IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
    И ОТНОВО ЧЕРВЕНОТО АКТИВНО
    МЕРОПРИЯТИЕ: "ТУР ЗА ОВАЦИИ" Е РАЗКРИТО!!!

http://www.youtube.com/watch?v=tAjD7ow7bPQ

Как смяташ дали прокуратурата ще се задейства

Бсп правят издънка, след издънка, след издънка, само форумните тролове не ги виждат.

Коментар

• Абе червените боклуци наистина ли мислят, че това са 50 000 човека

http://offnews.bg/index.php/225604/o...r-na-buzludzha

Коментар

• И ОТНОВО ЧЕРВЕНОТО АКТИВНО
        МЕРОПРИЯТИЕ: "ТУР ЗА ОВАЦИИ" Е РАЗКРИТО!!!

http://www.youtube.com/watch?v=tAjD7ow7bPQ

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
            Това за престъпните приятелски кръгове е ясно, но чудно е, ако е имал за задача да вкара гея и бея в затвора, защо не се присъедини към АТАКА за велико народно събрание и промени в конституцията които да дадат зелена светлина за тотална смяна на правосъдната система? Дори клоуна-паж Яне предлагаше това, за което го уважавах. Борисов е късоглед и липсата на достатъчен умствен багаж винаги ще му даде присъда, въпреки невероятната му интуиция по-силна от на жена!
            Едва ло е имал такава задача. Ако имаше, щеше да го направи. По-скоро са му казали да не рови много, и той така и направи - замълча за кредита на пиб, шума около съсела и масларката утихна, и всичко се върна в познатия вид, но с други играчи.
            А имаше картбланш да ги разчисти. Много ме е яд.
            ....
            И сега ще ви се подиграват монтита и гиговци, и ще са си прави.

Коментар

• дОКАТО СИ ЧЕШЕТЕ езиците,
              кремълските подлоги действат, усилено
              с експресни темпове...Миков-Сърбия,
              Вагинин-Македония Националните предатели създават
              новото руско влияние на Балканите, загърбвайки
              интересите на България и Българския Народ
              Оста /Зиг-загът/ на злото е в процес на формиране
              http://dnes.dir.bg/news/makedonia-pl...-14569255?nt=9

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Бойко е свършен. Той имаше шанс като никой досега да направи сериозни промени. Лустрация на всички бивши доносници на ДС, дори забрана на бсп(к). Щрше да е национален герой!
                А той се осра - просто замени един приятелски кръг с друг.
                А колко лесно беше - съсела и доганя в затвора, още няколко около тях, и толкоз!
                А сега какво стана - същите които предизвикаха две национални катастрофи от 89 година насам са пак тук! И са си все същите! И те пак управляват!
                Това за престъпните приятелски кръгове е ясно, но чудно е, ако е имал за задача да вкара гея и бея в затвора, защо не се присъедини към АТАКА за велико народно събрание и промени в конституцията които да дадат зелена светлина за тотална смяна на правосъдната система? Дори клоуна-паж Яне предлагаше това, за което го уважавах. Борисов е късоглед и липсата на достатъчен умствен багаж винаги ще му даде присъда, въпреки невероятната му интуиция по-силна от на жена!

Коментар

• Емил Димитров: Цветанов е натискал бизнесмени да прехвърлят дялове от фирми
                  - Фидосова смята да ръководи ГЕРБ от 17-ия етаж
                  Публикувано: 28 юли 2013, 17:16 | Обновено: 28 юли 2013, 17:16
                  Разпечатай
                  прочитания: 6982 | коментари: 41
                  София, България
                  Емил Димитров

Още по темата
                  Емил Димитров: След Фидосова да си тръгне и другият скачен съд - Цветанов
                  Емил Димитров: След Фидосова да си тръгне и другият скачен съд - Цветанов
                  35 5171

Емил Димитров: Борисов ми показа свой SMS до Фидосова и Цветанов - "Защо правите тези простотии!"
                  17 17270

Цветан Цветанов е натискал бизнесмени да прехвърлят дялове от фирми. Не става въпрос за купуване, а за прехвърляне. Цветанов е бил в основата на това. Аз съм го чул от потърпевши. Може скоро бизнесмени да се разприказват. Това обяви бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров в предаването на Карбовски по TV7. "Не правим ГЕРБ 2. Това го казвам ясно. Хората, които се махнахме, казахме нещата на глас, защото преди това не ни чуваха. ГЕРБ е лидерска партия и никой не оспорва позицията на Борисов, но той просто се предовери", обясни Димитров.

Бившият депутат разкри още, че с Борисов е започнал да говори за политика по време на местните избори. "Номинациите вървяха от структурите нагоре и нещата бяха нормални. ГЕРБ бе добра идея, която се опорочи от властта. Цветанов и Фидосова отстраняваха не инакомислещите, а тези, които си отстояваха позицията. Използваше се медийно влияние. При мен нещата не почнаха от Цветанов и Фидосова, а от самото начало на мандата, когато скочих на Трайчо Трайков и Симеон Дянков. Преди да вляза в политиката няма човек, който да ме познава, и да ми каже прякора. Никога не съм имал. После обаче стана така, че при Борисов се носеха вестниците и се казваше: "Виж този как оцапа партията!" Ако се питате кой носеше вестниците, това бе Цветанов.
                  Всичко се вършеше подмолно, за да се овладее партията. И сега стана така, че Борисов не е на власт заради Цветанов", добави Димитров.

В последните дни бившият депутат е чул, че Фидосова се кани да управлява ГЕРБ от 17-ия етаж на административната сграда на НДК, където е централата на партията.

"Вижте, няма прецакване или скарване, когато някой реши да се махне. Просто съм част от инакомислещите. Това е в основата. Ако в действията ми имаше далавера, защо Цветанов една година бе пратил ГДБОП да ми върви по дирите. Година по-рано казах, че напускам, защото Цветанов ръководеше всичко, а Фидосова изпълняваше мокрите поръчки за оклеветяване и очерняне на вътрешни и външни хора", сподели той.

Димитров сподели още, че според него Бойко Борисов със сигурност е знаел кой ръководи Комисията за конфликт на интереси. "Борисов знаеше кой кадрува, но не знам дали е знаел какво става. Може би не е знаел конкретно за моя случай. Когато се удари Емил Димитров, аз му се обадих иронично. Той ме покани на среща и се видяхме. На тази среща ми показа смс-ите към Цветанов и Фидосава, а те гласяха: "Защо правите тези простотии!", сподели още той.

Димитров призна, че се е возил с "Авиоотряд 28" и сигурно името му го има в списъците. "Пътувал съм по официални визити за откриване на обекти, на които са присъствали депутати и министри. Тук е редно да направя едно уточнение, защото много се говори за полета на "Бистришките тигри". Трябва да се знае, че полетът е заплатен изцяло от тима на Чавдар Етрополе. Става въпрос за над 20 000 евро", разкри още Димитров.

Той откровено призна, че е подслушван непрекъснато през последната година и половина. "Усещах го, не че го знаех. Казвал съм на Цветанов, че номерът ми е на физическо лице, а не на фирма. Подслушването на депутат е почти невъзможно, но подслушването беше тотално", завърши Димитров./БЛИЦ

ЦУЦИЛАН Е МУТРИЛАН

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    Да видим каква политика прави в момента БорисОФ. Той иска предсрочни избори веднага два месеца след предсрочни избори. ЗАЩО? Защото знае, че всеки ден, буквално всеки ден извън властта топи рейтинга на ГЕРБ. Вчеращният писък на совата показа, че ГЕРБ вече изостават от КБ , ако изборите бяха днес. Та БорисОФ знае, че след един месец още ще изостане драматично и няма да може да играе водеща роля в коалицията с реформаторския блок. В такава удобна коалиция той се надява , че народа ще му даде още един мандат. Само, че аз си мисля, че народа няма да му даде да управлява повече.
                    Бойко е свършен. Той имаше шанс като никой досега да направи сериозни промени. Лустрация на всички бивши доносници на ДС, дори забрана на бсп(к). Щрше да е национален герой!
                    А той се осра - просто замени един приятелски кръг с друг.
                    А колко лесно беше - съсела и доганя в затвора, още няколко около тях, и толкоз!
                    А сега какво стана - същите които предизвикаха две национални катастрофи от 89 година насам са пак тук! И са си все същите! И те пак управляват!

Коментар

• "Моралната революция - революцията во ума, сърцето и душата на един робски народ - е най-великата задача."
                      Гоце Делчев
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Аз мисля,че само БорисоФ се опитва да прави политика!!!
                        Другите всичките са като магарета на мост!!!
                        Да видим каква политика прави в момента БорисОФ. Той иска предсрочни избори веднага два месеца след предсрочни избори. ЗАЩО? Защото знае, че всеки ден, буквално всеки ден извън властта топи рейтинга на ГЕРБ. Вчеращният писък на совата показа, че ГЕРБ вече изостават от КБ , ако изборите бяха днес. Та БорисОФ знае, че след един месец още ще изостане драматично и няма да може да играе водеща роля в коалицията с реформаторския блок. В такава удобна коалиция той се надява , че народа ще му даде още един мандат. Само, че аз си мисля, че народа няма да му даде да управлява повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Спор за истината не се води с рационални аргументи бре Монти. Равновесие е прав. Той много добре знае, че ако тръгне да проверява твоята истина, с рационални аргументи, които са следствия от същата твоя истина, не може да докаже нищо друго освен свещената правота на твоята истина.

Опитите ти да наложиш на опонентите си спор за истината с рационални аргументи, явяващи се логически следствия от твоята истина, математиците ги наричат порочен кръг, а хуманитарите - фанатизъм или фундаментализъм.
                          Мечо биков, така ми харесваш! Не само с десетина думи

Коментар

• Фидосова се хвали: Пак си управлявам

Официално ГЕРБ се отърва от Фидосова, но всичко това е проформа. Тя всеки ден си се качва на 17-ия етаж в централата и продължава да управлява,

каза по ТВ7 в "Предаването на Карбовски" Емил Димитров. Това са нейни думи по слухове, все пак направи уговорката, че не го твърди с категоричност бившият депутат от ГЕРБ.Според него обаче напълно е възможно това да е истина.

http://www.bnews.bg/article-82426

Коментар

• Чудя се това дали са 50 000 човека или доста по малко

https://www.youtube.com/watch?v=EiaMQRR8Ubc

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Точно така....
                                Моята истина е затова истина ,защото мога да я защитя и по голямата част от хората да се съгласят с мен....
                                Ако не мога да я защитя ,ще се преместя в съседната тема и ще си пиша за Енерго ПРО ...
                                Но Равновесие , който защищаваше истината по моя начин и с подобни доводи ,защо сега не иска и не може ... какво е станало...аз очаквам да ме обори с негови доводи и анализи в сегашната обстановка.....
                                Това означава ли че Предишния равновесие е нерационален или сегашния ...

За него има два начина за развитие ... ..
                                Да се скрие или да почне да обижда ..
                                1. Равновесие никога, поне откакто аз чета форума, не е имал фанатични изказвания, въпреки, че формално се е определял, че вярва в съществуването на абсолютна истина.
                                2. А цитирай да видим негов пост, в който той обижда опонентите си. Щото аз не си спомням.
                                3. Ако под рационален, разбираш глупав човек с робско съзнание, коментарите му не разкриват да е такъв човек.
                                4. Коментарите му винаги са били логически издържани според принципите на математическата логика, която е общоприета при водене на спор. И преди и сега. Няма разлика. Цитирай поне един негов пост, от който да се подразбира, че той не разбира, кога логическата верига е редно да се следва и кога да се нарушава. Напротив, това е един от малкото хора във форума, които разбират това.
                                5. Не харесвам това, че защитава властничеството, но това не ми пречи, да се уча на последователно излагане на мненията си и на другите похвати от реториката, четейки внимателно мненията му.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X