Първоначално изпратено от zarco
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въвеждане на задължителна застраховка на сградите!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИ какво хванах 3 ааа.
....аааа, това - какво си хванала - ти си знаеш най-добре, тук няма врачки и екстрасенси..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетака, пак прегледах договора, все пак съм учил финанси с профил застраховане едно време, та са ми ясни някои нещица Нямам франшиза, имотът е застрахован за 100К евро, а премията е около 200 кинта годишно и има горе-долу почти всичко, което може да се включи като покритие. Като дойдат до нас другата седмица, ще ви кажа и какви са били отговорите - дали всичко е точно или са се правили на луди. Мога да кажа и името на компанията, в зависимост от това дали съм доволен от тях или не.
Иначе културата на застраховане на българина е супер ниска и аз съм за въвеждане на задължителна застраховка, но само за рискове като земетресение, наводнение изобщо природни стихии. Всичко друго - кражби, взлом, пожари, поблеми с канализации и т.н. да са доброволни. И стига вече с тази солидарност, че ми писна да ме цоцат за всичко в името на това да съм добър и състрадателен.
...смисълът на въпроса е - дали ще ти изплатят пълното обезщетение по пазарни цени, или ще ти редуцират обезщетението...Last edited by zarco; 28.05.2012, 00:27."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...напипа "златната" жила...условна/безусловна...... т.е. интегрална/ ексцедентна..., но това който и застраховател да попиташ - няма да може точно да ги дефинира...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКакво искаш да ти отговоря за самоучастието ли? Може да бъде в абсолютна стойност или процент."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
така, пак прегледах договора, все пак съм учил финанси с профил застраховане едно време, та са ми ясни някои нещица Нямам франшиза, имотът е застрахован за 100К евро, а премията е около 200 кинта годишно и има горе-долу почти всичко, което може да се включи като покритие. Като дойдат до нас другата седмица, ще ви кажа и какви са били отговорите - дали всичко е точно или са се правили на луди. Мога да кажа и името на компанията, в зависимост от това дали съм доволен от тях или не.
Иначе културата на застраховане на българина е супер ниска и аз съм за въвеждане на задължителна застраховка, но само за рискове като земетресение, наводнение изобщо природни стихии. Всичко друго - кражби, взлом, пожари, поблеми с канализации и т.н. да са доброволни. И стига вече с тази солидарност, че ми писна да ме цоцат за всичко в името на това да съм добър и състрадателен.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... ЧИЧИ Гугъл - нищо ли не /ти/ казва по въпроса, де? Ядосваш ме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеО,к спокойна и топла вечер.
... ЧИЧИ Гугъл - нищо ли не /ти/ казва по въпроса, де? Ядосваш ме!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...нищо де - хайде ти можеш да се подготвиш - и утре - по някое време, като ти се нормализира адреналина - тук сме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...нищо де - хайде ти можеш да се подготвиш - и утре - по някое време, като ти се нормализира адреналина - тук сме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеПодготви се и тогава задавай.
...нищо де - хайде ти можеш да се подготвиш - и утре - по някое време, като ти се нормализира адреналина - тук сме!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеБравос, де - но не зная какъв въпрос да ти задам, за да бъда компетентно консултиран...
АдИ, кажи ми колко вида франшизи познаваш и по какво се различават те?
/? с повишена трудност за Отличен/
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеВие си имате приказка, но все пак ще обобщя...
Максималистките /чувах/ са така - все за 3 ламтят, но не им се отваря парашута... тоя номер се прилага - най-често - само от едната част на човечеството, а другата - все търси еманципация и се оплаква от сексизъм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИмам интереси и в животозастраховането, пенсионното осигуряване, здравното осигуряване, имущественото, отговорностите и всички видове застраховки- комплексно мога да Ви консултирам.
Бравос, де - но не зная какъв въпрос да ти задам, за да бъда компетентно консултиран...
АдИ, кажи ми колко вида франшизи познаваш и по какво се различават те?
/? с повишена трудност за Отличен/"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАз пък искам да си плащам за всичко, но и да получавам всичко достойно(адекватно) за платеното от мен, а не аз да плащам за 3 и да не получавам накрая нищо.
Плащаш получаваш- не плащаш не получаваш.
Максималистките /чувах/ са така - все за 3 ламтят, но не им се отваря парашута... тоя номер се прилага - най-често - само от едната част на човечеството, а другата - все търси еманципация и се оплаква от сексизъм..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар