IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    да останеш докрая, за да снимаш как организаторите чистят.
    Дано тази година да чистите повече и по добре от предните:

http://www.youtube.com/watch?v=T7nbRiBoSB4

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
      Ха познайте коя снимка от къде е

Ооо, Шапоно, как беше на Бузлуджа? И, какво, не са ти дали да останеш докрая, за да снимаш как организаторите чистят.
      Така е - на всички организирани събития се почиства!
      И аз днес събрах (срещу скромна сума) 10 бутилки в парка и ги снимах - хоби, какво да правиш. Но не използвам снимките, за да правя на глупаци другите, защото не ми се прави секс отнеправилната страна!
      P.S.:Koй идиот управлява София, че е сложил такива нефункционални кофи?
      Last edited by onakilev; 27.07.2013, 22:20.
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ха познайте коя снимка от къде е

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          ..........
          Май корабособственикът ви заряза в Гвинейския залив ....Или папуасите нейде ви плениха ....Само да не захленчите и вие пред Външно министерство да ви спасява щото на нас анархисти ни не требат .....
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• След като излязаха социологическите проучвания през последните дни става ясно, че герб губят интерес към нови избори. При нови избори те ще изгубят почти половината си депутатски места, които имат в момента. А и се усеща как търсят помирение с управляващата коалиция. Така че оставате да протестирате само тъмносините талибани и соросиди, които няма какво да губите при нови избори, защото най-много пак да не земете 4 %, колкото и да се обединявате...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• СЪЛЗА НА ВРЪХ БУЗЛУДЖА

Нали съм син на Фидел Кастро Рус –
              и брат на всички социално слаби,
              с червен коалиционен автобус
              на Бузлуджа качих се с триста баби.

И викнах над България: – Здравей!
              И още: – Да живей другарят Ленин!
              А ехото отвърна ми: – Сергей.
              И ми го върна тъпкано! – Вигенин.

Край мен крещяха дружно: – Бе-Се-Пе! –
              и в тоя час на невъзможна схизма
              аз, май, че бях последното хлапе,
              което все тъй вярва в комунизма.

И – щом от мерцедесите тела
              изсипаха партийните другари,
              си турих розовите очила! –
              че с тях по-малко бъдещето пари.

И се видях – с Политбюро на плаж,
              но – вместо да четем другаря Чехов,
              изпяхме „Хей, Балкан, ти, роден наш!” –
              ала не знам защо не стана ехо.

Със Бате Серго пих една боза! –
              той бъдещето ми прозря на карти.
              На изборите ще гласувам „За!”
              другарите в това прекрасно парти.

Прости ми, мамо, моята сълза? –
              на Бузлуджа – за всички слепи старци.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                а бе Фори, личи си що не ги разбираш инвестициитИ
                един автобус побира към 50-60човека , я сметни
                за да има там на сборището 55000 човека колко
                автобуса трябват

като гледам ,колко рехав е протеста пред Министерския съвет , предполагам ,че днес БСП плаща повече и част от умните , възпитани и интелегентни протестиращи са се замъкнали на Бузлуджа .. защото им е писнало от обиколка на НС а тук и кебапче има към надника.....
                Разбрах ,че ще им се организира екскурзия пред Евсиноград за да протестират...
                подал съм молба от 5 август...
                Било със връзки и препоръке... от ГЕРБ и Реформаторския брок.....

П;П; В Реформаторския блок имам кой да ме подбутне ,но в ГЕРБ съм на равнище районни кметове...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Важното ,че на софийските лумпени им трябват само 2 конски вагона за да бъдат масово извозени до специализираните лечебни заведения....Където разбира се,ще бъдат лекувани само ако си платят. И тва-понеже десните окрадохте бюджета на Здравната каса.
                  НЕОБОЛШЕВИКО, какви сини бре. Сините сливи като са зелени са червени
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    ........
                    автобуса трябват
                    Важното ,че на софийските лумпени им трябват само 2 конски вагона за да бъдат масово извозени до специализираните лечебни заведения....Където разбира се,ще бъдат лекувани само ако си платят. И тва-понеже десните окрадохте бюджета на Здравната каса.
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Свалиха го и явно не го искат, направиха го веднъж и могат да го направят многократно със сигурност.Няма по безсмислено мероприятие от връщането на власт на АЗззз.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• а бе Фори, личи си що не ги разбираш инвестициитИ
                        един автобус побира към 50-60човека , я сметни
                        автобуса трябват
                        Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        След като такова огромно и невиждано от години множество се изсипана на Бузлуджа, видяхте ли се колко сте нещастни групичката кресливи пияндета на жълтите павета?

Коментар

• 4ono

АЗззз го свалиха от Европа , те не го свалиха а направо то изметоха с голямата метла, те не може да не са знаели че Станишев ще дойде на власт ? Как мислиш защо ли предпочетоха Станишев пред него ?
                          D.Y.F-091066

Коментар

• "След едноседмична пауза журналисти отново получиха порция любопитни и шеговити съобщения, този път в събота следобед вместо в петък.

Подателят се подписа като депутата от левицата Антон Кутев. Съобщенията започват с обръщение „другари”.

Докато журналистите получаваха шеговитите SMS-и, на Бузлуджа приключваше съборът на депутати и привърженици на левицата.

Преди две седмици хумористичните SMS-и бяха с подател Делян, а седмица по-рано „бяха изпратени” от председателя на парламента Михаил Миков.

Би Ти Ви публикува съдържанието им по ред на получаване:

Другари, Орешарски е подал оставка. Не трябваше да оголваме София, казвах ви аз. Антон
                            Другари, грешка е станала с оставката. Утре ще я подава – днес сме още на власт. Смърт на фашизма! Антон

Другари, в София превземат казармите, гарата и радиото. По автобусите немедлено. Антон

Другари, имаме нужда от 10 младежи на източния фланг. TV камерите идват. Антон

Сергей, вдигни си ципа, че другарките получиха горещи вълни. Антон

Другари, тук е по-забавно от Rammstein, нали? Нали? Нали бе? Антон

Мая, не излизай в тъмното негримирана, да не те объркат с призрака на др. Цола. Това е заповед. Антон

Другари, тук един другар има идея да изпратим протестиращите да строят АЕЦ Белене. Подкрепям! Антон

Другари, който няма транспорт надолу – Мая ще му извика такси. Антон

Колеги от медиите, поздрави от Бузлуджа! Настроението е приповдигнато, пеем бодри песни и се веселим, нищо че догодина сме в опозиция. Ваш Антон Кутев 2"

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              А, среброто като беше 50 долара, кой казваше купувайте братя ???
                              Златото като беше 1900 кой казваше купувайте братя ???
                              Една лъжа повторена 100 пъти не винаги става истина, Хасане.

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Ся ко викаш ??? Записвайте се братя за комунисти !!!
                              Ся викам, че вътрешния министър каза, че видеозаписите се обработват в момента. Вандалите от онази вечер ще бъдат издирени. Можете да не се съмнявате, защото записи бяха направени бол.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Не се притеснявайте и не се плашете! На онези заблудени овце, които все още протестират срещу правителството ще им бъде дадена възможност за достойно оттегляне и прекратяване на протестите. Достойноството им ще бъде уважено и запазено. Все пак, ние не сме кръвожадни хора. Всеки може да бъде излъган от една тежкоплатена пропагандна машина...

Само да допълня, че става въпрос за мирно протестиращите. Онези, които къртиха плочки, павета, чупеха автобус и чадъри от околните заведения ще бъдат издирени и ще им бъдат предявени обвинения. Все пака законите трябва да се спазват в една Европейска държава, каквито всички искеми България да бъде.
                                А, среброто като беше 50 долара, кой казваше купувайте братя ???
                                Златото като беше 1900 кой казваше купувайте братя ???

Ся ко викаш ??? Записвайте се братя за комунисти !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X