говорите за него

Затова не влизате и в смислен диалог какво искате, каква промяна очаквате, каква ще е ползата за мнозинството от народа...
                                Кои закони ще се променят, каква е очакваната политика и каква посока на Икономиката

Пълно затъмнение....

Добре знаете, че времето не работи за вас, обратно на зимните избори....затова сега сте готови на всякакви ексцесии, за да се случат нещата бързо

Съни, не могат никакви сини да вземат властта. И децата знаят, че сините сливи като са зелени са червени. Лъвът скъса синджиря. Оттук нататък хората ще стават все по осъзнати и по осъзнати, което е и целта.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X