Булстрат- за месец ми изплатиха всичко след огледа по сметка и ми покри всичко. Аз когато са близки цените или покритието избирам 6ката- ДЗИ, Алианц, Булстрат или Уника- от тях съм доволен. Тези мишки с неплащането аз ги разобличавам и все им се смеем, а те не ми говорят
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въвеждане на задължителна застраховка на сградите!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнениеПоздравления за европейския тертип на мислене!
И аз мисля , че щом хората по света го правят , а ние - не , най- вероятно пак изоставаме нещо. Редно е да се застраховаме. Трябва вече да се откажем от магии, заклинания и молитви и всякакви други примитивни методи за пазене на основните ни блага и да се възпитаме да ползваме и плащаме. Най- малкото поради рационалност.
Няма да открием топлата вода, хората вече са я открили.
Още утре ще отида в някой застрахователен офис и ще проуча офертите за имуществени застраховки.
Хората, наистина вече са открили - и топлата вода, и колелото..., което съвсем не означава, че и застраховането е на нивото " супер - необходимост", която ни дават първите две открития, а и много други - след тях, свързани с достатъчно разходи...
Радостно е, че ОЩЕ утре ще идеш, за да проучиш условията за имуществените застраховки, Илияна - все пак ти си застраховател - и ако е така - направо сключвай договор, за да можеш да работиш и в Общото застраховане... Процесът на обучение - не е кратък, но ти си се вече "хванала на хорото"... Крайно време беше да вземеш това решение!
Според мен, обаче - място за високопарни думи - няма: просто предлагай наред, все ще намериш хора, които имат необходимост от такива продукти... Първите 2-3 години са за създаване на клиентела, после същата тя - почва да работи за теб, защото доволните от теб ще те препоръчват на останалите... Редно е със застраховането да почнеш да обръщаш внимание и на ликвидацията на щети: необходими документи и цялата последователност - защото ще те питат...Страшно няма - всичко се учи...
Успехи!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз много не вярвам на хора които казват, че няма да ползват. Има едни такива дето декларират по входовете, че не ползвали асансьор и не мърсели и затова не плащат, а после ги въждаме и двете да правят. Мили родни картинкиПлати си без да се правиш на тарикат и да ощетяваш другите, а на мъж се прави пред жена си. Илиямче има богат избор- аз по скоро гледам да е сериозна компанията, а ми се е налагало да ми плащат и при един теч- заслужава си
Обезщетението във връзка с теча от коя компания беше осъществено?
Коментар
-
Аз много не вярвам на хора които казват, че няма да ползват. Има едни такива дето декларират по входовете, че не ползвали асансьор и не мърсели и затова не плащат, а после ги въждаме и двете да правят. Мили родни картинкиПлати си без да се правиш на тарикат и да ощетяваш другите, а на мъж се прави пред жена си. Илиямче има богат избор- аз по скоро гледам да е сериозна компанията, а ми се е налагало да ми плащат и при един теч- заслужава си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПешо никога не съм се занимавал със застраховане, но съм финансово грамотен. Преподавам за удоволствие Финанси, а иначе си правя редовно застраховките и спя спокоино. Няма как да ползваш благата на обществото и да не плащаш за тях. Защо мислиш, че западняците си застраховат всичко- защото по не могат да си направят сдметката или защото повече от нас си пиолеят парите. Простия отговор е защото така им е по изгодно и им излиза по евтино после
И аз мисля , че щом хората по света го правят , а ние - не , най- вероятно пак изоставаме нещо. Редно е да се застраховаме. Трябва вече да се откажем от магии, заклинания и молитви и всякакви други примитивни методи за пазене на основните ни блага и да се възпитаме да ползваме и плащаме. Най- малкото поради рационалност.
Няма да открием топлата вода, хората вече са я открили.
Още утре ще отида в някой застрахователен офис и ще проуча офертите за имуществени застраховки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПешо защо не се откажеш от граждансво и да ти се реши въпроса. Те и тъмните ни сънародници са спрели да плащат и осигуровки, и за здраве и ток и вода. Да ама ние будалите им ги покриваме нали. Точно това е неспазването на законите , които искашМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПешо защо не се откажеш от граждансво и да ти се реши въпроса. Те и тъмните ни сънародници са спрели да плащат и осигуровки, и за здраве и ток и вода. Да ама ние будалите им ги покриваме нали. Точно това е неспазването на законите , които искаш
Коментар
-
Бате Пешо
При положение , че е не е възможно да се застрахова подобна щета е напълно в реда на нещата да се забрани този тип застраховане.
ГО е същата история , да не ми разправят че изплащат щети и задължителна застраховка с държавен закон да се прави в частни компании е лов на будали.Но е факт, че няма кой да промени това - ЗАСЕГА !D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова е престъпление! Извънредно голяма кражба, която продължава и в момента! Когато тази кражба бъде преустановена ще се разбере че през всичките тези години са откраднати не милиони а милиарди!
А дали Пешо ще застрахова своето имущество, е работа само на Пешо.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПешо никога не съм се занимавал със застраховане, но съм финансово грамотен. Преподавам за удоволствие Финанси, а иначе си правя редовно застраховките и спя спокоино. Няма как да ползваш благата на обществото и да не плащаш за тях. Защо мислиш, че западняците си застраховат всичко- защото по не могат да си направят сдметката или защото повече от нас си пиолеят парите. Простия отговор е защото така им е по изгодно и им излиза по евтино после
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩо да не може бре? Ей ти пенсионните дружестваСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко нещо е задължително то трябва да е държавно!!!
Не може печалбата на някой частник да е записана в закон!!!
Коментар
Коментар