IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javor Разгледай мнение
    Пак се спекулира с една нула.На протестите против правителството се отнема а тук се прибавя.Явно,че реалната стоиност на една нула може да е много голяма
    Нали не очакваме истината от червените боклуци, Тълкуват я както им е угодно, един път една нула отгоре един път отдолу.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
        Абе червените боклуци наистина ли мислят, че това са 50 000 човека

http://offnews.bg/index.php/225604/o...r-na-buzludzha
        Пак се спекулира с една нула.На протестите против правителството се отнема а тук се прибавя.Явно,че реалната стоиност на една нула може да е много голяма

Коментар

• Ама ние чистим бе!
          Синия дребен боклук го почистихме от парламента, а едрият псевдосин боклук сам се измете.

А вие може да виете като гладни псета покрай кебапчийница!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Аве, който ходи на Бузлуджа тука от форума - нали ви казах после да си почистите.

Няма бТВ-то да чисти след вас я.

В краен случай можехте да направите оборка на поляната и да набутате боклуците в летящата чиния, тя и без тва прилича на кенеф и кофа за боклук.

Коментар

• Чудя се къде ли се скриха червените след последните разкрития за измамите на кумирите им СерГЕЙ, Бат Сали, Местан § Со? Данеби да е започнал да им идва акъла!? А дано - ама честно казано - надали....както отговорила циганката преди сватбата на въпроса девствена ли е.
              Last edited by X_Y; 28.07.2013, 23:08. Причина: Не обиждайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Тук гледам още въртите кадрите със счупеното сстъкло..
                Преди час на биричкта бяха пуснали Канал 3 и коментара на водещия беше че от камък....най вероятно...
                Така че поне не се пресилвайте с манипулацииките
                ...
                Коментар на водещ на Канал 3 ли формира мнението ти
                Изобщо никой не би се изумил, ако се окаже, че е точно така, както се вижда на клипчето, все пак говорим за партия избивала интелигенцията на България без съд и присъда.Партия взривила църква убивайки мнооого хора.
                Партия с десетилетия практически опит по анонимки, компромати, сигнали менте и черен ПР.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Бойко е свършен. Той имаше шанс като никой досега да направи сериозни промени. Лустрация на всички бивши доносници на ДС, дори забрана на бсп(к). Щрше да е национален герой!
                  А той се осра - просто замени един приятелски кръг с друг.
                  А колко лесно беше - съсела и доганя в затвора, още няколко около тях, и толкоз!
                  А сега какво стана - същите които предизвикаха две национални катастрофи от 89 година насам са пак тук! И са си все същите! И те пак управляват!
                  Според мен оттук е много лесно да си ербап!!!С БКП/БСП борбата е доста тежка!!!Така им казах едно време на СДС-арите!!!Но те не повярваха!!!Смятаха ,че елементарният антикомунизъм ще свърши работа!!!Но не би!!!
                  А,и много е прав Каменчо!!!Иначе доста дълго ще се протакат нещата!!!По сценария на Наивния!!!

Коментар

• Журналистът от БНТ Камен Алипиев: Ще се радвам, ако падне неутронна бомба на Бузлуджа!
                    17:31 | 28.07.2013854243Автор: Лъчезар Лисицов, сн. Фейсбук Share
                    „Много ще се радвам, ако някой пусне една малка неутронка на Бузлуджа”. Този коментар на спортния журналист от БНТ Камен Алипиев във Фейсбук разбуни социалната мрежа. Под публикацията му има много противоречиви коментари. Някои подкрепят, а други се възмущават от думите на журналиста, зовящ за неутронна бомба срещу социалистите и техните привърженици.

От партийната телевизия на Волен Сидеров също обявиха негодуванието си и поискаха от шефката на БНТ Вяра Анкова да предприеме мерки срещу подчинения си.

От друга страна от т. нар. Антиправителствена информационна служба, подвизаваща се на сайта NOresharski.com, изразиха подкрепата си за Камен Алипиев.

„Личните профили в социалните мрежи са територия, в която всеки има право да изразява свободно мнението си. Ние не приемаме, че върху който и да е български гражданин може да се прилага натиск за промяна на собствените му възгледи, особено с организирана онлайн атака, както се случи в казуса с Камен Алипиев.

Тези прийоми бяха характерни за един строй, разчитащ на класово и интелектуално разделение. Всички ние, живеещите в 21-и век, би трябвало да сме наясно, че с развитието на технологиите всеки може да споделя възгледите си с подбрани по свое усмотрение съ-участници в разговора в качеството си на личност и на свободен гражданин”, се казва в изявлението на Антиправителствената информационна служба.

Самият Алипиев коментира в профила си: „Не съм очаквал, че един статус във фейсбук може да предизвика такава реакция! Не желая смъртта на никого, не си позволявам да обиждам никого и винаги съм бил толерантен към чуждите мнения. Пресиленият скандал, провокиран от публикацията ми, ме изненада, защото постовете ми досега никога не са предизвиквали подобна реакция! Благодаря на всички за добрите пожелания за мен и близките ми, те със сигурност въобще не бяха агресивни... Съжалявам за криворазбраното си чувство за хумор и се извинявам на всички, които са се почувствали обидени от днешния ми статус!”.

Отдолу обаче веднага се е появил контракоментар: „Алипиев, Алипиев, що трябваше на един физкултурник да се прави на ядрен физик, за да прокламира масово убийство на сънародници. Ама бил майтап, уви, ако това трябва да мине за дебелашки хумор, си сбъркал адреса и формата”.

Камен Алипиев често може да бъде видян на протестите срещу Пламен Орешарски. В момента обаче журналистът е на почивка по Южното Черноморие и явно е решил да компенсира отсъствието си с по-остри коментари срещу управляващите.

Тук гледам още въртите кадрите със счупеното сстъкло..
                    Преди час на биричкта бяха пуснали Канал 3 и коментара на водещия беше че от камък....най вероятно...
                    Така че поне не се пресилвайте с манипулацииките
                    ...

Коментар

• Нека запомним и се съобразяваме и за в бъдеще с факта, че загубата в 1913 и в 1918 година за българщината е по-малка от тая в 1944 година.

Мисълта е на Иван/Ванче/Михайлов.

Коментар

• Малко цигане към баща си:
                        - Тате, ние цигани ли сме?
                        - Да тате, цигани сме.
                        - А мама и тя ли е циганка?
                        - Да всички сме цигани на 100%.
                        - Значи ще ходим на Бузлуджа да ядем кебапчета и да се черпите с бира?
                        - Е чак такива цигани не сме, моето момче.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Потрошеният автобус - поредната лъжа на комунистите. Прозорците се чупят и се избиват отвътре навън. Първият ясно се вижда как се чупи с полицейски щит!!! ‪#‎ДАНСwithme‬

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=tAjD7ow7bPQ
                          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                            ще бъде образувано досъдебно
                            производство с/у неизвестен извършител
                            Да, и ще се окаже, че доказателствения материал е негодно иззет поради което няма юридическа стойност

Коментар

• ще бъде образувано досъдебно
                              производство с/у неизвестен извършител
                              Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                              Как смяташ дали прокуратурата ще се задейства

Бсп правят издънка, след издънка, след издънка, само форумните тролове не ги виждат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                А колко лесно беше - съсела и доганя в затвора, още няколко около тях, и толкоз!
                                Е как да стане това с червената съдебна система.
                                Ми те комунягите се бетонираха в съдебната система още с конституцията, като написаха там несменяемост на магистратите.
                                Don't work hard, work smart!

Коментар

Working...
                                X