IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    чувал съм,
    ....., а сега вече мога само да те съжалявам...
    Защо не вземеш да си платиш загубения бас и така от съжаление да бъде двойно.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
      Не, имаме КАУЗА да се проведат честни избори, без манипулации. И след това да се види кой ще е на валаст и с кого.
      Ето това е!. Точно, кратко и ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Ами Прошко е при Кунева, а Радан Кънев и преди си беше в ДСБ.
        Ти що не гласува за един от двамата?
        Няма как да гласувам за Иван Костов.Когато го разкарат от ръководството и листите с удоволствие ще отида.Нито за патката Надка или за класната и още двама трима от шайката

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Може да съм тъп ,но ти си Следовник все пак.....
          задавал ли си си въпроса защо от 2007г с толкова хора съм се разбирал въпреки конфликтите и прямия набин на изказ.....на ръба на позволеното и са били на едно мнение с мен против теб.......
          Имам си и "фен" партия и в момента я увеличавам ,но не ми пука защото и те не са сигурни ,че са прави....и чисти... изкарвам наяве съмненията им че са пионки в една друга игра ,не тяхната .... ..пак.
          Значи не съм мижитурка и тъпанар......имам мнение и позиция ,каквато и да е тя и я отстояват навсякъде......
          и си нося вината като сбъркам
          Не съм мекотело ..... всички щяха да прескачат мойте постове.....и след третия пост ще се откажа да споря с вятъра....
          чувал съм, че било хубаво да се живее в някакъв паралелен свят ....................... виждам, че в този паралелен свят се чувстваш на мястото си...

мисирко, преди ти се смеех и ти се подигравах, а сега вече мога само да те съжалявам...
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Монти , никой не говори да се върне герб на влост . Това за което се говори е тази клика да се маха .Колкото по бързо толкова по малко поразии. Нали не смяташ че това намаляване на тока нама да го платим в един бъдещ момент с лихвите.При едни избори ще се изръсим с 30 -40 мил . Тези ще ни закопаят с милиарди. Сега се сещам когато навремето Луканов ноложи мораториум върху плащанията на външния дълг ,как се радвахме и си викахве : супер , няма да им плащаме на тъпънарите .Резултата е че още си плащаме .

Коментар

НИКАКВА ПАУЗА, ИМАМЕ КАУЗА ДА ВЪРНЕМ БОРИСОф НА ВЛАСТ”!

Да ви имам и каузата......
              Не, имаме КАУЗА да се проведат честни избори, без манипулации. И след това да се види кой ще е на валаст и с кого.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                мисирко, ти си толкова тъпа, че изглеждаш нелепо дори и в очите на слепите...
                Може да съм тъп ,но ти си Следовник все пак.....
                задавал ли си си въпроса защо от 2007г с толкова хора съм се разбирал въпреки конфликтите и прямия набин на изказ.....на ръба на позволеното и са били на едно мнение с мен против теб.......
                Имам си и "фен" партия и в момента я увеличавам ,но не ми пука защото и те не са сигурни ,че са прави....и чисти... изкарвам наяве съмненията им че са пионки в една друга игра ,не тяхната .... ..пак.
                Значи не съм мижитурка и тъпанар......имам мнение и позиция ,каквато и да е тя и я отстояват навсякъде......
                и си нося вината като сбъркам
                Не съм мекотело ..... всички щяха да прескачат мойте постове.....и след третия пост ще се откажа да споря с вятъра....

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                  Винкела е съгласен с теб
                  Имаме съгласие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                    Никаква пауза, имаме кауза

Разиграващият стотици милиони (чужди пари) в медийния бизнес Пеевски нямало да вземе и стотинка за времето, през което оглави ДАНС и обърна с главата надолу ( почти обеси) своите политически покровители.
                    Обещанието на партийния шеф на ДПС Местан босът на медийната империя Пеевски да бъде „наказан” без „възнаграждение” е като гаврата с бедните другари и другарки във вица за събранието на ТКЗС. На годишния отчет за успехите на колектива партийното ръководството награждавало с гумени цървули първенците в социалистическото съревнование, а на председателя присъдило „само” хиляда лева, но никакви цървули и текезесарите дружно скандирали: „нека оди бос”!
                    С други думи, дори в ситуация, когато уж се извиняват, уж искат прошка – както се опитаха да се измъкнат от вината си в пледоариите си днес в парламента шефовете на ДПС и БСП, те отново се подиграват с народа. Макар, че са посра(ме)ни, продължават да се държат все едно някой друг е свършил голямата работа, заради която погнусените граждани излязоха на чист въздух по улиците и площадите.
                    Ето защо протестите не трябва да спират под мотото „НИКАКВА ПАУЗА, ИМАМЕ КАУЗА”!

http://ivo.bg/
                    НИКАКВА ПАУЗА, ИМАМЕ КАУЗА ДА ВЪРНЕМ БОРИСОф НА ВЛАСТ”!

Да ви имам и каузата......

Коментар

забравяш че сме тук от 2005 г....
                      така че кой трупа постове.....имам ник с над 6К постове който не е баннат.....
                      Тук има един Полки ,той ме обвиняваше ,че съм манипулирал форумците да влизат в мойте позиции да печеля ,сега ти пък ме обвиняващш че заглушавам протестите....
                      Ами ако този протест не е моят и ако тези позиции на Полки са шитове....а те такива излезнаха във времето.....какво да правя....Докажи го...
                      А не да видаш противник и да искаш да ме хванеш за гушата....С какво си по различен ти тогава от Мутрите....
                      А за мен е така....
                      Само БТН се качи с 700 процента а ХИМ падна с толкова....познах че комунистите ще дойдат на власт и че борисоФ ще съсипе десните ...
                      Писал съм гласувап за Орешарски и пак за него ще гласувам....познавам го ,работил съм с него и писах ,че се е провалил вече за премиер ,защото вече няма да има смелост да взима решения самостоятелно....
                      Но няма друг за сега....
                      Относно Плевналиев .... един зависим и дребен човек ,кукла на конци...спечелил избори с най голямата фалшификация от 1990 г....
                      Даже и собствената жена не вярва в него....
                      мисирко, ти си толкова тъпа, че изглеждаш нелепо дори и в очите на слепите...
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Раждането и пътят на един компромат срещу президента
                        http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...tu_prezidenta/

В статията се описва изфабрикуването на фалшификация от медиите на Пеевски и ДПС срещу президента - отмъщение за неговата принципна позиция.[/QUOTE]

Винкела приветства принципната позиция на Негово Превъзходителство Президента по случая Пеевски и му пожелава дълги години да бъде все така принципен .
                        Винкела пожелава на държавния глава също така принципно и аргументирано да разсее всякакви долни инсинуации за факта че е избягвал данъчно облагане в милата си Татковина .

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Защо Киро не дава линкове на своите статии никога не ми е било ясно...

Аз приемам. Ще давам освен линка заглавието и собствен коментар.

Ето един пример:

Раждането и пътят на един компромат срещу президента

В статията се описва изфабрикуването на фалшификация от медиите на Пеевски и ДПС срещу президента - отмъщение за неговата принципна позиция.
                          А ето и нещо което заслужава едно благодаря .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            ТОВА КОЕТО МЕ КАРАШ Е ВЕЧЕ ОГРАНИЧАВАНЕ НА СВОБОДА- АЗ НЕ ТИ КАЗАМ КАКВО И КОЛКО ДА ПИШЕШ НАЛИ- ДА НЕ БИ ЗАД ТОВА ДА КРИЕШ ЖЕЛАНИЕТО ДА НЕ НАПАДАМ МУТРОКОМУНИСТИТЕ МАФИОТИ
                            Уникално и същевременно толкова прозрачно . Без коментар.

Коментар

• Никаква пауза, имаме кауза

Разиграващият стотици милиони (чужди пари) в медийния бизнес Пеевски нямало да вземе и стотинка за времето, през което оглави ДАНС и обърна с главата надолу ( почти обеси) своите политически покровители.
                              Обещанието на партийния шеф на ДПС Местан босът на медийната империя Пеевски да бъде „наказан” без „възнаграждение” е като гаврата с бедните другари и другарки във вица за събранието на ТКЗС. На годишния отчет за успехите на колектива партийното ръководството награждавало с гумени цървули първенците в социалистическото съревнование, а на председателя присъдило „само” хиляда лева, но никакви цървули и текезесарите дружно скандирали: „нека оди бос”!
                              С други думи, дори в ситуация, когато уж се извиняват, уж искат прошка – както се опитаха да се измъкнат от вината си в пледоариите си днес в парламента шефовете на ДПС и БСП, те отново се подиграват с народа. Макар, че са посра(ме)ни, продължават да се държат все едно някой друг е свършил голямата работа, заради която погнусените граждани излязоха на чист въздух по улиците и площадите.
                              Ето защо протестите не трябва да спират под мотото „НИКАКВА ПАУЗА, ИМАМЕ КАУЗА”!

http://ivo.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                                Ще помоля и Стамболов да дава само линк и собствен коментар .
                                Защо Киро не дава линкове на своите статии никога не ми е било ясно...

Аз приемам. Ще давам освен линка заглавието и собствен коментар.

Ето един пример:

Раждането и пътят на един компромат срещу президента

В статията се описва изфабрикуването на фалшификация от медиите на Пеевски и ДПС срещу президента - отмъщение за неговата принципна позиция.

Коментар

Working...
                                X