IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въвеждане на задължителна застраховка на сградите!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Момче, от 10км. се вижда че работиш застраховки. Прочети писмата които съм постнал в началото на темата от вашия шеф на асоциацията.
    Той казва че това е невероятна измама, този фонд!!! Мръсници крадливи сте застрахователите!
    Муха, никога не съм продавал застраховка през живота си и нямам нищо общо с този бизнес!

Готов съм да се хвана на бас за горното.

Понякога ме дразнят пуяци, но не разчитай на това

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Не, не искат, колкото и да ти е странно!

Дай по твоята част, ти колко данък си платил за миналата година, че имаш претенции за гражданска позиция, относно за какво да харчим общото?

Момче, от 10км. се вижда че работиш застраховки. Прочети писмата които съм постнал в началото на темата от вашия шеф на асоциацията.
      Той казва че това е невероятна измама, този фонд!!! Мръсници крадливи сте застрахователите!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Аз съм наемател на сграда.Застраховам я от името на моята фирма срещу всички възможни събития.Включват ми самоучастие и т.н. и т.н.Тази зима имах теч от тавана и извиках застрах.агент ....мери ,шери снима мота ме ,увърта и накрая каза че не можело да ми изплати щета ,защото не съм собственик.Ставаше дума за 300лв. ,а съм техен клиент от 7години редовно и за първи път се опитвам да търся обезщетение.А като вземаше парите го питах изрично ще мога ли да получа обезщетение в случай на събитие.Отговорът беше категорично ДАААА....накрая ....тръц.Пълен ташак са узаконени измамници.
        Ееее, това вече е казус...

Първо - ти не си извикал агент, а са ти изпратили вещо лице + инспектор /експерт/...

НАЙ-ЧЕСТО в Общите условия си го пише - собственикът е, който ПОЛУЧАВА обезщетението... Трябва да договориш с него - да отиде в ЗК и да си го получи - а ще се черпите ли, отбив от цената на наема ли ще ти прави - това си е ваша работа...

Добре е човек да разчита на коректни и точни обяснения, но пък има и друго - на нас никак не ни се четат 5-6 листа със ситни буквички - Общите условия - неразделна част от застр. полица...

ДРУГ ВАРИАНТ: да те упълномощи - с правото - конкретно - да получиш сумата по обезщетението - еди къде си, като се изисква нотариална заверка на пълномощното!
        Last edited by zarco; 25.05.2012, 21:03.
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• С кое няма общо КФН с това , че си затваряха очите за правата на миноритарите ли. Това е тежка форма на корупция завоалирана зад страх от оплакване на жертвите от санкции. Нали и застраховането е поднадзорно на КФН. Още не мога да забравя какви балтии удариха Апостолов и Сие на миноритарите

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
            Аз съм наемател на сграда.Застраховам я от името на моята фирма срещу всички възможни събития.Включват ми самоучастие и т.н. и т.н.Тази зима имах теч от тавана и извиках застрах.агент ....мери ,шери снима мота ме ,увърта и накрая каза че не можело да ми изплати щета ,защото не съм собственик.Ставаше дума за 300лв. ,а съм техен клиент от 7години редовно и за първи път се опитвам да търся обезщетение.А като вземаше парите го питах изрично ще мога ли да получа обезщетение в случай на събитие.Отговорът беше категорично ДАААА....накрая ....тръц.Пълен ташак са узаконени измамници.
            Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Това уби и доверието
            Доверие. Лъжичка катран в казана на застраховането е загуба за милиони, но нито комисията, нито доста от застрахователите го проумяха. Българинът много по-масово щеше да се застрахова, ако ги нямаше някой измами по веригата и имаше доверие.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнение
              От една страна - още един разход, но пък от друга , ако се случи нещо с имота ми бих могла да ползвам някаква компенсация

Яяяя, кое маце ви е дошло на гости!!!

Как е, ще се джафкаМЕ ли пак, ИлиянЧЕ? Подай ни някое мнение, за да имаме основания - да те "захапем", де - не се прави на скромнИЧКА: четеш тихомълком - инкогнито някак... - така не може: застрахователите сядат на масата със своите клиенти, защото за кратко се превръщат в приятели с тях..., към пУтенциалните клиенти - отношението е също така адекватно...

...с извинения за печатните грешки - към всички, граматиката ми е слаба страна...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Iliqna Pencheva Разгледай мнение
                От една страна - още един разход, но пък от друга , ако се случи нещо с имота ми бих могла да ползвам някаква компенсация
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  ЗАщото КФН се беше превърнала през годините в институция без контрол не неприемливи практики. Това уби и доверието на инвеститорите
                  Ами, КФН няма много общо, ама профитата се раздадоха

Коментар

• ЗАщото КФН се беше превърнала през годините в институция без контрол не неприемливи практики. Това уби и доверието на инвеститорите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      И ЗА ГРАЖДАНСКАТА ОТГОВОРНОСТ В НАЧАЛОТО ИМАШЕ ГОЛЯМА СЪПРОТИВА, НО СЕГА ВСИЧКИ ВИЖДАТ ПОЛЗАТА ОТ НЕЯ , РАЗБИРА СЕ ТРЯБВА ДА ИМА КОНТРОЛ И САНКЦИИ ЗА ИЗПЛАЩАНЕТО.
                      ++++ Точно за това говорим, ама някой се цупят много при думата "гаранции"
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• И ЗА ГРАЖДАНСКАТА ОТГОВОРНОСТ В НАЧАЛОТО ИМАШЕ ГОЛЯМА СЪПРОТИВА, НО СЕГА ВСИЧКИ ВИЖДАТ ПОЛЗАТА ОТ НЕЯ , РАЗБИРА СЕ ТРЯБВА ДА ИМА КОНТРОЛ И САНКЦИИ ЗА ИЗПЛАЩАНЕТО.Да не стане като с практиките на КФН с години олигарсите да ощетяват миноритарите с благосклонната помощ на шефовете на институцията, а накрая да ги наградят и със служби

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Данъка ми за апартамента сигурно е доста по-голям от твоя .. И ми става любопитно защо толкова присърце вземаш нещата..
                          Питам за данък доход, не за бакшиш

Няма емоция, просто когато някой има претенции е редно да се основават на нещо реално..
                          Last edited by prodigal; 25.05.2012, 20:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Не, не искат, колкото и да ти е странно! Дай по твоята част, ти колко данък си платил за миналата година, че имаш претенции за гражданска позиция, относно за какво да харчим общото?
                            Данъка ми за апартамента си е от големите. Района си е такъв, с високи данъци. И ми става любопитно защо толкова присърце вземаш нещата? Говорим за това трябва или не да се плаща, както казах, аз съм за задължителна, но след като се променят някой закони за да се гарантира плащането.
                            Last edited by Jay Gould; 25.05.2012, 20:38.

Коментар

• От една страна - още един разход, но пък от друга , ако се случи нещо с имота ми бих могла да ползвам някаква компенсация

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                С добро или с лошо.. А защо трябва с лошо?
                                В момента застрахователите искат държавата да им създаде със заем фонд, но те да си раздават премиите. Има доста неясноти, както и такива със съдебната система и измамите и от двете страни които следва да се решат, преди да се мине на задължително застраховане. Трябват гаранции, че ще се плаща ... и реални плащания, без съд, без шикалкавене и без дела струващи сума ти пари.
                                Не, не искат, колкото и да ти е странно!

Дай по твоята част, ти колко данък си платил за миналата година, че имаш претенции за гражданска позиция, относно за какво да харчим общото?

Коментар

Working...
                                X