IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въвеждане на задължителна застраховка на сградите!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Давам и на мъжа си, а за такива като теб- ги оставям да мечтаят.
    Е, хубаво де но мъжа ти още ли иска това дето го даваш?
    Щот си мисля, че чужди такива по биха искали

----------------------------------------------------------------------
    Не е препоръка за покупко-продажба на акции, фючърси, опции или плът

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Предвид, че си дама ми стана интересно какво даваш?
      Давам и на мъжа си, а за такива като теб- ги оставям да мечтаят.

Коментар

• Аз и сега давам-имам кола от 1992 съм шофьорка няма щети, имам си къща - давам и за нея, да ми е спокойно, имам и животец, който ми е мил, заради детенце и за него давам и така, малко ми е по сигурно и спокойно.

Коментар

ОООО не е така, до сега в моят живот само давам, крайно време е да почна да взимам.
          Предвид, че си дама ми стана интересно какво даваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            ХЕ ТОВА Е НЕ ИСКАТЕ ДА ДАВАТЕ, А ИСКАТЕ ДА ВЗЕМАТЕ- СОЦИАЛИЗЪМЪ
            ОООО не е така, до сега в моят живот само давам, крайно време е да почна да взимам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Аз имам застраховка и сега я разгледах подробно - земетресението си е записано изрично като риск, който се включва. Сега съм викнал застрахователя, щотоимам една дребна претенция и ще пиша по-къснокато видя как е хавата. Ако нещо ми омотат нещата - дирекшън ще ги отрежа от следващи застраховки. За колата и каското там мога да кажа само суперлативи за Булинс - ако щете и за реклама го бройте, но съм супер доволен от тях
              Браво и от време на време се срещай със твоят застраховател, да ти разяснява подробно пак какви са ти покритията и кога можеш да си завеждаш щета. Да не се окаже , че 5% от ЗС са ти самоучастие, че това на 100000 лв. си е 5000лв. самоучастие, а при такива дребни щетички духаш супата(пиеш една студена вода).

Коментар

• ХЕ ТОВА Е НЕ ИСКАТЕ ДА ДАВАТЕ, А ИСКАТЕ ДА ВЗЕМАТЕ- СОЦИАЛИЗЪМЪ

Коментар

• Аз тогава ще съм за държавата да ми даде всичко ей така -нова къща, нова кола, пък ще живея до като мога, после да си ги вземе- ммм даааа.

Коментар

Значи сте съгласни все пак да въ бъркат в джоба но искате под формата на данък
                    Аз съм против, да давам в общият кюп. Стигаааа моля Ви се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Ха-ха-ха-ха - Деси - тия жилища трябва да бъдат застраховани срещу самите си обитатели, защото от тях по-сериозно бедствие няма... но рисковостта е такава, че никой застраховател няма да иска да я покрива !!! Защото всички знаем как мръсната раса стопанисва подарените имоти - по-страшни са от 10-та по Меркали-Медведев !!!

Зарко - ни знам с какво твоите разсъждения отговарят на въпросът ми. Аз пък може да не искам да се застраховам в катастрофическият им пул, а при истински застрахователи.

Грую - ако наистина ти е дребна претенцията - може и да не получиш нищо - знам, че в простото застраховане почти винаги има елемент на самоучастие. Прочети си пак договорът.
                      Много обърка скалите колега! Меркали и Медведев нямат нищо общо освен, че са в тройна коалиция! и двамата

Коментар

Споко, до няколко години всички роми, ще ги настанят в жилища, които ще са застраховани за сметка на държавата. Ще ги учат и ще ги карат и да работят, постепенно всички от 400 на факултета ще са без ТЕЛК и ще се трудят в чистотата, озеленяването и селското стопанство.
                        Ха-ха-ха-ха - Деси - тия жилища трябва да бъдат застраховани срещу самите си обитатели, защото от тях по-сериозно бедствие няма... но рисковостта е такава, че никой застраховател няма да иска да я покрива !!! Защото всички знаем как мръсната раса стопанисва подарените имоти - по-страшни са от 10-та по Меркали-Медведев !!!

Зарко - ни знам с какво твоите разсъждения отговарят на въпросът ми. Аз пък може да не искам да се застраховам в катастрофическият им пул, а при истински застрахователи.

Грую - ако наистина ти е дребна претенцията - може и да не получиш нищо - знам, че в простото застраховане почти винаги има елемент на самоучастие. Прочети си пак договорът.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз имам застраховка и сега я разгледах подробно - земетресението си е записано изрично като риск, който се включва. Сега съм викнал застрахователя, щотоимам една дребна претенция и ще пиша по-къснокато видя как е хавата. Ако нещо ми омотат нещата - дирекшън ще ги отрежа от следващи застраховки. За колата и каското там мога да кажа само суперлативи за Булинс - ако щете и за реклама го бройте, но съм супер доволен от тях
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ами декларите го изрично това нежелание, ама да не викате после че това са само пари и не е хуманно да не Ви се помогне. Тогава да плачете за солидарност- все така става
                            Това е добра идея. Всеки да подаде декларация желае или не желае. След това държавата да няма никакъв ангажимент към някой който знае, че имота му е на рисково място и не е направил нищо. Аз също не желая де, да не ме разберете погрешно, въпреки, че имам къща в Радомир. По-добре да построя наново къща , отколкото да давам 30 години едни грешни 200лв. всяка година. Щото звездите ми го говорят, че следващото такова земетресение от сляпия разлом ще бъде след 200 години, а това ще е проблем за пра-пра-пра-пра внуците ми. Като всяко нещо в България се използва качулката след дъжд за обиране на населението.

Коментар

• Ами декларите го изрично това нежелание, ама да не викате после че това са само пари и не е хуманно да не Ви се помогне. Тогава да плачете за солидарност- все така става

Коментар

АЗ ПЪК НЕ ЖЕЛАЯ ОТ МОИТЕ ПАРИ ДА ВИ СЕ ПЛАЩА ЗА ЩЕТИТЕ ПОСЛЕ
                                Kире аз също не желая.Свикнал съм да се оправям сам а не да хленча

Коментар

Working...
                                X