IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 1.08.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Пак се опитваш да изместиш темата. От гледна точка на пряката демокрация, за която уж се бориш, ляво и дясно е едно и също. А какво искаме вече ти казах 18 пъти. Пак повтарям:

1. Прозрачност в управлението
      2. Ефективен граждански контрол
      3. Промяна в изборния закон
      Погледни кой измества темата.

Но, най-вече, виж кой говори....че някой бил ляв!

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          От къде да им знам алтернативата - аз вътрешния живот на БСП не го познавам. Но не ми се вярва от толкова много членове да няма няколко честни човека.
          ммм,ахааааа
          Варвам, че идея си нямаш за борбата Станишев - Първанов

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
            До момента не съм чул или видял конкретно предложение от страна на протестиращите ! Всичко е завоалирано под формата на размити лозунги или концепции ?
            Как ще не си видял - че ние го повтаряме всеки божи ден по много много пъти - ОСТАВКА

Коментар

Тцъъъ. Аз политика не се интересувам. Аз се интересувам България да бъде управлявана добре. И то не само като професионализъм - както не веднъж съм казвал нямам особени притеснения за професионализма на настоящето правителство. Но и демократично - а тук вече имам много сериозни опасения и то не от страна на правителството, дори не на БСП, а на ръководството на БСП. Което ръководство смятам за основно отговорни за това налагане на олигархичен модел на управление.

Да ви питам привържениците на БСП. На вас харесва ли ви че Станишев предложи и избра Пеевски за шеф на ДАНС. Как се чувствате постоянно под ботуша на ДПС. Столетницата май сдаде багажа, пристана на ДПС. Та как се чувствате. Предполагам много добре - все пак "ние" управляваме. Но кои по точно са тези "ние" защото аз не виждам БСП да управлява. Управляват Станишев, Кутев, Кирил Добрев, Вигенин. И то под диктовката на Доган. Кои точно честни социалисти взимат решения за управлението на държавата.

Къде е демокрацията. Народът гласува за БСП, получава кръга Станишев, Доган и олигарсите които им диктуват решенията. Та къде по точно сте привържениците на БСП. Някъде в масовката на Бузлуджа - давате шанс на Станишев да се държи с вас както Бойко с герберите.
              Много добро, Равновесие.

п.п.Никът ти добре те описва.

Коментар

• Честно казано, мен пък изобщо не ме притеснява избора на Пеевски. Защо да ме притеснява ? Какво като е от ДПС ? Факт е, че подобни постове са политически и всяко правителство си слага свои представители. Какво от това ? Нима един човек ще промени системата ? Би оказал някакво влияние върху нещо ? Върху какво ?
                Пак според мен, трябва най после да избягаме от стереотипите " наш " , " ваш " и да се научим да се концентрираме върху концепциите и идеите, които ни се предлагат в управлението. Върху качествата на кандидатите през призмата на същата тази концепция.
                До момента не съм чул или видял конкретно предложение от страна на протестиращите ! Всичко е завоалирано под формата на размити лозунги или концепции ?
                Какво значи " активен граждански контрол " ? как да бъде постигнато ? от кого ? под каква форма ?
                Ами " прозрачност в управлението " ? Дефинирайте понятието, моля ! как се постига ?

Искането трябва да бъде синтезирано в проста и конкретна форма , иначе не е искане , а проста твърдение без съдържание . А , може би , това е целта ?

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Тцъъъ. Аз политика не се интересувам. Аз се интересувам България да бъде управлявана добре. И то не само като професионализъм - както не веднъж съм казвал нямам особени притеснения за професионализма на настоящето правителство. Но и демократично - а тук вече имам много сериозни опасения и то не от страна на правителството, дори не на БСП, а на ръководството на БСП. Което ръководство смятам за основно отговорни за това налагане на олигархичен модел на управление.

Да ви питам привържениците на БСП. На вас харесва ли ви че Станишев предложи и избра Пеевски за шеф на ДАНС. Как се чувствате постоянно под ботуша на ДПС. Столетницата май сдаде багажа, пристана на ДПС. Та как се чувствате. Предполагам много добре - все пак "ние" управляваме. Но кои по точно са тези "ние" защото аз не виждам БСП да управлява. Управляват Станишев, Кутев, Кирил Добрев, Вигенин. И то под диктовката на Доган. Кои точно честни социалисти взимат решения за управлението на държавата.

Къде е демокрацията. Народът гласува за БСП, получава кръга Станишев, Доган и олигарсите които им диктуват решенията. Та къде по точно сте привържениците на БСП. Някъде в масовката на Бузлуджа - давате шанс на Станишев да се държи с вас както Бойко с герберите.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  не можеш да избягаш от ...същността си да дискредитираш, когато не ти е удобен отговора
                  Опитвам се да водя нормален диалог, но не ми даваш шанс - демокрацията, която споменаваш периодичноза теб е термин за отстрелване на конкретиката

Ако аз съм Лявата, то ВИЕ ДЕСНИТЕ - КАКВО ТОЧНО ИСКАТЕ?

С какво се охарактеризирате като ДЕСНИ?
                  Пак се опитваш да изместиш темата. От гледна точка на пряката демокрация, за която уж се бориш, ляво и дясно е едно и също. А какво искаме вече ти казах 18 пъти. Пак повтарям:

1. Прозрачност в управлението
                  2. Ефективен граждански контрол
                  3. Промяна в изборния закон
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    алтернативата, коя е?оня с охраната или другия с апартаментчетата.
                    От къде да им знам алтернативата - аз вътрешния живот на БСП не го познавам. Но не ми се вярва от толкова много членове да няма няколко честни човека.

Коментар

Много плоско, Равновесие
                      Не на мен, тези игри

Пеевски - детенцето, дето си хранихте и десни, и леви, последно яко го захрани Борисов, но сега той ви е на абразурата
                      Какви игри - няма игри. Аз те питам ти лично как се чувстваш. Естествено няма нужда да отговаряш, все пак това са си лични усещания. Ама защо не си го признаеш поне пред себе си. Станишев ви предаде. Най-нагло, долно и на границата с престъпно ви предаде. Превърна ви в гербери.

Коментар

алтернативата, коя е?оня с охраната или другия с апартаментчетата.
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Много плоско, Равновесие
                          Не на мен, тези игри

Пеевски - детенцето, дето си хранихте и десни, и леви, последно яко го захрани Борисов, но сега той ви е на абразурата

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Ами хайде кажи ти де, нали си уж срещу всички?
                            Срещу всичи, ама тези нека ди седят да "работят".
                            Е те работят, ама вас.
                            И как точно си представяш нещата да изгоним всички?
                            Идеята ти за пряка демокрация няма да се случи ей така - от утре. Подобни радикални идеи се нуждаят от време, за да може повече хора да я осмислят и евентуално приемат.
                            Сори, ама идеята точно ТОЗИ парламент да работи за пряка демокрация е идиотска.
                            Архиидиотска !!!
                            tnm

Коментар

Дали е възможно групичката на Факи, Мечо, Стамболов, Равновесие, чунчо-мунчо-анончо, Вал и т.н.
                              да се обедините в някакво поне що-годе смислено и най-вече описателно мнение - кой ТОЧНо парламент ще ги промени??
                              Ами който ги смени, от тези дето възнамеряваме да ги сменяме като носни кърпички, докато не намерим един дето ще ги смени.

Ние сме господарите. Ние назначаваме. Те са нашите слуги. Имаме право да ги уволняваме, докато не намерим слуги, които не ни крадат и изпълняват исканията ни. Или може би ти не мислиш, че те са наши слуги. Обаче не си права. Щото подзащитните ти политици сами казват по изборите, че са наши слуги, пък ние сме господарите.
                              tnm

Коментар

Дали е възможно групичката на Факи, Мечо, Стамболов, Равновесие, чунчо-мунчо-анончо, Вал и т.н.
                                да се обедините в някакво поне що-годе смислено и най-вече описателно мнение - кой ТОЧНо парламент ще ги промени??
                                Ами хайде кажи ти де, нали си уж срещу всички?
                                Срещу всичи, ама тези нека ди седят да "работят".
                                Е те работят, ама вас.
                                И как точно си представяш нещата да изгоним всички?
                                Идеята ти за пряка демокрация няма да се случи ей така - от утре. Подобни радикални идеи се нуждаят от време, за да може повече хора да я осмислят и евентуално приемат.
                                Сори, ама идеята точно ТОЗИ парламент да работи за пряка демокрация е идиотска.

Коментар

Working...
                                X