IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ТОВА КОЕТО МЕ КАРАШ Е ВЕЧЕ ОГРАНИЧАВАНЕ НА СВОБОДА- АЗ НЕ ТИ КАЗАМ КАКВО И КОЛКО ДА ПИШЕШ НАЛИ- ДА НЕ БИ ЗАД ТОВА ДА КРИЕШ ЖЕЛАНИЕТО ДА НЕ НАПАДАМ МУТРОКОМУНИСТИТЕ МАФИОТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
      Абе аз се опитвам да ти кажа, че да ги оставиш там е като награда за тях. А целта е когато направят грешка да бъдат наказани. Защо всеки който прави грешка го наказват, а тях не?
      Винкела е съгласен с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
        За мен вече сте с едно име МОНТИТА . Личи си кой трупа постове Насила ме карате да се ангажирам политически . Точно по тази причина и написах по долу мнението си за президента и компроматите които се изсипват срещу него . Ти какво и кого защитаваш ? Погледни и Киро . Копи пейства за да трупа символи . Никаква позиция ,никакво собственно мнение . Умишленно трупате постове за да изтикате смисленни мнения назад по темите . 20 човека сте достатъчни да отровите темите .
        забравяш че сме тук от 2005 г....
        така че кой трупа постове.....имам ник с над 6К постове който не е баннат.....
        Тук има един Полки ,той ме обвиняваше ,че съм манипулирал форумците да влизат в мойте позиции да печеля ,сега ти пък ме обвиняващш че заглушавам протестите....
        Ами ако този протест не е моят и ако тези позиции на Полки са шитове....а те такива излезнаха във времето.....какво да правя....Докажи го...
        А не да видаш противник и да искаш да ме хванеш за гушата....С какво си по различен ти тогава от Мутрите....
        А за мен е така....
        Само БТН се качи с 700 процента а ХИМ падна с толкова....познах че комунистите ще дойдат на власт и че борисоФ ще съсипе десните ...
        Писал съм гласувап за Орешарски и пак за него ще гласувам....познавам го ,работил съм с него и писах ,че се е провалил вече за премиер ,защото вече няма да има смелост да взима решения самостоятелно....
        Но няма друг за сега....
        Относно Плевналиев .... един зависим и дребен човек ,кукла на конци...спечелил избори с най голямата фалшификация от 1990 г....
        Даже и собствената жена не вярва в него....

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
          Политиката на Винкела е за всички , защото след като я проумеят те винаги ще се съобразяват с нея .
          Разбирай че няма да стават грешки .
          Ако пък направят грешка , винкела ще им помогне да си я оправят и осмислят .
          Абе аз се опитвам да ти кажа, че да ги оставиш там е като награда за тях. А целта е когато направят грешка да бъдат наказани. Защо всеки който прави грешка го наказват, а тях не?

Коментар

• Добре ще е да си подредим сами нашата къщичка .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Приятельо мой ,нали знаеш че обещах да почерпя ,като Имигрираш когато комунистите направят правителство след изборите на 12 май....
              От къде пишеш ... имигрантино оставил семейство и имот и се щураш безрод и в немилост в странство.......
              misirko, можеш да питаш твоите хора от инвестора и от службите от къде пиша

мисирко, можеш да питаш твоите хора от службите дали семейството ми е с мен

мисирко, защо си мислиш, че нямам имот в чужбина?
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ще помоля и Стамболов да дава само линк и собствен коментар .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  El Guapo ПОНЕЖЕ СЕ КРИЕШ ЗАД МУТРИТЕ СИ- УЖ ДЕСНИ И ТВЪРДИШ , ЧЕ НЯМАМ МНЕНИЕ ЕТО- ПРОТИВ СЪМ И НЕНАВИЖДАМ КОМУНИСТИТЕ И МАФИОТИ ОТ БСП, ГЕРБ, АТАКА, ДПС-ТЕ СА ПАРТИИ НА ОЛИГАРСИТЕ
                  ОЧАКВАМ ОБЕДИНЕНИЕ И ИСТИНСКА ДЯСНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ
                  Добре . Това е добро начало . Би ли прекратил с това пестване на дълги фермани .Даже и ще ти се извиня .

Коментар

• El Guapo ПОНЕЖЕ СЕ КРИЕШ ЗАД МУТРИТЕ СИ- УЖ ДЕСНИ И ТВЪРДИШ , ЧЕ НЯМАМ МНЕНИЕ ЕТО- ПРОТИВ СЪМ И НЕНАВИЖДАМ КОМУНИСТИТЕ И МАФИОТИ ОТ БСП, ГЕРБ, АТАКА, ДПС-ТЕ СА ПАРТИИ НА ОЛИГАРСИТЕ
                    ОЧАКВАМ ОБЕДИНЕНИЕ И ИСТИНСКА ДЯСНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ

Коментар

• Делян Пеевски с допуск до секретна информация на ръба на закона
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...nformaciia_na/

Проверката на Делян Пеевски е извършена от дирекция "Сигурност на ДАНС" която е на пряко подчинение на председателя на агенцията. През периода, в който Пеевски е бил проверяван за надеждност, стана и смяната на председателите на агенцията – беше подписан указът на президента за оставката на Константин Казаков, а Владимир Писанчев стана и.д. председател на агенцията. Именно под ръководството на Писанчев е било преценено, че депутат от ДПС е благонадежден.

Подготовката - Пеевски да оглави ДАНС от седмици

В деня на избора на Делян Пеевски премиерът Пламен Орешарски заяви, че е "получил информацията", че няма причина синът на Ирена Кръстева да не получи разрешение за достъп до секретна информация. Спрямо днешната информация, изказването на министър-председателя изненадва, защото той или не е знаел, че избраният от него "външен експерт" вече e получил допуск или не е казал истината.

Но ако искането за проучване е станало по инициатива на административния ръководител на проверявания, като в случая за ДАНС и Делян Пеевски това е министър-председателят Пламен Орешарски, той трябва да е бил информиран.

Орешарски твърдеше, че е обмислял и други кандидатури, но не назова кои са, за да може да се провери дали и те са проверявани, или пък имат такъв.

Историята със скоростния допуск до секретна информация допълнително потвърждава, че много по-рано е било ясно, че Пеевски ще ръководи ДАНС. Част от промените в Закона за работата на агенцията също бяха направени така, че той да отговаря на изискванията им.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                        Ама защо трябва да оставяме такива хора да вземат решения. Махаме ги и да дойдат хора, които истински ги е грижа, е не по принуда.
                        Политиката на Винкела е за всички , защото след като я проумеят те винаги ще се съобразяват с нея .
                        Разбирай че няма да стават грешки .
                        Ако пък направят грешка , винкела ще им помогне да си я оправят и осмислят .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          не ние имаме търпимост към платените гербаджии....
                          От няколко дни заявих ,че няма да пиша в тази тема...
                          Защото обстановката е сложна и платените драскачи работят на пост и контрола ги ги брой в дадени теми...
                          Една такава тема е Политика ,в Дневник ,24 часа , Днес и т-н........
                          Ти ме викаш за да си увеличиш броя на постовете ли.....
                          Я кажи какво значи това НИКАКВА ТЪРПИМОСТ КЪМ ВСИЧКИ МОНТИТА ..
                          Я пусне няклко поста за контрола...
                          За мен вече сте с едно име МОНТИТА . Личи си кой трупа постове Насила ме карате да се ангажирам политически . Точно по тази причина и написах по долу мнението си за президента и компроматите които се изсипват срещу него . Ти какво и кого защитаваш ? Погледни и Киро . Копи пейства за да трупа символи . Никаква позиция ,никакво собственно мнение . Умишленно трупате постове за да изтикате смисленни мнения назад по темите . 20 човека сте достатъчни да отровите темите .

Коментар

• Каня да се включат в групата всички български граждани, които желаят да се борят срещу мафията и властта на олигархията независимо от техните политически убеждения и пристрастия.
                            Група за целогодишен контрол на парламента, правителството и президента

Приятели, до днес предлагах да дадем още един шанс на това правителство. Днес, научавайки за други техни задкулисни действия, вече считам това за невъзможно. Сигурен съм обаче, че ако проведем избори ...
                            https://www.facebook.com/groups/352242078212052/

КОМУНИСТИТЕ ГЕРБЕРАСТИ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА ДЕСНИ- ТЕ СА СИ ОЛИГАРСИ МАФИОТИ

Коментар

• Една проста и клиширана истина написана върху парламента е решението за България. Всичко останало са алабализми. Сегашните в парламента няма как да изпълнят смисъла на тази истина. Затова просто трябва да се махнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                                това значи, че на хората им омръзна да се занимават с мисирки като теб и повече не искат да четат тъпизмите с които ги облъчваш

пак ли нещо не разбираш, мисирко?
                                Приятельо мой ,нали знаеш че обещах да почерпя ,като Имигрираш когато комунистите направят правителство след изборите на 12 май....
                                От къде пишеш ... имигрантино оставил семейство и имот и се щураш безрод и в немилост в странство.......

Коментар

Working...
                                X