Първоначално изпратено от zarco
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въвеждане на задължителна застраховка на сградите!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЗащо спомени, не са ли ти вече клиентки.
Не ми ли личи, че вече не се занимавам с тая дейност? Само си припомням неща от миналото - не съм ги забравил прекалено много...
Лека вечер!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеПреди години, един голям шеф и човек /имаше такива комбинации от качества.../ - ми казваше - трябва да станеш част от семейството на всеки свой застрахован...
... та аз наистина си ги ухажвах......, а две дами - са ме посрещали на вратата по нощница...
...аВе - хубави спомени...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеМммм да , като теб ли?
... та аз наистина си ги ухажвах......, а две дами - са ме посрещали на вратата по нощница...... и преговаряхме видовете самоучастия...
...аВе - хубави спомени...Last edited by zarco; 28.05.2012, 00:51."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...общите условия, както и други документи /квитанции/ - са ЧАСТ от застрахователния договор...
...хората нямат времето да ви четат ситните буквички - в 5-6 страници голям формат..., , а ако някой реши да чете - веднага влизат в действие подкупващите усмивки...
Но има застрахователи, които си "ухажват" клиентите - и така точно им обясняват всичко: така трябва да бъде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеФигурира в общите условия, а повечето клиенти не ги четат, а подписват полицата и си дават парите.
...хората нямат времето да ви четат ситните буквички - в 5-6 страници голям формат..., , а ако някой реши да чете - веднага влизат в действие подкупващите усмивки...
Но има застрахователи, които си "ухажват" клиентите - и така точно им обясняват всичко: така трябва да бъде!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... именно това е безусловното самоучастие /ексцедентна франшиза/..., НО НЯКЪДЕ ТОЙ СЕ Е ПОДПИСАЛ, че е съгласен застрахователят да я приложи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... именно това е безусловното самоучастие /ексцедентна франшиза/..., НО НЯКЪДЕ ТОЙ СЕ Е ПОДПИСАЛ, че е съгласен застрахователят да я приложи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...НЯМА КАК тая информация ДА НЕ фигурира в полицата или в общите условия - иначе той може да си търси пълното /не редуцирано/ обезщетение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...извинявай, исках да кажа /поправих се/ - срещу риска "земетресение"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеДа Ви кажа ли, че част от застрахователите поставят лимити за отделнит рискове или самоучастия на застрахованият без да ги разясняват на клиента и като стане щета, му казват, че има лимит до който изплащат или самоучастие еди колко си %, а това е от всяка щета."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеДа Ви кажа ли, че част от застрахователите поставят лимити за отделнит рискове или самоучастия на застрахованият без да ги разясняват на клиента и като стане щета, му казват, че има лимит до който изплащат или самоучастие еди колко си %, а това е от всяка щета."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение....аааа, това - какво си хванала - ти си знаеш най-добре, тук няма врачки и екстрасенси...
Коментар
Коментар