IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въвеждане на задължителна застраховка на сградите!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Бравос, де - но не зная какъв въпрос да ти задам, за да бъда компетентно консултиран...

АдИ, кажи ми колко вида франшизи познаваш и по какво се различават те?

/? с повишена трудност за Отличен/
    Мале-мале - вие тука ного бльъ-бльъ-бльъ. Какво е франшизи - някакви фашисти ли са това?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Лека и спокойна и на теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Защо спомени, не са ли ти вече клиентки.

Не ми ли личи, че вече не се занимавам с тая дейност? Само си припомням неща от миналото - не съм ги забравил прекалено много...

Лека вечер!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Преди години, един голям шеф и човек /имаше такива комбинации от качества.../ - ми казваше - трябва да станеш част от семейството на всеки свой застрахован...

... та аз наистина си ги ухажвах......, а две дами - са ме посрещали на вратата по нощница...

...аВе - хубави спомени...
          Защо спомени, не са ли ти вече клиентки.

Коментар

Мммм да , като теб ли?
            Преди години, един голям шеф и човек /имаше такива комбинации от качества.../ - ми казваше - трябва да станеш част от семейството на всеки свой застрахован...

... та аз наистина си ги ухажвах......, а две дами - са ме посрещали на вратата по нощница...... и преговаряхме видовете самоучастия...

...аВе - хубави спомени...
            Last edited by zarco; 28.05.2012, 00:51.
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

...общите условия, както и други документи /квитанции/ - са ЧАСТ от застрахователния договор...

...хората нямат времето да ви четат ситните буквички - в 5-6 страници голям формат..., , а ако някой реши да чете - веднага влизат в действие подкупващите усмивки...

Но има застрахователи, които си "ухажват" клиентите - и така точно им обясняват всичко: така трябва да бъде!
              Мммм да , като теб ли?

Коментар

Фигурира в общите условия, а повечето клиенти не ги четат, а подписват полицата и си дават парите.
                ...общите условия, както и други документи /квитанции/ - са ЧАСТ от застрахователния договор...

...хората нямат времето да ви четат ситните буквички - в 5-6 страници голям формат..., , а ако някой реши да чете - веднага влизат в действие подкупващите усмивки...

Но има застрахователи, които си "ухажват" клиентите - и така точно им обясняват всичко: така трябва да бъде!

Коментар

... именно това е безусловното самоучастие /ексцедентна франшиза/..., НО НЯКЪДЕ ТОЙ СЕ Е ПОДПИСАЛ, че е съгласен застрахователят да я приложи...
                  Дори и в така наречената полица Първи риск има самоучастие в абсолютна стойност.

Коментар

... именно това е безусловното самоучастие /ексцедентна франшиза/..., НО НЯКЪДЕ ТОЙ СЕ Е ПОДПИСАЛ, че е съгласен застрахователят да я приложи...
                    Подписал се е на полицата(договора).

Коментар

...НЯМА КАК тая информация ДА НЕ фигурира в полицата или в общите условия - иначе той може да си търси пълното /не редуцирано/ обезщетение...
                      Фигурира в общите условия, а повечето клиенти не ги четат, а подписват полицата и си дават парите.

Коментар

...извинявай, исках да кажа /поправих се/ - срещу риска "земетресение"...
                        Оооо, няма защо да се извиняваш, нали ме питаш- т.е въпроса ти е с повишена трудност, като за 6(Отличен)

Коментар

Да Ви кажа ли, че част от застрахователите поставят лимити за отделнит рискове или самоучастия на застрахованият без да ги разясняват на клиента и като стане щета, му казват, че има лимит до който изплащат или самоучастие еди колко си %, а това е от всяка щета.

Коментар

Да Ви кажа ли, че част от застрахователите поставят лимити за отделнит рискове или самоучастия на застрахованият без да ги разясняват на клиента и като стане щета, му казват, че има лимит до който изплащат или самоучастие еди колко си %, а това е от всяка щета.
                            ...НЯМА КАК тая информация ДА НЕ фигурира в полицата или в общите условия - иначе той може да си търси пълното /не редуцирано/ обезщетение...

Коментар

...извинявай, исках да кажа /поправих се/ - срещу риска "земетресение"...

Коментар

....аааа, това - какво си хванала - ти си знаеш най-добре, тук няма врачки и екстрасенси...
                                аааа, нищо не се знае

Коментар

Working...
                                X