IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Левите правите социален маркетинг, Съни. Генерирате необходимости и след това ги удовлетворявате през бюджета.
    не можеш да избягаш от ...същността си да дискредитираш, когато не ти е удобен отговора
    Опитвам се да водя нормален диалог, но не ми даваш шанс - демокрацията, която споменаваш периодичноза теб е термин за отстрелване на конкретиката

Ако аз съм Лявата, то ВИЕ ДЕСНИТЕ - КАКВО ТОЧНО ИСКАТЕ?

С какво се охарактеризирате като ДЕСНИ?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Дали е възможно групичката на Факи, Мечо, Стамболов, Равновесие, чунчо-мунчо-анончо, Вал и т.н.
      да се обедините в някакво поне що-годе смислено и най-вече описателно мнение - кой ТОЧНо парламент ще ги промени??
      Тцъъъ. Аз политика не се интересувам. Аз се интересувам България да бъде управлявана добре. И то не само като професионализъм - както не веднъж съм казвал нямам особени притеснения за професионализма на настоящето правителство. Но и демократично - а тук вече имам много сериозни опасения и то не от страна на правителството, дори не на БСП, а на ръководството на БСП. Което ръководство смятам за основно отговорни за това налагане на олигархичен модел на управление.

Да ви питам привържениците на БСП. На вас харесва ли ви че Станишев предложи и избра Пеевски за шеф на ДАНС. Как се чувствате постоянно под ботуша на ДПС. Столетницата май сдаде багажа, пристана на ДПС. Та как се чувствате. Предполагам много добре - все пак "ние" управляваме. Но кои по точно са тези "ние" защото аз не виждам БСП да управлява. Управляват Станишев, Кутев, Кирил Добрев, Вигенин. И то под диктовката на Доган. Кои точно честни социалисти взимат решения за управлението на държавата.

Къде е демокрацията. Народът гласува за БСП, получава кръга Станишев, Доган и олигарсите които им диктуват решенията. Та къде по точно сте привържениците на БСП. Някъде в масовката на Бузлуджа - давате шанс на Станишев да се държи с вас както Бойко с герберите.

Коментар

все още допускам, че ти липсва информация...

Покажи ми къде днешните протестиращи пред парламента с единствено искане - оставка са посочили тези 3 точки???????????
        Обясних ти къде. Айде пак игри на нерви. Къде си ги учила.

1. На лозунгите на протестиращите.
        2. На пресконференциите които дават
        3. На сайтове на протестиращите в интернет
        4. Във фейсбук
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Левите правите социален маркетинг, Съни. Генерирате необходимости и след това ги удовлетворявате през бюджета.
          Пример .........ако може ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Е какво друго освен оставка да искат?
            Аз лично искам да се изпосамозастрелят. Ако може.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Левите правите социален маркетинг, Съни. Генерирате необходимости и след това ги удовлетворявате през бюджета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Ами естествено че се иска САМО оставка.
                Ти да не очакваш точно от този парламент да промени нещата?.....
                Дали е възможно групичката на Факи, Мечо, Стамболов, Равновесие, чунчо-мунчо-анончо, Вал и т.н.
                да се обедините в някакво поне що-годе смислено и най-вече описателно мнение - кой ТОЧНо парламент ще ги промени??

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Ти не си разбрала. Иска се оставка, защото явно прозира, че няма воля у управляващите да се изпълняват подобни искания. Пак повтарям исканията на протестиращите, за да не ги забравиш и да продължиш да ми играеш по нервите.

1. Прозрачност в управлението
                  2. Ефективен граждански контрол на управлението.
                  3. Нов изборен закон

След като правителството няма воля да изпълнява исканията заради които бе поставено на власт след изгонване на предното правителство с камъне, ми да си ходи и то. Ние го назначихме, ние ще го и уволним.
                  все още допускам, че ти липсва информация...

Покажи ми къде днешните протестиращи пред парламента с единствено искане - оставка са посочили тези 3 точки???????????

Коментар

Когато има ясни правила и контрол - Необходимостта не е в кавички...
                    Защо липсват - коментирала съм достатъчно
                    Но занм, че и сега с тази Оставка не се търси - Горното
                    Ами естествено че се иска САМО оставка.
                    Ти да не очакваш точно от този парламент да промени нещата? Един вид сами да си забият ножа в гърба?
                    Още с първите си действия показаха за какво всъщност са там. Помниш ли първия акт на орешарски? Ами назначенията - от осъждани до криминали.
                    Е какво друго освен оставка да искат?

Коментар

Ти не си разбрала. Иска се оставка, защото явно прозира, че няма воля у управляващите да се изпълняват подобни искания. Пак повтарям исканията на протестиращите, за да не ги забравиш и да продължиш да ми играеш по нервите.

3. Нов изборен закон

След като правителството няма воля да изпълнява исканията заради които бе поставено на власт след изгонване на предното правителство с камъне, ми да си ходи и то. Ние го назначихме, ние ще го и уволним.
                      да ти полазя по нервите
                      тия шматароци не искат нищо, освен оставка.и всички тук знаем кой им плаща да я искат.
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнение
                        Аре и ти си слънчасал и лънготиш като дърт циганин.
                        Остана да споря и с diletanta, яростния защитник на мутрите. Та за тебе Левски е само един убиец, не веднъж си го казвал. А пък Ботев бил некадърен пияница, който бил застрелян от собствените си четници. Ти антибългарино, си по долен от кравешко л..но.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Лъснала ти е празната глава.От живота съм доволен.На власт не съм.Но не искам лумпени пияници наркомани и реститутки да ми определят управлението.За това си има избори и правила.не обичам рекета.
                          +2048
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

тези дни виждам, как набутваш всички НЕсъгласни в кюпа ---по стар комунистическо - Десен трик - кюпа на ...комунистите - без значение кои и има ли, всъщност, такива

За Исканията - Голяма ГРЕШКА
                            ДНЕС НЯМА такива искания. За тях ---необходим е работещ парламент
                            Иска се само - оставка

3. Нов изборен закон

Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Защити- Да, но не и 3/4 от населението да има "необходимост" от защита.
                              Когато има ясни правила и контрол - Необходимостта не е в кавички...
                              Защо липсват - коментирала съм достатъчно
                              Но занм, че и сега с тази Оставка не се търси - Горното

Коментар

Ти пък къде се слагаш

Чай ся. Нали уж твърдеше, че не си от тях ???
                                тези дни виждам, как набутваш всички НЕсъгласни в кюпа ---по стар комунистическо - Десен трик - кюпа на ...комунистите - без значение кои и има ли, всъщност, такива

За Исканията - Голяма ГРЕШКА
                                ДНЕС НЯМА такива искания. За тях ---необходим е работещ парламент
                                Иска се само - оставка

Коментар

Working...
                                X