IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    woooowwwwwww
    Kakви са твоите очаквания за следващия Парламент за след месец??

Очаквам обоснован отговор, свързан с желанията за среда - без социални искания
    То....това, май, само при комунизма го има, но ....наистина ми е интересен отговора ти - максимално реалистичен
    Аз мога да ти кажа моите очаквания.

1. Очаквам следващия парламент да е притеснен.
    2. Ако не е достатъчно притеснен, очаквам по следващия да е по притеснен.
    3. Ако и той не е достатъчно притеснен, очаквам по по следващия да е достатъчно притеснен.
    .................................................. ..............
    n. Докато накрая или влязат свестни хора вътре, или станем Исландия на Балканите.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Най интересното ,че тези който протестират заради моралните устой на управляващите ни засипват с обиди , камъни ,разрушения , заплахи, простотии ,лъжи ,манипулации и циркаджиилъци , само да стане тяхното...
      Немам нерви.... от това и от тези...
      хахахаааа,

Монти, учи се от тях!
      сега очаквам Равновесие да цитира Сун Дзъ, който има класически "закон" за ситуацията

Засипаха ни със СОФИСТИКА

Коментар

val/she,
        жена си и не ми е в характера да пиша агресивно..
        Затова не съм те контрирал от уважение към теб и към твоя пол.... а и в къщи съм с четири жени....обучен!
        Само да те питам..
        Ти си реформаторка ,нали ..
        Как се виждаш до зелените ,Кунева и до Турците на оня...ти си го знаеш...
        Учим се от вас. Целта оправдава средствата. Нали, Съни.

п.п. Не съм съгласна с тази коалиция. Особено- с "червената кукувица", но аз съм само един прост симпатизант.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Смешко ти си на страната на опропастилите и окралите България.Омръзна ми да слушам колко лоши били панелките и комунистическите заводи.Ма седесарите ги откраднахте и унищожихте а панелките не връщате а искате по 60-80000 евро за тях.Вие сте патологично некадърни и бездарни.За 23г нищо не можахте да построите.Вижте си лидерите какви посерковци и бездарници са.За къде сте тръгнали с Тиквуня Надка Миглена и Малтинчо.Смешковци и посерковци
          Браво на теб! След толкова години ти лъсна червения задник. То Гиговчо е по-честен от теб в привързаността си към комунистите. А ти се криеше под измисления образ на прогресивния селянин. И какво бе, пиле земеделско, нали на теб ти се отдаваше всичко - имаше си нивки, овчици, козлета, доматки, краставички, ракийка и винце. Нали беше доволен от живота. За какво вдигаш толкова шум. Нали си на власт със Станишев, Доган и Сидеров? Какво те тревожи? Тревожи те, че за 23 години крадоха само седесарите и Борисов ли? Че вие, т.е. червените и ДПС не успяха да се доредят ли? Ти нещо не си в ред. Ясно ми е, че днес си бил на нивата с Белчо и Сивушка без шапка и слънцето малко те е нагряло. Но ще се оправиш миличък. Намини след като прибереш реколтата към жълтите павета и кажи открито това, което бълваш днес на протестиращите. А може и да им хвърлиш един кютек, или каквото там си приготвил за тях. Ех, нещастни бате Пешо, защо не загина на Бузлуджа?

Коментар

Това е от статия от в. Дневник...
            Любимия на всички от кръга Плевналиев и протестиращи реститути в момента..

В блога си Димитър Димитров показва как според него на същите кадри се вижда, че нещо лети към стъклото и го чупи и след това, стъклото се сваля. "...хвърлени камъни и предмети от страна на тълпата имаше не един и това не може да се отрече от никой, който беше на протеста онази нощ. Призивът ми към всички хора, протестиращи или не, е да сме малко по-внимателни на какво вярваме, да проверяваме внимателно информацията и да не се поддаваме толкова лесно на спекулации, било то в полза на протеста или не", пише той.

За Чубака ...той е автора на тази манипулация....
            Що се хабиш? Ами тези сини талибани, които ни заливат с помията си са отречени от народа. Той им би дузпата на последните избори! Точно заради талибанщината. За съжаление сред талибаните се нареди и един, който до скоро уважавах. Един който се пише демократ, но подкрепя желанието на "демократа" Камен Алипиев, който мечтае с ядрена бомба да избие всички привърженици на БСП на Бузлуджа, където може да са баща му и майка му. Или чичовците му. Попитай го доскоро равновесния дали одобрява избиването с неутронна бомба на политическите противници? Одобрява, щом и антиправителствената агенция, чиито мантри повтаря е на страна та Алипиев.
            Те "демократите" одобряват всякакви безчинства, стига да са направени от техните хора. Нали един американски президент беше казал за един диктатор, че е кучи син, но "техен" кучи син.
            По същия начин тези "демократи" подкрепят и онзи сирийски "бунтовник", който ядеше сърцето на убит войник, защото канибалът е техен човек.

Така че не се хаби.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Бах мааа му, докато нарежа зарзават за един миш-маш и темата избяга

Коментар

• Правителството има мисия за изграждането на приятелски капитализъм

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ima_misiia_za/

Действията на правителството не са "гафове", не са случайни грешки на неопитни експерти или политици в прощъпалник. Това, което виждаме, е мисия. Тя се състои в изграждането на приятелски капитализъм за интересите на руски държавни компании и техните помощници в България. Това коментира в интервю за Антиправителствена информационна служба (www.noresharski.com) председателят на управителния съвет на Института за пазарна икономика Красен Станчев.

Според него "за целта средствата на регулирането и обществените поръчки не са достатъчни. Разликата от предишни управления е, че трябва да се мине към заграбване. Трябва да се използват силовите структури, да се назначават кадесари на ключови длъжности, да се води политика, която кара чуждестранните инвеститори да изчакват или заобикалят страната, докато тук – вследствие на неразумното управление – активите поевтиняват, народът обеднява, управлението затъва в непрозрачност и популизъм. Парламентът и класическите демократични процедури са просто мизансцен."

Икономистът определя като "икономически фалшиви" аргументите на премиера за възобновяване на проекта за АЕЦ "Белене".

"Това е решение да се спестят 2.4 милиарда лева, но да се загубят 10 милиарда евро, като 6 от тях бъдат платени на РОСАТОМ. При това първото число е максималното, второто минималното", аргументира се Станчев. Той определя АЕЦ "Белене" като "нещо като вечен двигател за изпомпване на средства на данъкоплатците, не само на българските". Това според икономиста обяснява неговата жизненост.

Според Станчев "рестартирането на "Белене" би означавало, че в България е въведен аналогичен на руския приятелски капитализъм и начин на управление на икономиката и обществото".

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Кои ние че не разбрах
                  Управленските кадри+местните ченгета.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Монти, доколкото схващам, според теб можем да протестираме единствено и само за детски надбавки, енергийни помощи, субсидии за тютюн и т.н., но не и да изискваме среда, в която социалните искания ще бъдат безпредметни.
                    val/she,
                    жена си и не ми е в характера да пиша агресивно..
                    Затова не съм те контрирал от уважение към теб и към твоя пол.... а и в къщи съм с четири жени....обучен!
                    Само да те питам..
                    Ти си реформаторка ,нали ..
                    Как се виждаш до зелените ,Кунева и до Турците на оня...ти си го знаеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Тъй де?

Но аз не виждам Ти и "протестиращите" какви ПРАВА Искате?

Очакваш да си изтърва нервите ли ???

Пак повтарям:

1. Нов изборен закон
                      2. Ефективен граждански контрол на управлението
                      3. Прозрачност.
                      4. Ко не ти е ясно

И спри да триеш онази част от поста ми в която е прекия отговор на въпроса, който задаваш. С Марандьофщини нищо няма да постигнеш. Свикнал съм веке.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Преброих 3872 души на тази снимка. Това са 55-те хиляди на Станишев. Май е хапнал псилоцибе от някоя поляна по пътеката към Бузлуджа.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Aдеееееееееееее и Буцилан влезе у правио път.

Има време, когато има кворум, депутатите, които имат семейства, деца, да отидат да починат. Проявявам разбиране към това, че трябва да ги заведат седмица или две на почивка. Но тези, които нямаме ангажименти, можем да направим така, че да сме тук и да поддържаме кворума и да минат важните закони.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от агенция "Фокус", коментира пред журналисти подготвяната ваканция на парламента. В изказване след среща с лидерите на синдикатите КНСБ и "Подкрепа" той заяви, че депутатите от ГЕРБ са готови през август да работят по "важните теми".

Когато ми трябва енергиен експерт, всичките депутати ще бъдат тука, ще си дойдат. Направих магистрала до морето, три часа и са тука, следобед ще се върнат за плажа, продължи Борисов.

Депутатите от ГЕРБ не участваха в работата на парламента повече от месец, но през миналата седмица се включваха в заседанията на всички комисии за обсъжданията на актуализацията на бюджета.

На въпрос дали ГЕРБ готви вот на недоверие към правителството днес Борисов отговори: "Не искам да ми се разводнява разговорът с теми, които не са на дневен ред. Ние можем и сигурно ще вкараме вот на недоверие и няма да мине с това мнозинство. Ако е само като политическа маневра, можем да го направим."

Бившият премиер коментира и отсъствието на лидера на "Атака" Волен Сидеров от пленарните заседания в последната седмица: "Тройната коалиция го прибра, защото започва да им създава големи проблеми в Европа. Прибраха си го малко да си почине. Сега пускат женския му батальон, да поддържа огъня. Белята, която направи на Станишев и Местан, е толкова голяма в Европа, че… това е причината."

На въпрос дали сега се подслушва по-малко, отколкото преди година-две, Борисов отговори: "Ако чакате за МВР, ДАНС, въобще за службите да кажа лоша дума, няма да го чуете от мен. Имам колегиално отношение."

Коментар

Бате Пешо, вие си ги окрадахте и си мълчахте докато гледате, че по- окумуш колегите ви правят първи стъпки в капитализма от пост комунистически тип.
                            Кои ние че не разбрах

Коментар

Монти, доколкото схващам, според теб можем да протестираме единствено и само за детски надбавки, енергийни помощи, субсидии за тютюн и т.н., но не и да изискваме среда, в която социалните искания ще бъдат безпредметни.
                              woooowwwwwww
                              Kakви са твоите очаквания за следващия Парламент за след месец??

Очаквам обоснован отговор, свързан с желанията за среда - без социални искания
                              То....това, май, само при комунизма го има, но ....наистина ми е интересен отговора ти - максимално реалистичен
                              Last edited by съни(тя); 29.07.2013, 19:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Мисля че във всичките си мнения съм застъпвал само една единствена теза. Аз съм за демократично, кадърно управление.

Като видя че някое управление не отговаря на някое от двете условия, то моята позиция е съвсем ясна. Искам да се маха.

В момента не смятам че това управление е демократично. Орешарски е определено силно натискан от Станишев и Доган да управлява според желанията на някакви тъмни хора на сянка. Това не е демокрация. Това е очевидна олигархия. Съвсем естествено е да се насочвам срещу Станишев. От Орешарски реално нищо не зависи, а Доган - за какво човек изобщо да се мори да пише срещу него, там не очаквам никакво развитие.
                                Би ли разяснил какво е това кадърно и демократично управление????!!!!Само дълбоко приказки и шменти капели.Няма ли да схванеш че такова управление дето всички го харесват има само в сънищата ти.Събуди се и влез в реалността.И проумей че управлението е баланса на интереси.

Коментар

Working...
                                X