IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Политически дебат между депутати от герб,бсп,атака и дпс :
    - Престанете най-после да мамите своите избиратели!!!
    - Не, вие спрете да мамите избирателите!
    - Не, първо вие!
    - Не, вие!!!

А ВСЕ СА ОЛИГАРХКОМУНИСИСТИ
    Охо до арсенала от 1990-та ли опряхте!?!?!?!?!.

Коментар

• Политически дебат между депутати от герб,бсп,атака и дпс :
      - Престанете най-после да мамите своите избиратели!!!
      - Не, вие спрете да мамите избирателите!
      - Не, първо вие!
      - Не, вие!!!

А ВСЕ СА ОЛИГАРХКОМУНИСИСТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Не написа ,че поради липса на други фаворити ,ГЕРБ ти е фаворит.....
        Ето какво написах:
        "Накратко ГЕРБ не са ми фаворити но БСП+ДПС са вън от ранглистата ми."

Коментар

• https://www.facebook.com/groups/352242078212052/

БАНЯТА НА ГЕРБЕРАСТТРОЛОВЕТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Стоян Михалев от ДСБ: “Бойко рекетираше роднините ми”
            19.06.2013 · by Светът днес · in България. ·

Stoyan_Mihalev_at_DSB_2011-06_portraitИз Фейсбук

Stoyan Mihalev
            Ще ви разкажа една лична история. За да разберете, защо аз имам лично отношение към личността Борисов. Признавам си, че никога не бях чувал неговото име до средата на 90те години, когато мои далечни роднини от Перник отворили в гаража на блока си малко магазинче за хранителни стоки. По онова време това беше масова практика. Един ден в техния магазин влиза една група от добре сложени момчета с бухалки в ръце, които са предвождани от един, който очевидно им е тарторът. Той директно им казва, че иска определена сума от оборота им всеки месец, за да си нямат проблеми. Те разбира се не се съгласяват и тогава той им казва да помислят, защото вижда, че имат и дъщеря. Единственото възможно решение за тях остава да разпродадат стоката на магазина и да го затворят, защото дъщеря им е по-скъпа. В средата на 90те, те ми казаха, че този, който ги е рекетирал се казва Бойко Борисов. Помня добре тази история, защото през 2001г, когато той стана главен секретар на МВР и го даваха по телевизията те ми го посочиха и ми припомниха случая. За мен този човек винаги ще си остане мутра. Не мога да забравя тази история.

ПРЕДЛАГАМ НА ГЕРБЕРАСТКИТЕ ТРОЛОВЕ НОВИТЕ ИМ ИБРИЦИ ДА СА СЪС ФОРМА НА МУТРЕНСКА БУХАЛКА
            Чудесно ето и свидетели имате. Осъдете го.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
              Написах че ГЕРБ НЕ СА МИ ФАВОРИТИ. А дали кога ще има читаво дясно незнам. Но дакото е в ход "Проекта ОРЕШАРСКИ", несамо "дясно", но може и България да не остане.
              Не написа ,че поради липса на други фаворити ,ГЕРБ ти е фаворит.....

Коментар

• Стоян Михалев от ДСБ: “Бойко рекетираше роднините ми”
                19.06.2013 · by Светът днес · in България. ·

Stoyan_Mihalev_at_DSB_2011-06_portraitИз Фейсбук

Stoyan Mihalev
                Ще ви разкажа една лична история. За да разберете, защо аз имам лично отношение към личността Борисов. Признавам си, че никога не бях чувал неговото име до средата на 90те години, когато мои далечни роднини от Перник отворили в гаража на блока си малко магазинче за хранителни стоки. По онова време това беше масова практика. Един ден в техния магазин влиза една група от добре сложени момчета с бухалки в ръце, които са предвождани от един, който очевидно им е тарторът. Той директно им казва, че иска определена сума от оборота им всеки месец, за да си нямат проблеми. Те разбира се не се съгласяват и тогава той им казва да помислят, защото вижда, че имат и дъщеря. Единственото възможно решение за тях остава да разпродадат стоката на магазина и да го затворят, защото дъщеря им е по-скъпа. В средата на 90те, те ми казаха, че този, който ги е рекетирал се казва Бойко Борисов. Помня добре тази история, защото през 2001г, когато той стана главен секретар на МВР и го даваха по телевизията те ми го посочиха и ми припомниха случая. За мен този човек винаги ще си остане мутра. Не мога да забравя тази история.

ПРЕДЛАГАМ НА ГЕРБЕРАСТКИТЕ ТРОЛОВЕ НОВИТЕ ИМ ИБРИЦИ ДА СА СЪС ФОРМА НА МУТРЕНСКА БУХАЛКА

Коментар

Браво ...
                  написа си че ГЕРБ са ти фаворити в момента ...
                  За има други фаворити са нужно време...
                  Така че искаш от трът на глог...
                  само че БорисоФ е много по голям трън...
                  Защото докато БорисоФ е фаворит ,дясно няма да има....и това целиш бързи избори и прекарай новото дясно защото не са готови... още за избори..
                  Написах че ГЕРБ НЕ СА МИ ФАВОРИТИ. А дали кога ще има читаво дясно незнам. Но дакото е в ход "Проекта ОРЕШАРСКИ", несамо "дясно", но може и България да не остане.

Коментар

• ЧЕСТИТО- ПОЯВИХА НОВОНАЗНАЧЕНИТЕ МУТРОТРОЛОВЕ
                    ОСВЕН ДА ИСКАМЕ ДЯСНО И ДА ИМАМЕ СВОБОДА НА МИСЪЛТА, КАКВО ДРУГО НИ ЗАБРАНЯВАТЕ ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ

Финансовият министър ще говори с колегата си от Кипър за офшорните компании

Препоръчване (6)

От Дневник
                    Последна промяна в 13:02 на 19 юни 2013, 505 прочитания, 29 коментара

Фотограф: Надежда Чипева

Дневник
                    Министърът на финансите Петър Чобанов съобщи, че първото действие, което ще предприеме по искането на БСП да изясни кои български граждани имат собственост в компании от офшорни зони, е да разговаря с колегата си от Кипър.

"Оттам нататък технически ще предприемем необходимите действия със съдействието на експертите от Министерството на финансите, за да проверим по какъв начин може да се изиска тази информация, имало ли е до момента подобна практика", каза министърът, цитиран от "Фокус".

Той отчеляза, че същата е посоката на общоевропейска дискусия и България няма да се различава от европейските практики.

На въпрос дали трябва да се променят в данъчните закони, за да се ограничи изнасянето на пари в офшорни фирми, както днес предложи ДПС, финансовият министър заяви: "Това ще бъде поставено на широка дискусия, тъй като самият подход на правителството по такива важни теми и проблеми да бъдат ангажирани заинтересованите страни". Той подчерта, че правителството е опело ангажимент всяка законова промяна да бъде предварително подлагана на оценка на въздействието.

Коментар

Виж аз гласувам както и пазарувам в хипермаркета. Отивам и гледам! Ако го, има това дето съм си наумил взимам го. Ако го няма взимам следващото в ранг листата ми. Но не взимам лайна.
                      Накратко ГЕРБ не са ми фаворити но БСП+ДПС са вън от ранглистата ми. А по- очевидна истина от парализата на "Проекта Орешарски" няма.
                      Браво ...
                      написа си че ГЕРБ са ти фаворити в момента ...
                      За има други фаворити са нужно време...
                      Така че искаш от трът на глог...
                      само че БорисоФ е много по голям трън...
                      Защото докато БорисоФ е фаворит ,дясно няма да има....и това целиш бързи избори и прекарай новото дясно защото не са готови... още за избори..

Коментар

Ти си Борисовец .... следя ти постовете...каква правда говориш...
                        Защитавай си го ,но казвай истината....
                        Виж аз гласувам както и пазарувам в хипермаркета. Отивам и гледам! Ако го, има това дето съм си наумил взимам го. Ако го няма взимам следващото в ранг листата ми. Но не взимам лайна.
                        Накратко ГЕРБ не са ми фаворити но БСП+ДПС са вън от ранглистата ми. А по- очевидна истина от парализата на "Проекта Орешарски" няма.

Коментар

Не, имаме КАУЗА да се проведат честни избори, без манипулации. И след това да се види кой ще е на валаст и с кого.
                          Ти си Борисовец .... следя ти постовете...каква правда говориш...
                          Защитавай си го ,но казвай истината....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            Ако извадим едно поколение десни политици под 40 години - няма шанс за ДС кадри, комсомолски секретари и членове на БКП. Тези хора са били в училище, когато дойдоха 'промените'... за мен има надежда само ако се подмеин цялото поколение.
                            Дано.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                              Монти , никой не говори да се върне герб на влост . Това за което се говори е тази клика да се маха .Колкото по бързо толкова по малко поразии. Нали не смяташ че това намаляване на тока нама да го платим в един бъдещ момент с лихвите.При едни избори ще се изръсим с 30 -40 мил . Тези ще ни закопаят с милиарди. Сега се сещам когато навремето Луканов ноложи мораториум върху плащанията на външния дълг ,как се радвахме и си викахве : супер , няма да им плащаме на тъпънарите .Резултата е че още си плащаме .
                              А кой ще се върне наесен...
                              Али баба и четиридесет разбойници ,БорисоФ .... или Снежанка....сиреч Плевналиев..или Баба ЯГА .. Яне Янев...
                              Признавам ти правота да искааш БорисоФ да се върне на власт ,но не ти признавам заплахите в постовете спрямо инакомислещите в темата...защото в момента инакомислещи може да сте вие.....
                              По тази логика ,ако утре има митинг на БСП на парламента вие ще ги биете ли като инакомислещи.... защо не бихте Атака ама те по големи биячи май...въпреки малкото участници...
                              Тава което е правилно за теб не е правилно за мен....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Няма как да гласувам за Иван Костов.Когато го разкарат от ръководството и листите с удоволствие ще отида.Нито за патката Надка или за класната и още двама трима от шайката
                                +1

вереме е да слязат от голямата сцена. нека си направят един съвет на ветеранитв в дясно, който обаче да няма управленски функции, а по-скоро почетни + да дава мнения неангажиращи.

да оставят Радан, Прошко, я защо не и Мартин (димитров) на преден план. Ако извадим едно поколение десни политици под 40 години - няма шанс за ДС кадри, комсомолски секретари и членове на БКП. Тези хора са били в училище, когато дойдоха 'промените'... за мен има надежда само ако се подмеин цялото поколение.

Ако остане Костов, ще иска и Класната, а после и Надето и един вагон дискредитирани стари муцуни...дясното няма да се състои.

поздрави
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X