IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въвеждане на задължителна застраховка на сградите!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    ... и какво ти пише - като лимит на отговорност - срещу риска "застраховане"?
    Да Ви кажа ли, че част от застрахователите поставят лимити за отделнит рискове или самоучастия на застрахованият без да ги разясняват на клиента и като стане щета, му казват, че има лимит до който изплащат или самоучастие еди колко си %, а това е от всяка щета.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      И какво хванах 3 ааа.

....аааа, това - какво си хванала - ти си знаеш най-добре, тук няма врачки и екстрасенси...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        така, пак прегледах договора, все пак съм учил финанси с профил застраховане едно време, та са ми ясни някои нещица Нямам франшиза, имотът е застрахован за 100К евро, а премията е около 200 кинта годишно и има горе-долу почти всичко, което може да се включи като покритие. Като дойдат до нас другата седмица, ще ви кажа и какви са били отговорите - дали всичко е точно или са се правили на луди. Мога да кажа и името на компанията, в зависимост от това дали съм доволен от тях или не.

Иначе културата на застраховане на българина е супер ниска и аз съм за въвеждане на задължителна застраховка, но само за рискове като земетресение, наводнение изобщо природни стихии. Всичко друго - кражби, взлом, пожари, поблеми с канализации и т.н. да са доброволни. И стига вече с тази солидарност, че ми писна да ме цоцат за всичко в името на това да съм добър и състрадателен.
        ... и какво ти пише - като лимит на отговорност - срещу риска "земетресение"?

...смисълът на въпроса е - дали ще ти изплатят пълното обезщетение по пазарни цени, или ще ти редуцират обезщетението...
        Last edited by zarco; 28.05.2012, 00:27.
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

...напипа "златната" жила...условна/безусловна...... т.е. интегрална/ ексцедентна..., но това който и застраховател да попиташ - няма да може точно да ги дефинира...
          И какво хванах 3 ааа.

Коментар

Какво искаш да ти отговоря за самоучастието ли? Може да бъде в абсолютна стойност или процент.
            ...напипа "златната" жила...условна/безусловна...... т.е. интегрална/ ексцедентна..., но това който и застраховател да попиташ - няма да може точно да ги дефинира...

Коментар

• така, пак прегледах договора, все пак съм учил финанси с профил застраховане едно време, та са ми ясни някои нещица Нямам франшиза, имотът е застрахован за 100К евро, а премията е около 200 кинта годишно и има горе-долу почти всичко, което може да се включи като покритие. Като дойдат до нас другата седмица, ще ви кажа и какви са били отговорите - дали всичко е точно или са се правили на луди. Мога да кажа и името на компанията, в зависимост от това дали съм доволен от тях или не.

Иначе културата на застраховане на българина е супер ниска и аз съм за въвеждане на задължителна застраховка, но само за рискове като земетресение, наводнение изобщо природни стихии. Всичко друго - кражби, взлом, пожари, поблеми с канализации и т.н. да са доброволни. И стига вече с тази солидарност, че ми писна да ме цоцат за всичко в името на това да съм добър и състрадателен.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

... ЧИЧИ Гугъл - нищо ли не /ти/ казва по въпроса, де? Ядосваш ме!
                Какво искаш да ти отговоря за самоучастието ли? Може да бъде в абсолютна стойност или процент.

Коментар

О,к спокойна и топла вечер.

... ЧИЧИ Гугъл - нищо ли не /ти/ казва по въпроса, де? Ядосваш ме!

Коментар

...нищо де - хайде ти можеш да се подготвиш - и утре - по някое време, като ти се нормализира адреналина - тук сме!
                    А относно адреналина - в момента ми е в норма.

Коментар

...нищо де - хайде ти можеш да се подготвиш - и утре - по някое време, като ти се нормализира адреналина - тук сме!
                      О,к спокойна и топла вечер.

Коментар

Подготви се и тогава задавай.

Коментар

Бравос, де - но не зная какъв въпрос да ти задам, за да бъда компетентно консултиран...

АдИ, кажи ми колко вида франшизи познаваш и по какво се различават те?

/? с повишена трудност за Отличен/
                          Подготви се и тогава задавай.

Коментар

Вие си имате приказка, но все пак ще обобщя...

Максималистките /чувах/ са така - все за 3 ламтят, но не им се отваря парашута... тоя номер се прилага - най-често - само от едната част на човечеството, а другата - все търси еманципация и се оплаква от сексизъм...
                            Да обичам да карам на максимална скорост, да усещам адреналина.

Коментар

Имам интереси и в животозастраховането, пенсионното осигуряване, здравното осигуряване, имущественото, отговорностите и всички видове застраховки- комплексно мога да Ви консултирам.

Бравос, де - но не зная какъв въпрос да ти задам, за да бъда компетентно консултиран...

АдИ, кажи ми колко вида франшизи познаваш и по какво се различават те?

/? с повишена трудност за Отличен/

Коментар

Аз пък искам да си плащам за всичко, но и да получавам всичко достойно(адекватно) за платеното от мен, а не аз да плащам за 3 и да не получавам накрая нищо.
                                Плащаш получаваш- не плащаш не получаваш.
                                Вие си имате приказка, но все пак ще обобщя...

Максималистките /чувах/ са така - все за 3 ламтят, но не им се отваря парашута... тоя номер се прилага - най-често - само от едната част на човечеството, а другата - все търси еманципация и се оплаква от сексизъм...

Коментар

Working...
                                X