IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Е как да няма. Ти лозунгите на протестиращите чете ли ги. Пресконференциите гледа ли ги. Има искания, и те са точно за прозрачност и граждански контрол. Също и за промяна на изборния закон.

Докато не се промени изборния закон, протестите просто няма да спрат. Независимо колко време ще мине и колко правителства и от какви бои ще се сменят междувременно. Че това покупателната способност на населението да е десет пъти по малка от средната за Европа. Че то това е срамно бре. Ние ако сме роби, децата ни не могат да живеят с този срам. А вече порастнаха. И ще ги бутнат комунистите. Няма прошка. Няма втори шанс. 69 години малък шанс ли бяха. Колкото ограбиха, ограбиха. Лъвът скъса синджиря !!!
    mechobikov,
    Ти верно си паднал от небето...
    Исканията на протестиращите са само едно....ОСТАВКА ВЕДНАГА!
    Мая Манолово търси специалисти за промяна на ИК .. 14 организации на Соросоидите и казват Оставка...
    Кръга капитал на Равновесие търси служебно правителство а десните искат да бъдат преставени...
    Даже и дълга е плюс за повишаване на жизнение стандарт..
    А ти подкрепяш тези който не искат да бъдат повишен жизнения стандарт на бедните и да тръгне икономиката...
    Слез на Земята...
    Пиша го пак...
    Левите правят Революции а десните правят преврати...!
    За мен ти си превратаджия....
    Лека !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Лъснала ти е празната глава.От живота съм доволен.На власт не съм.Но не искам лумпени пияници наркомани и реститутки да ми определят управлението.За това си има избори и правила.не обичам рекета.
      Подкрепям
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Що се хабиш? Ами тези сини талибани, които ни заливат с помията си са отречени от народа. Той им би дузпата на последните избори! Точно заради талибанщината. За съжаление сред талибаните се нареди и един, който до скоро уважавах. Един който се пише демократ, но подкрепя желанието на "демократа" Камен Алипиев, който мечтае с ядрена бомба да избие всички привърженици на БСП на Бузлуджа, където може да са баща му и майка му. Или чичовците му. Попитай го доскоро равновесния дали одобрява избиването с неутронна бомба на политическите противници? Одобрява, щом и антиправителствената агенция, чиито мантри повтаря е на страна та Алипиев.
        Те "демократите" одобряват всякакви безчинства, стига да са направени от техните хора. Нали един американски президент беше казал за един диктатор, че е кучи син, но "техен" кучи син.
        По същия начин тези "демократи" подкрепят и онзи сирийски "бунтовник", който ядеше сърцето на убит войник, защото канибалът е техен човек.

Така че не се хаби.
        Много вярно
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Много грубо.
          Посочи ми западно-европейска страна, в която липсват подобни защити.
          В една Холандия, която не се слави със силна социална политика, имаш ли идея какви политики има в тази сфера?
          Защити- Да, но не и 3/4 от населението да има "необходимост" от защита.

Коментар

мисля да изчезвам, преди да ми опекал тиквата
            предпочитам си я цяла

Хубава ви вечер!
            Ти пък къде се слагаш

Чай ся. Нали уж твърдеше, че не си от тях ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

....оставям основното....и никога извън контекста на цялото

КЪДЕ са тези Искания днес???
              Днешните протестиращи НЕ ГИ ВЪЛНУВАТ и няма подобни искания за работа на Парламента и приемане на Исканията им!!!

п.п....това с изпускането на нервите не го разбрах
              Какво ще стане, ако ги изпуснеш?

Исканията са на лозунгите на протестиращите. На пресконференциите, които дават ги заявяват.

1. Прозрачност
              2. Ефективен граждански контрол
              3. Нов изборен закон.
              tnm

Коментар

Скива ли как им напуках кухите червени тикви
                мисля да изчезвам, преди да ми опекал тиквата
                предпочитам си я цяла

Хубава ви вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                  Браво на теб! След толкова години ти лъсна червения задник. То Гиговчо е по-честен от теб в привързаността си към комунистите. А ти се криеше под измисления образ на прогресивния селянин. И какво бе, пиле земеделско, нали на теб ти се отдаваше всичко - имаше си нивки, овчици, козлета, доматки, краставички, ракийка и винце. Нали беше доволен от живота. За какво вдигаш толкова шум. Нали си на власт със Станишев, Доган и Сидеров? Какво те тревожи? Тревожи те, че за 23 години крадоха само седесарите и Борисов ли? Че вие, т.е. червените и ДПС не успяха да се доредят ли? Ти нещо не си в ред. Ясно ми е, че днес си бил на нивата с Белчо и Сивушка без шапка и слънцето малко те е нагряло. Но ще се оправиш миличък. Намини след като прибереш реколтата към жълтите павета и кажи открито това, което бълваш днес на протестиращите. А може и да им хвърлиш един кютек, или каквото там си приготвил за тях. Ех, нещастни бате Пешо, защо не загина на Бузлуджа?
                  Лъснала ти е празната глава.От живота съм доволен.На власт не съм.Но не искам лумпени пияници наркомани и реститутки да ми определят управлението.За това си има избори и правила.не обичам рекета.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Ясно трябва да се каже, че комунизмът умря и хората са сами за себе си отговорни. Искаш деца- планираш, а не чакаш овации, че си свършил част от биологичната роля.
                    Социалните искания се инсипрират от напразното дрънкане на леви кухарки Това е сравнително нов елемент и струва скъпо- икономист си и трябва да знаеш къде се прехвърля като дълг.
                    А що се отнася до новия парламент- не съм оптимист. Аз никога не съм считала норода за мъдър или каквото там още му приписват.
                    Много грубо.
                    Посочи ми западно-европейска страна, в която липсват подобни защити.
                    В една Холандия, която не се слави със силна социална политика, имаш ли идея какви политики има в тази сфера?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Честен отговор и затова не си на мерника ми...
                      Избираш по малкото зло за теб и аз така ... действам..
                      Само че по малкото зло е различно за различните хора...
                      Някои предпочитаме да търсим доброто. Само че доброто не се търси аналитично и рационално. Аналитичните и рационални пътища водят винаги до най малкото зло. Те затова им викат и аналитични и разционални пътища.

Ако имаш здрави гащи да търсиш доброто фащаш тоягата. Доброто не се дава. Доброто се взема. Дава се само най малкото зло.
                      tnm

Коментар

Очакваш да си изтърва нервите ли ???

Пак повтарям:

1. Нов изборен закон
                        2. Ефективен граждански контрол на управлението
                        3. Прозрачност.
                        4. Ко не ти е ясно

И спри да триеш онази част от поста ми в която е прекия отговор на въпроса, който задаваш. С Марандьофщини нищо няма да постигнеш. Свикнал съм веке.
                        ....оставям основното....и никога извън контекста на цялото

КЪДЕ са тези Искания днес???
                        Днешните протестиращи НЕ ГИ ВЪЛНУВАТ и няма подобни искания за работа на Парламента и приемане на Исканията им!!!

п.п....това с изпускането на нервите не го разбрах
                        Какво ще стане, ако ги изпуснеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Бах мааа му, докато нарежа зарзават за един миш-маш и темата избяга
                          Скива ли как им напуках кухите червени тикви
                          tnm

Коментар

woooowwwwwww
                            Kakви са твоите очаквания за следващия Парламент за след месец??

Очаквам обоснован отговор, свързан с желанията за среда - без социални искания
                            То....това, май, само при комунизма го има, но ....наистина ми е интересен отговора ти - максимално реалистичен
                            Ясно трябва да се каже, че комунизмът умря и хората са сами за себе си отговорни. Искаш деца- планираш, а не чакаш овации, че си свършил част от биологичната роля.
                            Социалните искания се инсипрират от напразното дрънкане на леви кухарки Това е сравнително нов елемент и струва скъпо- икономист си и трябва да знаеш къде се прехвърля като дълг.
                            А що се отнася до новия парламент- не съм оптимист. Аз никога не съм считала норода за мъдър или каквото там още му приписват.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Учим се от вас. Целта оправдава средствата. Нали, Съни.

п.п. Не съм съгласна с тази коалиция. Особено- с "червената кукувица", но аз съм само един прост симпатизант.
                              Честен отговор и затова не си на мерника ми...
                              Избираш по малкото зло за теб и аз така ... действам..
                              Само че по малкото зло е различно за различните хора...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Що се хабиш? Ами тези сини талибани, които ни заливат с помията си са отречени от народа. Той им би дузпата на последните избори! .
                                Аре и ти си слънчасал и лънготиш като дърт циганин. Я кажи, пиле шуменско закръглено, коя партия спечели най-много гласове на последните парламентарни избори?

Не отговаряш, мълчиш като измислен комунист на разпит!

Коментар

Working...
                                X