Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 1.08.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеНе, имаме КАУЗА да се проведат честни избори, без манипулации. И след това да се види кой ще е на валаст и с кого.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми Прошко е при Кунева, а Радан Кънев и преди си беше в ДСБ.
Ти що не гласува за един от двамата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоже да съм тъп ,но ти си Следовник все пак.....
задавал ли си си въпроса защо от 2007г с толкова хора съм се разбирал въпреки конфликтите и прямия набин на изказ.....на ръба на позволеното и са били на едно мнение с мен против теб.......
Имам си и "фен" партия и в момента я увеличавам ,но не ми пука защото и те не са сигурни ,че са прави....и чисти... изкарвам наяве съмненията им че са пионки в една друга игра ,не тяхната .... ..пак.
Значи не съм мижитурка и тъпанар......имам мнение и позиция ,каквато и да е тя и я отстояват навсякъде......
и си нося вината като сбъркам
Не съм мекотело ..... всички щяха да прескачат мойте постове.....и след третия пост ще се откажа да споря с вятъра....
мисирко, преди ти се смеех и ти се подигравах, а сега вече мога само да те съжалявам...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Монти , никой не говори да се върне герб на влост . Това за което се говори е тази клика да се маха .Колкото по бързо толкова по малко поразии. Нали не смяташ че това намаляване на тока нама да го платим в един бъдещ момент с лихвите.При едни избори ще се изръсим с 30 -40 мил . Тези ще ни закопаят с милиарди. Сега се сещам когато навремето Луканов ноложи мораториум върху плащанията на външния дълг ,как се радвахме и си викахве : супер , няма да им плащаме на тъпънарите .Резултата е че още си плащаме .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение„НИКАКВА ПАУЗА, ИМАМЕ КАУЗА ДА ВЪРНЕМ БОРИСОф НА ВЛАСТ”!
Да ви имам и каузата......
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениемисирко, ти си толкова тъпа, че изглеждаш нелепо дори и в очите на слепите...
задавал ли си си въпроса защо от 2007г с толкова хора съм се разбирал въпреки конфликтите и прямия набин на изказ.....на ръба на позволеното и са били на едно мнение с мен против теб.......
Имам си и "фен" партия и в момента я увеличавам ,но не ми пука защото и те не са сигурни ,че са прави....и чисти... изкарвам наяве съмненията им че са пионки в една друга игра ,не тяхната .... ..пак.
Значи не съм мижитурка и тъпанар......имам мнение и позиция ,каквато и да е тя и я отстояват навсякъде......
и си нося вината като сбъркам
Не съм мекотело ..... всички щяха да прескачат мойте постове.....и след третия пост ще се откажа да споря с вятъра....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеНикаква пауза, имаме кауза
Разиграващият стотици милиони (чужди пари) в медийния бизнес Пеевски нямало да вземе и стотинка за времето, през което оглави ДАНС и обърна с главата надолу ( почти обеси) своите политически покровители.
Обещанието на партийния шеф на ДПС Местан босът на медийната империя Пеевски да бъде „наказан” без „възнаграждение” е като гаврата с бедните другари и другарки във вица за събранието на ТКЗС. На годишния отчет за успехите на колектива партийното ръководството награждавало с гумени цървули първенците в социалистическото съревнование, а на председателя присъдило „само” хиляда лева, но никакви цървули и текезесарите дружно скандирали: „нека оди бос”!
С други думи, дори в ситуация, когато уж се извиняват, уж искат прошка – както се опитаха да се измъкнат от вината си в пледоариите си днес в парламента шефовете на ДПС и БСП, те отново се подиграват с народа. Макар, че са посра(ме)ни, продължават да се държат все едно някой друг е свършил голямата работа, заради която погнусените граждани излязоха на чист въздух по улиците и площадите.
Ето защо протестите не трябва да спират под мотото „НИКАКВА ПАУЗА, ИМАМЕ КАУЗА”!
http://ivo.bg/
Да ви имам и каузата......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениезабравяш че сме тук от 2005 г....
така че кой трупа постове.....имам ник с над 6К постове който не е баннат.....
Тук има един Полки ,той ме обвиняваше ,че съм манипулирал форумците да влизат в мойте позиции да печеля ,сега ти пък ме обвиняващш че заглушавам протестите....
Ами ако този протест не е моят и ако тези позиции на Полки са шитове....а те такива излезнаха във времето.....какво да правя....Докажи го...
А не да видаш противник и да искаш да ме хванеш за гушата....С какво си по различен ти тогава от Мутрите....
А за мен е така....
Само БТН се качи с 700 процента а ХИМ падна с толкова....познах че комунистите ще дойдат на власт и че борисоФ ще съсипе десните ...
Писал съм гласувап за Орешарски и пак за него ще гласувам....познавам го ,работил съм с него и писах ,че се е провалил вече за премиер ,защото вече няма да има смелост да взима решения самостоятелно....
Но няма друг за сега....
Относно Плевналиев .... един зависим и дребен човек ,кукла на конци...спечелил избори с най голямата фалшификация от 1990 г....
Даже и собствената жена не вярва в него....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Раждането и пътят на един компромат срещу президента
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...tu_prezidenta/
В статията се описва изфабрикуването на фалшификация от медиите на Пеевски и ДПС срещу президента - отмъщение за неговата принципна позиция.[/QUOTE]
Винкела приветства принципната позиция на Негово Превъзходителство Президента по случая Пеевски и му пожелава дълги години да бъде все така принципен .
Винкела пожелава на държавния глава също така принципно и аргументирано да разсее всякакви долни инсинуации за факта че е избягвал данъчно облагане в милата си Татковина .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЗащо Киро не дава линкове на своите статии никога не ми е било ясно...
Аз приемам. Ще давам освен линка заглавието и собствен коментар.
Ето един пример:
В статията се описва изфабрикуването на фалшификация от медиите на Пеевски и ДПС срещу президента - отмъщение за неговата принципна позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТОВА КОЕТО МЕ КАРАШ Е ВЕЧЕ ОГРАНИЧАВАНЕ НА СВОБОДА- АЗ НЕ ТИ КАЗАМ КАКВО И КОЛКО ДА ПИШЕШ НАЛИ- ДА НЕ БИ ЗАД ТОВА ДА КРИЕШ ЖЕЛАНИЕТО ДА НЕ НАПАДАМ МУТРОКОМУНИСТИТЕ МАФИОТИ
Коментар
-
Никаква пауза, имаме кауза
Разиграващият стотици милиони (чужди пари) в медийния бизнес Пеевски нямало да вземе и стотинка за времето, през което оглави ДАНС и обърна с главата надолу ( почти обеси) своите политически покровители.
Обещанието на партийния шеф на ДПС Местан босът на медийната империя Пеевски да бъде „наказан” без „възнаграждение” е като гаврата с бедните другари и другарки във вица за събранието на ТКЗС. На годишния отчет за успехите на колектива партийното ръководството награждавало с гумени цървули първенците в социалистическото съревнование, а на председателя присъдило „само” хиляда лева, но никакви цървули и текезесарите дружно скандирали: „нека оди бос”!
С други думи, дори в ситуация, когато уж се извиняват, уж искат прошка – както се опитаха да се измъкнат от вината си в пледоариите си днес в парламента шефовете на ДПС и БСП, те отново се подиграват с народа. Макар, че са посра(ме)ни, продължават да се държат все едно някой друг е свършил голямата работа, заради която погнусените граждани излязоха на чист въздух по улиците и площадите.
Ето защо протестите не трябва да спират под мотото „НИКАКВА ПАУЗА, ИМАМЕ КАУЗА”!
http://ivo.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеЩе помоля и Стамболов да дава само линк и собствен коментар .
Аз приемам. Ще давам освен линка заглавието и собствен коментар.
Ето един пример:
В статията се описва изфабрикуването на фалшификация от медиите на Пеевски и ДПС срещу президента - отмъщение за неговата принципна позиция.
Коментар
Коментар