If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това правителство е идеално до зимата.
Не могат да кривнат и 5 метра, щото сме 50к по улиците.
Не че съм оптимист че ще свършат комунистите нещо смислено, но с глупостите поприключиха. Комунист пуска кокала само когато е мъртъв така че ще почакаме да хвърлят топа, пусто 20г чакаме и те все са живи.
Отделно трябва време за да се оформи някакво дясно което да влезе в парламента с едни поне 10% че да са и някакъв фактор.
Айде на протест - вече се позахлади
не ги знам какво правят но разбрах,че да имаш мнение различно от това на тълпата е недопустимо
ако мен ме бяха натирили така защото съм там със 5-6 човека.забелязваш ли че се натирва (малцинството)
след 2 часа щях да съм на същото място с 200 човека (момченца) но аз съм си селянин с други разбирания а и не става въпрос за пари.вие Софетата явно сте по културни от колкото мисля.
Не не забелязвам, защото не е това. Проста са провокатори и чрез действията си, правейки се на малтретирано малцинство, се опитват да профанизират тези, които отстояват позициите си и със сигурност не са тълпа. Има опити в посока да превърнат сбраното множество в тълпа, но провокаторите, като тези въпросни мъже, биват отстранявани.
може и да си права.по тв-то изглеждаха ,обикновенни хора
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
не ги знам какво правят но разбрах,че да имаш мнение различно от това на тълпата е недопустимо
ако мен ме бяха натирили така защото съм там със 5-6 човека.забелязваш ли че се натирва (малцинството)
след 2 часа щях да съм на същото място с 200 човека (момченца) но аз съм си селянин с други разбирания а и не става въпрос за пари.вие Софетата явно сте по културни от колкото мисля.
Не не забелязвам, защото не е това. Проста са провокатори и чрез действията си, правейки се на малтретирано малцинство, се опитват да профанизират тези, които отстояват позициите си и със сигурност не са тълпа. Има опити в посока да превърнат сбраното множество в тълпа, но провокаторите, като тези въпросни мъже, биват отстранявани.
Да това за руснаците е много неприятно и гледах филми по Хистори, но пак там имаше и за това как германците систематично са избивали ццели селища- и са дали много повече мирни жертви..Воината само на филмите е интересна, а иначе е гадна и отвратителна
Какво правят при тези, които викат червени боклуци? Искат да убедят (предполагам) викащите, че тези- в правителството, не са боклуци?
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Бертрам, Орешарски не е прост, но последна грижа му е държавата. Не помните ли, при тройната коалиция, по какви причини напусна заместникът му Кадиев, който също не е цвете за мирисане?! Имаше там една история с "пещерняците".
някакви мъже пред НДК щяха да оберат шамарите
не можело да защитават ореха и не можело да искат нов избирателен закон.
имат право да викат ,червени боклуци и оставка,тц,тц,тц иначе марш.
Какво правят при тези, които викат червени боклуци? Искат да убедят (предполагам) викащите, че тези- в правителството, не са боклуци?
няма начин.герберите си искат, боко премиер
президента слуша,бойко.то е ясно.но номера с офшорките, без доказателства беше ,чобанско изпълнение на управляващите
п.п нокер,никога не си имал мнение.намерил си на кого да правиш забележки.
Абсолютно автентични са документите, ще видиш. Офшорлиев хитро се измъкна като каза, че от първия ден откакто бил президент, сметките му били публични. Но нито дума за сметките от 1999 и 2000г. А той е президент от 2011г. да не забравяме!
ПЕС: Алтернативата на Станишев са Борисов, Орбан и Берлускони
На моето правителство се паднаха най-трудните 100 дни, каза премиерът Орешарски
“Алтернативата на Сергей Станишев са хора като Бойко Борисов, Виктор Орбан и Силвио Берлускони, трябва да го разберете. В много страни вече го разбраха. Нека не се връщаме към Борисов, да не се връщаме към философията на Борисов и Берлускони”. Това заяви председателят на ПГ на ПЕС в Европарламента Ханес Свобода при откриването на конференцията на ПЕС, която днес се провежда в НДК.
“Сергей Станишев във всички изминали години е доказвал, че се бори за бъдещето. Той направи всичко възможно, за да може партията му да скъса с миналото и да се модернизира”, каза Свобода.
Председателят на Партията на европейските социалист-жени Зита Гурмай призова протестиращите срещу кабинета „Орешарски” да проявят малко търпение. „Проявете малко търпение. Току-що се одобри програмата на правителството. Сигурна съм, че премиерът е готов да ви чуе. Искате да смените правителството, но е по-добре да проявите малко търпение преди това”.
Водиш държавата и ПЕС в изключително труден момент. Невинаги се срещат лидери, които да са толкова силни, че да могат публично да признаят, че са направили грешка. Това каза председателят на Европейския парламент Мартин Шулц на заседанието на Съвета на Партията на европейските социалисти (ПЕС), обръщайки се към председателя на ПЕС Сергей Станишев, предаде Агенция „Фокус”. „Това показва, че ти не си тесногръд човек, който е убеден, че всичко, което прави, е правилно. Ти си мислещ човек, и ти си човек, и ти правиш грешки, и си признаваш. Това е разликата между нас и десните партии”, посочи Шулц.
„Трябва да опишем състоянието на Европейския съюз. Той е под заплаха. Искаме да променим ЕС, не искаме да го поддържаме във вида, в който е в момента. Ние заедно сме много по-силни, отколкото всяка държава поотделно”, каза още Мартин Шулц.
"На моето правителство се падна случаят да има най-трудните 100 дни в сравнение с всички последни български правителства", каза министър-председателят Пламен Орешарски. „То беше избрано много трудно, и още от първите дни му се иска оставка. Иска се и сега. Въпреки това, ние се фокусирахме още в деня на избирането на правителството върху няколко важни неотложни групи мерки. На първо място засилихме някои социални програми с най-голяма чувствително на обществото, обърнахме внимание на младежката безработица и разработваме специални програми. Вторите мерки засягат подобряване на бизнес климата и намаляване на административни тежести. Предвиждаме демократизиране на цялостния процес. Надяваме се за първите 100 дни някои от тези мерки да бъдат изпълнени, а по други да постигнем съществен прогрес, така че ходът на целия процес от мерки да бъде допълван с оглед на изключително сложната икономическа, социална и политическа обстановка в нашата държавата”, посочи Пламен Орешарски.
"Правителството ще трябва ежедневно да доказва, че работим и изпълняваме това, което обещахме – да върнем България на хората. . Знаем каква е нашата отговорност пред нашите другари от европейското семейство. Трябва да започнем да вършим изключително важна задача 11 месеца преди европейските избори. В рамките на бюджетната рамка, трябва да защитим своята кауза и да покажем, че можем да защитим младите хора”, заяви лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев.
„Казахме, че ще работим съвместно, в диалог с всички, за възстановяване на индустрията в България. Няма да сведем глава пред тези, които унищожиха бизнеса и доведоха хората до такова отчаяние, че да се самозапалят”, каза Сергей Станишев.
АЗ ПЪК СИ ИСКАМ ЦУЦИ, БУЦИ, ИСКРЕТО, ПАШАТА И КАРАТИСТА
някакви мъже пред НДК щяха да оберат шамарите
не можело да защитават ореха и не можело да искат нов избирателен закон.
имат право да викат ,червени боклуци и оставка,тц,тц,тц иначе марш.
Коментар