IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въвеждане на задължителна застраховка на сградите!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Булстрат- за месец ми изплатиха всичко след огледа по сметка и ми покри всичко. Аз когато са близки цените или покритието избирам 6ката- ДЗИ, Алианц, Булстрат или Уника- от тях съм доволен. Тези мишки с неплащането аз ги разобличавам и все им се смеем, а те не ми говорят

Коментар

• Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнение
      Поздравления за европейския тертип на мислене!
      И аз мисля , че щом хората по света го правят , а ние - не , най- вероятно пак изоставаме нещо. Редно е да се застраховаме. Трябва вече да се откажем от магии, заклинания и молитви и всякакви други примитивни методи за пазене на основните ни блага и да се възпитаме да ползваме и плащаме. Най- малкото поради рационалност.
      Няма да открием топлата вода, хората вече са я открили.
      Още утре ще отида в някой застрахователен офис и ще проуча офертите за имуществени застраховки.
      Рационални - могат да са ЕДИНСТВЕНО нашите действия, които отразяват отношението ни към нещата от живота, като отчитаме много фактори, но не мисля, че е редно да налагаме нашите критерии за "рационалност" на хората, които имат свой начин на живот, свой "бюджет", свои ангажименти... В тоя дух - всеки САМ поставя свои приоритети - и никой не би трябвало да се интересува, защо аджеба - неговите приоритети - не са такива и за другите, нито пък - защо моите критерии за рационалност - не съвпадат с неговите...

Хората, наистина вече са открили - и топлата вода, и колелото..., което съвсем не означава, че и застраховането е на нивото " супер - необходимост", която ни дават първите две открития, а и много други - след тях, свързани с достатъчно разходи...

Радостно е, че ОЩЕ утре ще идеш, за да проучиш условията за имуществените застраховки, Илияна - все пак ти си застраховател - и ако е така - направо сключвай договор, за да можеш да работиш и в Общото застраховане... Процесът на обучение - не е кратък, но ти си се вече "хванала на хорото"... Крайно време беше да вземеш това решение!

Според мен, обаче - място за високопарни думи - няма: просто предлагай наред, все ще намериш хора, които имат необходимост от такива продукти... Първите 2-3 години са за създаване на клиентела, после същата тя - почва да работи за теб, защото доволните от теб ще те препоръчват на останалите... Редно е със застраховането да почнеш да обръщаш внимание и на ликвидацията на щети: необходими документи и цялата последователност - защото ще те питат...Страшно няма - всичко се учи...

Успехи!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Аз много не вярвам на хора които казват, че няма да ползват. Има едни такива дето декларират по входовете, че не ползвали асансьор и не мърсели и затова не плащат, а после ги въждаме и двете да правят. Мили родни картинкиПлати си без да се правиш на тарикат и да ощетяваш другите, а на мъж се прави пред жена си. Илиямче има богат избор- аз по скоро гледам да е сериозна компанията, а ми се е налагало да ми плащат и при един теч- заслужава си
        Такива комшии имам и аз. Те твърдят, че не ползват асансьор , а са на 7-я етаж. Пожелаха да им ограничим асансьора и да не спира на 7-я и сега практикуват "Безплатен лифт до 6-я етаж и после лек фитнес по стълбите до 7-я " Но винаги ще има и такива, приела съм го. Не им се сърдя, поглеждам го от веселата му страна- така се забавлявам, иначе щеше да е скука

Обезщетението във връзка с теча от коя компания беше осъществено?

Коментар

• Аз много не вярвам на хора които казват, че няма да ползват. Има едни такива дето декларират по входовете, че не ползвали асансьор и не мърсели и затова не плащат, а после ги въждаме и двете да правят. Мили родни картинкиПлати си без да се правиш на тарикат и да ощетяваш другите, а на мъж се прави пред жена си. Илиямче има богат избор- аз по скоро гледам да е сериозна компанията, а ми се е налагало да ми плащат и при един теч- заслужава си

Коментар

• http://www.dnes.bg/politika/2012/05/...borisov.159807

Коментар

Пешо никога не съм се занимавал със застраховане, но съм финансово грамотен. Преподавам за удоволствие Финанси, а иначе си правя редовно застраховките и спя спокоино. Няма как да ползваш благата на обществото и да не плащаш за тях. Защо мислиш, че западняците си застраховат всичко- защото по не могат да си направят сдметката или защото повече от нас си пиолеят парите. Простия отговор е защото така им е по изгодно и им излиза по евтино после
              Поздравления за европейския тертип на мислене!
              И аз мисля , че щом хората по света го правят , а ние - не , най- вероятно пак изоставаме нещо. Редно е да се застраховаме. Трябва вече да се откажем от магии, заклинания и молитви и всякакви други примитивни методи за пазене на основните ни блага и да се възпитаме да ползваме и плащаме. Най- малкото поради рационалност.
              Няма да открием топлата вода, хората вече са я открили.
              Още утре ще отида в някой застрахователен офис и ще проуча офертите за имуществени застраховки.

Коментар

Пешо защо не се откажеш от граждансво и да ти се реши въпроса. Те и тъмните ни сънародници са спрели да плащат и осигуровки, и за здраве и ток и вода. Да ама ние будалите им ги покриваме нали. Точно това е неспазването на законите , които искаш
                Да, драги Киро - само дето Пешов не ще да плаща, ама не ще и да ползва, а гнусотняците искат да ползват и ползват яко, но не щат да плащат !!! Различно е.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Пешо защо не се откажеш от граждансво и да ти се реши въпроса. Те и тъмните ни сънародници са спрели да плащат и осигуровки, и за здраве и ток и вода. Да ама ние будалите им ги покриваме нали. Точно това е неспазването на законите , които искаш
                  Ами той бай Пешо си е прав, като не могат да накарат смуглите да плащат каквото и дае, защо пък ние трябва да се надяваме да дойде този миг? И ние спираме да плащаме. Виж ГО-то не бих спрял, щото всеки прави грешки на пътя колкото и да е вниметелен, а и Пешо сигурно е по дърт и от мен, така, че реакции и очички почват да изневеряват. Опасно е , колата си е и удобство и оръжие на пътя. Така са ме учили стари шофьори дето са си оправяли гумите на тировете с щанги на шосето.

Коментар

• Пешо защо не се откажеш от граждансво и да ти се реши въпроса. Те и тъмните ни сънародници са спрели да плащат и осигуровки, и за здраве и ток и вода. Да ама ние будалите им ги покриваме нали. Точно това е неспазването на законите , които искаш

Коментар

• Бате Пешо

При положение , че е не е възможно да се застрахова подобна щета е напълно в реда на нещата да се забрани този тип застраховане.
                      ГО е същата история , да не ми разправят че изплащат щети и задължителна застраховка с държавен закон да се прави в частни компании е лов на будали.Но е факт, че няма кой да промени това - ЗАСЕГА !
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Това е престъпление! Извънредно голяма кражба, която продължава и в момента! Когато тази кражба бъде преустановена ще се разбере че през всичките тези години са откраднати не милиони а милиарди!
                        Колкото и да е голяма кражбата на частните пенсионни дружества, кражбата на държавната пенсионна система е неизмеримо по-голяма !!! Ний цял живот снасяме, снасяме, снасяме, снасяме, снасяме - ама като одъртеем ще получим само един самолет (сещате се какъв), защото това, което внесем днес за бъдеща пенсия, Хъхрю го изпива още другият месец.

А дали Пешо ще застрахова своето имущество, е работа само на Пешо.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Пешо никога не съм се занимавал със застраховане, но съм финансово грамотен. Преподавам за удоволствие Финанси, а иначе си правя редовно застраховките и спя спокоино. Няма как да ползваш благата на обществото и да не плащаш за тях. Защо мислиш, че западняците си застраховат всичко- защото по не могат да си направят сдметката или защото повече от нас си пиолеят парите. Простия отговор е защото така им е по изгодно и им излиза по евтино после
                          Kире ма ние май си говорим като ням и глух.Дай нещо да направим да подобрим комуникацията.Първо застраховането не е благо на обществото според мен.Аз не желая да се застраховам и не желая държавата да ме обезщетява ако се случи бедствие.По ясно незнам как да се изразя.Уважавам решението ти да се застраховаш но не искам някой да ми налага неща които категорично не желая да ползвам.ЗАПАДНЯЦИТЕ НЕ СА ПРИМЕР В ЖИВОТА МИ.Отдавна повтарям че света се управлява от закони а не от западняци.Не ме интересува западняците какво правят и как живеят.Не са фактор който определя решенията които вземам за себе си.

Коментар

• не би било редно някой да ме задължи да се застраховам, това е право на собствен избор и преценка.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Що да не може бре? Ей ти пенсионните дружества
                              Това е престъпление! Извънредно голяма кражба, която продължава и в момента! Когато тази кражба бъде преустановена ще се разбере че през всичките тези години са откраднати не милиони а милиарди!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Ако нещо е задължително то трябва да е държавно!!!
                                Не може печалбата на някой частник да е записана в закон!!!
                                Що да не може бре? Ей ти пенсионните дружества

Коментар

Working...
                                X